- Liczba reakcji
- 48
Odp: Vrist.net - Wielki powr?t jednego z najwi?kszych serwer?w evolution - PKT ZA GR?
Na tym serwerze znajdziesz wiele element?w RPG. Oczywi?cie nikogo nie zmuszam ?eby gra?, ale zach?cam ?eby zobaczy? i pozna? serwer, bo to chyba jedno z najwi?kszych evo jakie powsta?o. Poza tym nowe edycje zazwyczaj powstawa?y przez ch?? zarobk?w przez admin?w. Ja ju? podj??em decyzj? ?e je?eli cokolwiek si? uzbiera z tego sms shopa to najpierw op?acam serwer, a nast?pnie za wszystko co pozosta?o ogarniam jakie? fajne gad?ety dla graczy powi?zane z serwerem.
Pozdrawiam
Wbija? -> www.vrist.net
Ciagle evo evo evo
Ten sam syf pobic sie tydzien czasu i nowa edycja
powodzenia z projektem
Na tym serwerze znajdziesz wiele element?w RPG. Oczywi?cie nikogo nie zmuszam ?eby gra?, ale zach?cam ?eby zobaczy? i pozna? serwer, bo to chyba jedno z najwi?kszych evo jakie powsta?o. Poza tym nowe edycje zazwyczaj powstawa?y przez ch?? zarobk?w przez admin?w. Ja ju? podj??em decyzj? ?e je?eli cokolwiek si? uzbiera z tego sms shopa to najpierw op?acam serwer, a nast?pnie za wszystko co pozosta?o ogarniam jakie? fajne gad?ety dla graczy powi?zane z serwerem.
Pozdrawiam
Wbija? -> www.vrist.net
wiem wiem, to jest evo, ale chc? ?eby mia?o swoj? w?asn? histori?! 
, zeby zrobic questa trzeba miec team a nie 1 ed albo ek i przebiegnac. 10/10!:wink:
nawet nie gram na tym g?wnie 8.6 ale b?dziesz mi gada? o vesti albo innym g?wnie crypton te? jest dzieciaczkiem i petem w rurkach