Inne W?amanie do OTS!

Status
Zamknięty.
Odp: W?amanie do OTS!

@Up To nie wina Pma, to jest dedyk a nie ots na kompie.

P.S Jestem tak z?y ?e szok, mia?em dzi? 200 os?b online i hack. Ju? nic nie uratuje wi?c chcia?bym zna? m?j b??d.

Poza Pma raczej nie da si? dosta? ot tak goda.
Chyba, ?e na otsie jest jaka? p?ytka daj?ca taki przywilej(onStepIn).
Albo nie wyrzuci?e? z bazy danych usera pma albo root nie by?/by? s?abo zabezpieczony has?em. Je?li ots jeszcze stoi to spr?buj nazwahosta/phpmyadmin. Rozwa?a?em mo?liwo?? podstawienia w?asnego pliku przy robieniu konta(da si? tak omin?? acc generate z tego co wiem i gdzie? by? o tym temat) ale nie mam poj?cia czy mog?o by to wp?yn?? na access danej osoby.

Edit: Mo?liwe, ?e da?e? komend? /lua komu? niepowo?anemu i napisa? co? w stylu /lua setPlayerAccess(...,5)

Kim by? rzekomy god? Rozmawia?e? z nim? Zna? Ci??

Ostatnia edycja:

@Up rozmawia?em z nim przez chwil?, ?mia? si? zemnie. Mam jego IP ale ma zmienne.

Konta pma niema w ots, a skr?t do bazy nie by? zwykly /phpmyadmin tylko zmieniony odno?nik.

Bez has?a nie da si? zalogowa? do bazy :

Kod:
Konfiguracja zabrania logowania bez has?a (zobacz AllowNoPassword)

Jakie? propozycje ? W jaki spos?b mog? to naprawi?? Jak zobaczy? czy niema tego w skryptach ? :/
Prawdopodobnie to ten sam haker co si? w?ama? na grzyboria.pl .

Gotowiec moon ots wyja?nia wszystko. Problemem jest emerald bangle, kt?ry na onUse daje access GODa. Posprawdzaj actions.xml (uwaga, skrypt BUFFER = nie posiada osobnego pliku w folderze scripts)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry