-Tibia 8.60 Vrist.net - Wielki powr?t jednego z najwi?kszych serwer?w evolution - PKT ZA GR?

Status
Zamknięty.
Odp: Vrist.net - Wielki powr?t jednego z najwi?kszych serwer?w evolution - PKT ZA GR?

Ciagle evo evo evo
Ten sam syf pobic sie tydzien czasu i nowa edycja
powodzenia z projektem

Na tym serwerze znajdziesz wiele element?w RPG. Oczywi?cie nikogo nie zmuszam ?eby gra?, ale zach?cam ?eby zobaczy? i pozna? serwer, bo to chyba jedno z najwi?kszych evo jakie powsta?o. Poza tym nowe edycje zazwyczaj powstawa?y przez ch?? zarobk?w przez admin?w. Ja ju? podj??em decyzj? ?e je?eli cokolwiek si? uzbiera z tego sms shopa to najpierw op?acam serwer, a nast?pnie za wszystko co pozosta?o ogarniam jakie? fajne gad?ety dla graczy powi?zane z serwerem.

Pozdrawiam
Wbija? -> www.vrist.net

Odp: Vrist.net - Wielki powr?t jednego z najwi?kszych serwer?w evolution - PKT ZA GR?

Jak najbardziej mi?o z Twojej strony, ?e odpalasz server!
Wbije z ekip? co? poora? si? z innymi :>
Napraw loota do quest?w od Czarnoksi??nik?w typu w?osy medusy i ?by hydr i oczywi?cie dodaj tego trzeciego Czarnoksi??nika. Bo z tego co si? orientuje to go nie by?o!
Polecam serwer & Pozdrawiam Nigga Style!
See You in Vrist.net!

Jak najbardziej mi?o z Twojej strony, ?e odpalasz server!
Wbije z ekip? co? poora? si? z innymi :>
Napraw loota do quest?w od Czarnoksi??nik?w typu w?osy medusy i ?by hydr i oczywi?cie dodaj tego trzeciego Czarnoksi??nika. Bo z tego co si? orientuje to go nie by?o!
Polecam serwer & Pozdrawiam Nigga Style!
See You in Vrist.net!

Loot jest naprawiony. Co do trzeciego czarnoksi??nika to my?l? nad nim, bo chc? z tego tak? fajn? historyjk? zrobi? :P wiem wiem, to jest evo, ale chc? ?eby mia?o swoj? w?asn? histori?! :)

Zapraszam oczywi?cie wszystkich do rejestracji oraz do polubienia fanpage. Po polubieniu warto zaznaczy? aby otrzymywa? informacj? o wszystkich postach, poniewa? troch? przed startem zostanie opublikowane zdj?cie wraz z kodami do sms shopu (ka?dy b?dzie dawa? po 10 punkt?w, a b?dzie ich kilkana?cie).

Pozdrawiam! :)
www.vrist.net <- wbija?, wbija? :)

Nom pamietam ten OTS mega polecam jedynie Materia od niego lepsza byla. Teraz robia tyle syfu typu Cantebia i inne mega rozjeb..ane otsy ze no super ze ruszacie teraz sklejac team i bedzie oro ;d bo sie potworzylo tyle teamow ale graja na tych orshach ze zjeban..ym balansem i jakimis skurwialy.mi new spellami od 500-600 lvli,nowymi runkami itp wiec zero skilla, 1 slowem chuj nie teamy ;d u was pamietam nie bylo tak latwo bylo wbic taki lvl, bardzo dobry balans mieliscie kazda profa jest do pokonania :D, zeby zrobic questa trzeba miec team a nie 1 ed albo ek i przebiegnac. 10/10!:wink:

Go?ciu to ?e ty grasz tylko na evo jak pet to widzisz same petowskie teamy i wogle 8.6 jest g?wniane i same g?wna na tym graj? to po 1 2 sprawa co to jest ten vrist? jak tam wbije max 50 os?b strona wygl?da jak g?wno tak samo ca?y news na niej widze ze to juz 2 veneris czy inne podobone g?wno ale co? gadaj? o rpg evo orsh w chuj exp te? orsh heh . wbij? jakie? 2 noobskie teamkie po 9 os?b i b?dzie taki ots ale co? gadaj? a tak wogle to startuje vestia nied?ugo napewno ludzie pojda na vrista zamiast na vestie h?eh?eh?eh?e

Go?ciu to ?e ty grasz tylko na evo jak pet to widzisz same petowskie teamy i wogle 8.6 jest g?wniane i same g?wna na tym graj? to po 1 2 sprawa co to jest ten vrist? jak tam wbije max 50 os?b strona wygl?da jak g?wno tak samo ca?y news na niej widze ze to juz 2 veneris czy inne podobone g?wno ale co? gadaj? o rpg evo orsh w chuj exp te? orsh heh . wbij? jakie? 2 noobskie teamkie po 9 os?b i b?dzie taki ots ale co? gadaj? a tak wogle to startuje vestia nied?ugo napewno ludzie pojda na vrista zamiast na vestie h?eh?eh?eh?e

Ju? kiedy? gra?o prawie 600 os?b. Wbije ile wbije, mi nie zale?y na zdzieraniu kasiorki z graczy tak?e otsa stawiam na pro?b? starych graczy. Poza tym po Twojej wypowiedzi wsp??czuje adminowi Vestii (tak tak, dobry serwer, admin bardzo dobrze go dopracowa?, wi?c polecam) takich graczy jak Ty, bo jeste? troszeczk? ?a?osny i dyskusja z Tob? nie ma sensu.

