• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Vrael vs. Seylit

• Thread starter Thread starter Seylit
  • Rozpoczęty Rozpoczęty

Vrael vs. Seylit

• Praca #1

Votes: 0 0,0%
  • Praca #2

• Praca #1

• Praca #2

• Praca #1

• Praca #2

• Praca #1

• Praca #2

• Praca #1

• Praca #2

• Praca #1

• Praca #2

• Praca #1

• Praca #2

• Praca #1

• Praca #2

• a:2:{i:7882;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7882;s:6:"nodeid";s:7:"2442088";s:5:"title";s:8:"Praca #1";s:

• a:2:{i:10095;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10095;s:6:"nodeid";s:7:"2442088";s:5:"title";s:8:"Praca #1";

• a:2:{i:11853;a:5:{s:12:"polloptionid";i:11853;s:6:"nodeid";s:7:"2442088";s:5:"title";s:8:"Praca #1";

• a:1:{i:13495;a:5:{s:12:"polloptionid";i:13495;s:6:"nodeid";s:7:"2442088";s:5:"title";s:1260:"a:2:{i:

• a:1:{i:23079;a:5:{s:12:"polloptionid";i:23079;s:6:"nodeid";s:7:"2442088";s:5:"title";s:1790:"a:1:{i:

• Total voters
    0
  • Poll closed .
Status
Zamknięty.
Odp: Vrael vs. Seylit

Wida? czyja praca to czyja :> Wybieram prac? z numerkiem 2, poniewa? jest bardziej dopracowana, du?ooooo szczeg???w i fajna ramka wok?? screen xD

Our partners and their custom servers:

A wedlug mnie, pierwsza praca jest najlepsza. Ma wiele szczegolow, i najlepiej oddaje klimat, i tematyke. Swietna ta ruina.

Je?li mia?bym g?osowa? wed?ug tematu to zdecydowanie praca nr 1 ,ale je?li mam si? kierowa? wygl?dem to praca 2 jest o wiele lepsza od 1.Hmmm....chyba tym razem zag?osuje na wygl?d a wi?c praca nr.2

G?osuj? na prac? numer 2 poniewa? jako? mi lepiej pasuje do tematu ni? praca numer 1 i w pracy numer 2 jest wi?cej szczeg???w. Jak wszed?em do tego tematu to od razu zachcia?o mi si? zag?osowa? na prac? numer 2 wi?c zag?osowa?em:D
Pozdro:up:

W mym gu?cie przewa?a dw?jeczka. Dlaczego? Wed?ug mnie bardziej wpasowa?a si? w tematyk? pojedynku no i ?licznie w g?ry to wkomponowa?e?.;)

Cho? w prac? nr. 2 w?o?ono niew?tpliwie wi?cej pracy oddaj? sw?j g?os na prac? nr. 1, gdy? bardziej przypad?a mi do gustu. Chyba ze wzgl?du na rozmieszczenie natura.

PS: Po stylu drugiej pracy, chyba rozpoznaj? kto jest jej autorem. xD

G?osuj? na prac? numer 2. Dobra robota. pe?na szczeg???w lokacja. Pierwsza praca, r?wnie? nie jest z?a.

Praca Nr 2 Dlaczego??
a no dlatego ze praca nr 2 bardziej mi ukazuje kapliczke....
Maskujcie sie troche bardziej ;p
wiadomo ktora praca czyja ;p;p
ale nie powiem :PP:D:D

Hmm :-)
Praca nr. 1 - bardziej wpada w oko ?atwiej wylapa? szczeg??y, bardziej dostosowana do swiata globalnego ;p
Praca nr. 2 - pogobaj? mi sie te lekko st?uczone p?yty na ziemi, ten teren bardziej dostosowany jest do jakiegos grupowego wyjscia na bossa :P
Wed?ug mnie praca nr 2 jest ?adniejsza ale praca nr 1 wpada w oko ;)
G?osuj? na prace nr 1.
Pozdro

JA wybieram nr. 2, bo tam jest kapliczka, an ie par? kamyk?w przyklejonych kropelk?, na inne nie zawracam g?owy, bo to nie g??wny przedmiot oceniania.

Dzi?ki za skopanie zadka (nie m?wi?em, ?e tak b?dzie? xD)

Gratulacje wspania?ej pracy. Przyznaj? – troch? Ci? nie doceni?em, bo wzorowa?em si? na pracach w Twoich poradnikach, i my?la?em, ?e b?dzie ich pokroju. Gdybym wiedzia?, ?e powstanie co? takiego, to z pewno?ci? swojej pracy bym po?wi?ci? du?o wi?cej czasu. Teraz wiem, ?e gdy wyzywa si? kogo? pokroju Vraela, daje si? z siebie wszystko. Za miesi?c zobaczymy ;P

Ale jakby na to nie patrze?: Na kogo? kto mappuje od tygodnia, wynik 40% z jednym z najlepszych na forum, to chyba jakie? osi?gni?cie ;D (Musz? przyzna?, ?e spodziewa?em si? zwyci?ztwa Vraela w stylu 30:5, albo co? w tym stylu, tak?e jestem mile zaskoczony)
Dzi?kuj? wszystkim bardzo za g?osy, i jeszcze raz gratuluj? ?wietnej pracy.

A teraz, mam wypucowa? buty i kurtk?, tak? (Za skarpetki si? nie bior? >.<)

Regards
Seylit

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom