W?asna mapa 8.6

Status
Zamknięty.

SuchySDL

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
5
Witam. Oddaj? wam mapk? kt?r? zacz??em robi? dla siebie lecz brak by?o ekipy tak wi?c oddaje j? tutaj.Jest na niej chyba ze 15 quest?w ze 100 expowisk co? tam jeszcze jakie? miasta czy cu?...Oddaje j? poniewa? ko?cz? z tibi?. Na forum bd wchodzi? ale nie bawi? si? ju? w to
Zdj?cia.
P6ca0.jpg

lYhzW.jpg

2nC7V.png

l19Jt.png

EoO5J.jpg

2CaoL.jpg

2JYBm.jpg

ouk88.jpg

tnvyu.jpg

BaF9g.jpg

Pmuxb.jpg

mTqaR.png

7EWx8.jpg

Download
Skan
Nie b?d? m?g? da? rehostsa poniewa? usuwam to z kompa.

Odp: W?asna mapa 8.6

Jako Pierwszy Komentuje I Oceniam Pozytywnie Jak Zawsze Za Dobre Ch?ci I Udost?pnienie - Ocena 9/10.
Mapa Jak To Evo, Troch? Zedytowana Lecz Tylko 20MB. Poza Tym Co Jest Warta Sama Mapa Bez Skrypt?w?
Chyba, ?e Jedynie Przyda Si? Komu? Do Kopiowania Expowisk Lub Miast.

POZDRAWIAM DAWIDO19905.

LOL.?!?!?...
Mapa Jak To Evo, Troch? Zedytowana
Chyba Ci? ch?opie pogrza?o ... Co ty wgl gadasz?...Widzia?e? ty kiedy? mapk? evo 8.6?...Widz? ?e nie bo g?upoty piszesz...Ta mapa by?a robiona od zera ... Nie jest to ?adne evo ...

Mapa jak najbardziej godna pochwa?y i uwagi. Wida? na screen'ach, ?e du?o czasu po?wi?ci?e? na stworzenie tej znakomitej mapy.
Jak wiadomo nie jest to najlepsza mapa, lecz mo?na powiedzie?, ?e du?o jej nie brakuje do tych najlepszych, kt?re by?y i s? tworzone od zera.
By? mo?e skusz? si? i posklejam niekt?re Twoje mapy z moj? map? i my?l?, ?e super b?dzie to wygl?da?.
Moja ocena, to 8 na 10.

Dzi?kuj? i mam nadziej?, ?e jeszcze nie raz zaskoczysz Nas swoimi pracami... !

Byla Byla ale nie przez cb ;]. po screnach zobaczylem ze tu z 50 % to sama kopia.
No z jakies 2h ;D.
.
Co do mapki to pobiore bo tylko 1 miasto mi sie podoba ;d

Sorry za 2 postac up nie moge edytowac a > spoilery nie dzialaj? <

Jak dla mnie troch? kwadratowa, bardzo przypominaj?ca EVO. 4/10

Byla Byla ale nie przez cb ;]. po screnach zobaczylem ze tu z 50 % to sama kopia.
No z jakies 2h ;D.
.
Co do mapki to pobiore bo tylko 1 miasto mi sie podoba ;d

Ehmm ...1,2,3,4,5,6,9,10,11 na tych ss wida? moj? i tylko moj? prac?. Na 7 i 8 tak owszem wyci??em to ... Tak wi?c to nie jest 50% kopi m?j drogi... Expowiska questy moje... -.- Nie gadaj jak nie wiesz albo poka? dowody ... Taki? kozak ...

Jak dla mnie troch? kwadratowa, bardzo przypominaj?ca EVO. 4/10

A wiesz chocia? czym r??ni si? mapa kwadratowa od nie kwadratowej?

Do tematu:
Ciekawie zrobione te tp z ekspowiskami, jak si? nie obrazisz to skopiuje sobie pomys?y na tp roomy :)

Mam problem. Gdzie wrzuci? t? map?? Bo chcia?bym j? przerobi??

Witam, moim zdaniem mapka bardzo dobra. Fajnie wygl?da TP Room. Jak kto? jej nie u?yje w pe?ni to na pewno przynajmniej we?mie sobie poszczeg?lne cz??ci. Mog?e? doda? zdj?cie temple, depo itd. Og?lna ocena to 9/10.

Jak wy to ludzie odpalacie ! Jezu mi nigdy nie dziala wszystko!

Siema !

Mapka jest ?adna zw?aszcza pierwsze miasto i teleporty na potwory . Mo?na j? bardzo dobrze wykorzysta? . :)
Mapa nie jest kwadratowa jak kto? tam pisa? i nie jest to na pewno przerabiane Evolution z 8.6 .
Tak wi?c moja oce na 8/10 za to ,?e skopiowa?e? tam kawa?ek kogo? mapki, ale wiesz jak to jest . :D

Dobra robota . Pozdrawiam was ! ^^

Mapka fajna godna podziwu. Lecz troche mi przypomina evolutions, no nic 7/10 Jesli sie nie obrazisz to zabiore ci z niej kilka pomyslow ;)

Ahh dzi?kuj? wam za mi?e komenty :) Mam nadziej? ?e si? przyda wielu osobom moje expowiska itp :)
Pozdro.

Faktycznie mapka jak najbardziej ciekawa, lecz niekt?re miejsca mnie odstraszy?y, co do tej mapy to jeszcze sporo roboty, aby co? z tego zrobi?.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Mapa mi si? bardzo podoba!!!.
Daje 9/10 ;D oby tak dalej ch?opie i nie ko?cz z Tibi? tylko wykorzystaj talent :>.
PS: jak mo?na wyci?? jak?? cz??? mapki i j? wklei? ?!.

Mapa mi si? bardzo podoba!!!.
Daje 9/10 ;D oby tak dalej ch?opie i nie ko?cz z Tibi? tylko wykorzystaj talent :>.
PS: jak mo?na wyci?? jak?? cz??? mapki i j? wklei? ?!.

Opcja:

Zaznaczasz dany fragment myszk? na mapie, kt?r? chcesz skopiowa?, oraz na klawiaturze naciskasz CTRL + C, nast?pnie przechodzisz na swoj? mapk? i naciskasz CTRL + V.

Dzi?ki ale zn?w pojawia si? kolejny problem lecz nie jestem pewien czy tu go mog? napisa? :< ale c?? ryzyk fizyk ;p
wi?c tak w??czy?em mapk? (t? co pobra?em) i wyskakuje mi : Error Unsupported client version! (8). ;( co mam zrobi? ???

Dzi?ki ale zn?w pojawia si? kolejny problem lecz nie jestem pewien czy tu go mog? napisa? :< ale c?? ryzyk fizyk ;p
wi?c tak w??czy?em mapk? (t? co pobra?em) i wyskakuje mi : Error Unsupported client version! (8). ;( co mam zrobi? ???

Wejd? w RME file, preferences, Client Version, wybierasz protok??, oraz ni?ej ustawiasz ?cie?k? do tej tibii, np. C:\Program Files\Tibia

Status
Zamknięty.
Back
Do góry