Mimo wszystko zapraszam normalne osoby do gry! :)
Wol? mie? mniej os?b, a bardziej ogarni?tych, a nie typu "giem plax itens" albo "gieemm wes no daj pare llvlv bo padlem i iteny wypadly eeeeee giemee rzal ots bo padlem przez laga".
Pozdrawiam
www.vrist.net

Eee gm plx items ;) nawet nie gram na tym g?wnie 8.6 ale b?dziesz mi gada? o vesti albo innym g?wnie crypton te? jest dzieciaczkiem i petem w rurkach ;) 8.6 to g?wno wbij se to do g?owy te otsy nie licz? rekord?w juz 300 os?b pod 8.6

Patrz?c na ten screen troch? mnie zniech?ca ?eby wbi? na twojego otsa, strasznie prostym sposobem zrobiona mapka, ale wbije zobaczy? i jak b?dzie co? ciekawego to oczywi?cie zostan? :D

Mapperem nie jestem, a tworzy?em w sumie serwer sam. Poza tym ca?a mapa tak nie wygl?da. Jest wiele r??nych ?adnych miejsc. Zapraszam do gry! www.vrist.net

Ostatnia edycja:

Jako? nie przemawia do mnie Temple, taki kwadracik, najlepsze uj?cie zdj. 4. Co do silnika strasznie mi zamula strona jak wchodz? w jaka? zak?adk?, do tego brakuje kilku screen?w w sms shop, mimo tego reszta fajna :d Szkoda tylko ?e mapa lub jej cz??? kr??y po internecie, lub co najmniej mi si? tak zdaje :d Pomimo tego, na pewno wbije, poniewa? nie zapowiada si? OTS co ma powsta? tylko 5dni :D

Te "Dr?zki, pod?ogi" Nie maj? takiego uroku jak to by mialy z kamyczkami, trawk? ehh, teraz to tylko na latwizne ida

Training Roomy z Vizardi :P, "unikalny" wygl?d strony nie zbyt przekonuj?cy.

S? elementy pobrane z sieci, kt?re by?y udost?pniane przez autor?w (np. train place). Wiele serwer?w z tego korzysta, wi?c nie mo?na powiedzie? ?e kto? kogo? kopiuje, bo to jest dost?pne w sieci dzi?ki autorom. Oczywi?cie wiem ?e to nie jest idealny serwer, ale mam nadziej? ?e Ci co wbij? to b?d? zadowoleni z gry.

Pozdrawiam i zapraszam na www.vrist.net

Napewno wbije polecam serverek !

Coraz wi?cej postaci si? tworzy. Cieszy mnie ten fakt, ?e kto? wbije na start! :)
Oczywi?cie chcia?bym gor?co zaprosi? do polubienia naszego FANPAGE'a
Bezpo?rednio przed startem zostan? umieszczone na nim kody do sms shop, tak?e ka?dy ma szans? zdoby? ju? na dzie? dobry par? punkt?w.

Rejestrujcie si? i zapraszajcie znajomych - www.vrist.net

Pozdrawiam

Ju? nied?ugo Vrist OTS przyjmie graczy do swojego ?wiata. Ju? na "dzie? dobry" chcemy Wam zapowiedzie?, ?e jest mo?liwo?? zdobywania darmowych punkt?w. Pierwszym sposobem jest polubienie fanpage, bo tu? przed startem opublikujemy na nim darmowe kody do wykorzystania w sms shop. Drugi spos?b to oczywi?cie wbijanie lvl. Trzeci to prowadzenie w?asnej galerii ze screenami i filmikami na forum serwera - wbi?e? lvl? Skille? Jakie? fajne itemki b?d? rozwi?zne questy? Wrzu? to do swojego tematu na forum "NICK Gallery", prowad? regularnie i zdob?d? darmowe punkty.

P?ki serwer jeszcze nie ruszy? mo?ecie wrzuca? swoje wszystkie propozycje na forum.

Poza tym zapraszamy do rejestracji je?li jeszcze tego nie uczyni?e? oraz do zapraszania znajomych!

Pozdrawiam
www.vrist.net

PS: TEMAT DO ZAMNI?CIA, ZAPRASZAM DO NOWEGO TEMATU W DZIALE SERWERY:
>>>KLIKNIJ TUTAJ<<<

Ostatnia edycja:

Za 30min ruszamy!
Zapraszam do rejestracji!
www.vrist.net

hmm podsumowuj?c start:
1. jakie? mega ulepszone moby np: polowa ots'a popada?a na rotach gdy? 1 mob potrafi? zaje** za 100 w ci?gu 2-3 sec ..
2. Evo mapa i wszystko si? ko?czy?
3. Resp z vampirami a tam .. Bog Raidery ;)
4. na 50 lvlu nie da?em rady solo 2 pirat?w bo dostawa?em takie combo, ?e z utamk? pada?em w 5 sec xd
5. rozsiane OP moby na respach podstawowych resp?w dla low >.<

W takim skr?cie, anyway powodzenia.

hmm podsumowuj?c start:
1. jakie? mega ulepszone moby np: polowa ots'a popada?a na rotach gdy? 1 mob potrafi? zaje** za 100 w ci?gu 2-3 sec ..
2. Evo mapa i wszystko si? ko?czy?
3. Resp z vampirami a tam .. Bog Raidery ;)
4. na 50 lvlu nie da?em rady solo 2 pirat?w bo dostawa?em takie combo, ?e z utamk? pada?em w 5 sec xd
5. rozsiane OP moby na respach podstawowych resp?w dla low >.<

W takim skr?cie, anyway powodzenia.

1. Poprawione.
2. Evo z low rate dlatego si? ko?czy (to nie orsh)
3. Zamienione dwa teleporty, na mapce ju? poprawi?em p??niej b?dzie widoczna zmiana.
4. j.w. poprawione
5. na niekt?rych expach s? mocniejsze potworki, ale to na pojedynczych expach i nie s? a? tak silne

Status
Zamknięty.
Back
Do góry