Voliess vs. MasterHuligans

Voliess vs. MasterHuligans

• Praca nr. 1

Votes: 0 0,0%
  • Praca nr. 2

• Praca nr. 1

• Praca nr. 2

• Praca nr. 1

• Praca nr. 2

• Praca nr. 1

• Praca nr. 2

• Praca nr. 1

• Praca nr. 2

• Praca nr. 1

• Praca nr. 2

• Praca nr. 1

• Praca nr. 2

• Praca nr. 1

• Praca nr. 2

• Praca nr. 1

• Praca nr. 2

• Praca nr. 1

• Praca nr. 2

• a:2:{i:12498;a:5:{s:12:"polloptionid";i:12498;s:6:"nodeid";s:7:"2442232";s:5:"title";s:11:"Praca nr.

• a:2:{i:15211;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15211;s:6:"nodeid";s:7:"2442232";s:5:"title";s:11:"Praca nr.

• a:1:{i:20943;a:5:{s:12:"polloptionid";i:20943;s:6:"nodeid";s:7:"2442232";s:5:"title";s:797:"a:2:{i:1

• Total voters
    0
Status
Zamknięty.

Voliess

Advanced User
Maj 31, 2008
Liczba reakcji
9
Witam :)
dzi? MasterHuligans wyzwa? mnie na walk? mappersk?.Tematem boju by?a wioska smerf?w.I oto owoce naszej walki :
Praca nr. 1
Widok ca?ej wioski :
72047696.png

Wodospad :
46692022.png

Chatki :
45995854.png

Praca nr. 2
Chatki :
chatki.png

Kryj?wka smerf?w przed niebezpiecze?stwem :
szmerfy2.png

Chata Papy Smerfa :
papaszmirgfxd.png

Wi?c g?osujcie sprawiedliwie :)
Pozdrawiam Voliess

Ankieta zostanie zamkni?ta w czwartek (9.7.09)

Odp: Voliess vs. MasterHuligans

Mo?e si? nie znam na mappowaniu za bardzo, ale jednak zag?osuj? sobie.
W pierwszej pracy jedyne wg. mnie niedoci?gni?cie to wej?cia do chatek - brzegi drogi nachodz?ce na chatkowego floora ?adniej wygl?daj? ni? takie sztywne po??czenie "na sucho".
A, jeszcze jedno - czerwony, paskowany dach powinien mie? te drewniane podp?rki przy lewym ko?cu - bez tego by si? zapad?.

Druga praca w podobnym stylu, ale jednak imo troch? przesadzona. Troch? za bardzo nawalone tych traw z borderami, wszystko si? zrobi?o ma?o widoczne - og?lnie za bardzo napieprzone :P
I w podziemiach te podp?rki a'la Ab'dendriel te? mi nie pasuj? .. takie znik?d wzi?te.

W skr?cie - g?os na prac? nr 1. Bardziej mi przyda?a do gustu.

Moim zdaniem, praca nr. 2 jest bardziej podchodz?ca pod temat. W ko?cu smerfy nie mia?y normalnych chatek, a te s? tak jakby ukryte. ;] Og?lnie praca nr. 2 wydaje mi si? lepiej dopracowana i zapewne autor musia? si? wi?cej przy niej napracowa?. Wi?c, g?os na prac? nr. dwa.

Pozdrawiam.

G?os oddam na prace nr.1 za du?a ilo?c szczeg???w, i ten wodospad z g?r?. Praca 1 jako? lepiej przypad?a mi do gustu od pracy 2.

Glos na 1 prace ten wodospad przykul moja uwage. szczegol na pierszej pracy sa dobrze dobrane. wpracy 2 braklo moji zdaniem grzybkow w konicu to w grzybach mieszkali a jak widac na pieszej pracy sa grzybki

G?osuj? na prac? nr.1 bo w drugiej pracy nie spodoba?a mi si? ta trawa, porozwalana gdzie popadnie. Og?lnie dwie prace s? na takim samym poziomie.

G?os oddaje na prace nr.2
Praca nr1 dobra,soldinie wykonczona no ale wioski smerfow to mi nie przypomina O_O bardziej jakies miasteczko...
Praca nr2 lepiej dobrane detale..i napewno widze gdzie te smerfy biegaj? ;> Chodzi mi o teren idealny dla smerfnych kolesi :>
Pozdro

Ladnie wykonana duzo terenow,tematyczna.

Praca numer 1 za malo szczegolow ;o to ma byc wioska smerfow a nie jakies expowisko dragsow albo elfow :S dobra tyle ...

Moim zdaniem praca numer 1 jest ?adniejsza ma klimaty ?adne domki praca numer 2 te? jest ?adna ale moim zdaniem gorsz od pracy numer 1 tak wi?c g?osuje na prace numer1:)

Wi?c...
Wygra? MasterHuligans przewag? 13-stu g?os?w.
Praca nr 1 - MasterHuligans 22 g?os?w.
Praca nr 2 - Voliess 9 g?os?w.
Wi?c prosz? moderator?w o zamkni?ci? tematu.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry