W?asna mapa 8.6

Status
Zamknięty.
Odp: W?asna mapa 8.6

Ej stary dzi?ki za pomoc ale nie rozumie tego...
Mam pobran? tibie 8.40 i musz? w cilient version da? 8.40 i wygra? folder gdzie jest pobrana Tibia ?..

---Aktualizacja---

to jest pod wersie tibi 8.6 TAk?

Mapa ?adna lecz ilo?? screen?w dosy? marna, no c??..
Za map? 10/10.:D

Panowie @up ... To nie jest temat do problem?w ... Tylko do komentowania prac. M?wi? do wszystkich u?ytkownik?w. Nie obra?? si?,?e we?miecie sobie jakie? kawa?ki z mojej mamy a wr?cz ucieszy mnie to. Kto? napisa? ?ebym wykorzysta? sw?j talent. Chcia?em robi? ots lecz nikt nie chcia? doj?? do ekipy a sam na tyle si? nie znam ?eby samemu zrobi? OTS.

Mapka bardzo fajna dobrze si? prezentuj? miasta, tp room wykorzystam do swojej :D. Ocena 9/10 Szkoda ?e nikt nie chcia? doj?? do twojego teamu pewnie powsta? by fajny Ots.

dajcie to prosze nie na vipa na zwykle konto bo nie mam vipa na speedy ! prosz :(

Ehh sorki ja akurat nie dam poniewa? ju? nie mam tej mapy :/ Mo?e kto? ci jeszcze wrzuci :) A co do Kondzio958 to ?a?uj? ?e wrzuci?em j? na neta bo w?a?nie b?d? stawia? nowego evo mam ju? ekip? brak mi tylko mappera do pomocy. ?eby nie to ?e wrzuci?em mia? bym zajebist? mapk? na oteesie :D

mogege ci pomoc mialem juz ots wlasnego
obecne na innym mam serwisa (prawie jak gm) gdzie zajmuje sie szukanie bugow i robienie expow oczywiscie czekam na dalsze promote ale to inna bajka :)
lap gg 22105711 jak co odezwij sie : D

Bardzo ciekawa mapa, edytuj? j? co? wklej?, co? ujm? i b?dzie :D
Ocena 10/10. : )

dzi?ki bo w?a?nie mi co? nie chcia?o sie pobrac bo konto premium trzeba ;p THX :D

Fajna mapa 10/10, szczerze to pobieram j? tylko po expowiska i questy ale cicho :D, i nie ko?cz z tym :D r?b dalej takie cuda.

hmm 9/10 :D:D Mapka ?adnie sie prezentuje , wiec mozna pogratulowac !

Status
Zamknięty.
Back
Do góry