• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Volian] Gallery

Status
Zamknięty.

Volian

Advanced User
Liczba reakcji
11
Naprawd? nie jestem w tym dobry bo mia?em straszn? przerw? z mappingiem, ale teraz codziennie b?d? trenowa?.
To moje mapki:

Odp: [Volian] Gallery

Zle robisz nature , staraj sie robic 1 wieksze drzewko i dookola niego 3-5 krzewow kwiatki, kamienie i inne duperele... (U mnie w galerii wlasnie dodalem lasek zobacz moze Ci pomoge)
Jak narazie daje 4/10

Witam.
Na zdjeciach zbyt wiele nie ukazales.
Domek jest bardzo podobny do miasta w mojej galeri.
Popracuj nad natura.
Ocena 5/10

Zle robisz nature , staraj sie robic 1 wieksze drzewko i dookola niego 3-5 krzewow kwiatki, kamienie i inne duperele...
Stara?em si? bardziej nad domkami a nie nad natur?.

Domek jest bardzo podobny do miasta w mojej galerii
Nie widzia?em twoich domk?w.

-----------
Nowy SS:

Prosz? o komentarze.

Ostatnia edycja:

Dlaczego nikt nie komentuje?

Ostatnia edycja:

Idzie ci coraz lepiej, kolejne prace staja sie ladniejsze od poprzednich. Na przedostatnim ss brakuje mi czerwonych kamyczkow. I nie urzywaj glownie kamiennych borderow od rzeki w klimacie trawiastym (z braku lepszego slowa), brakuje mi w twoich mapach jakis urozmajcen czegos co przyciagnie wzrok, oczywsice mapy sa dobrze wykonane, temu domkowi mogles nadac troche ciekawszy ksztalt, i dodac te pare kwiatkow. Ocena 7/10, pracuj dalej!

Jest do?? ciekawie, lecz pierwsz? rzecz?, o kt?r? moge doczepi? si? do ostatniej pracy jest efekt cienii. (View -> Show Shade)
Mapy posiadaj? detale, lecz s?abo idzie Ci architektura i natura, popracuj nad ni?, a b?dzie na prawde ?adnie.
Pozdrawiam!

s?abe te g?ry, natura ssie ?e a? nie mi?o, bezmy?lne rozmieszczenie krzaczk?w itp; nie pasuje tu ten szary grunge brush, s?abawy most ....

6.5/10

Wszystko dobrze ale gdzie zgubi?e? drzewa troch? ma?o krzaczk?w i drzewek, troch? g?upio wygl?da ta ??dka na trawie z tego co widz? to teren trawiasty wi?c troch? przesadzi?e? z tym kamiennym borderem wody mniej go troch? r?b.
Moja ocena to 7/10.

Twoje prace jakos do mnie nie przemawiaja. Powiedzmy szczerze, one sa dosc kiepskie. W jednym poscie, piszesz, ze starales sie nad domkami, nie nad natura. Otoz blad. trzeba starac sie nad wszystkim. Skoro starasz sie nad jednym, nad drugim nie, to wyglada troche jak by prace byly robione na przymus. Tutaj nie chodzi o to. Watpie zeby kiedys z Ciebie cos bylo jezeli chodzi o mapping.

Druga sprawa, to juz nie mapowanie, a zwykle myslenie. Chcesz zeby mapka sie dobrze prezentowala, to zapisuj ja w jakims formacie, ktory nie ujmuje jakosci. Chociazby png. Bo w jpg to mozna zapisywac jakies schematy, gdzie jakosc jest nie wazna.

Podsumowywujac usun RME i zacznij myslec :).

Status
Zamknięty.
Do góry