Mapy W?asna mapa

Status
Zamknięty.

Brony Derp

User
Czerwiec 12, 2012
Liczba reakcji
1
Siema !
Posiadam silnik z map? VisumGold pod tibi? 8.6 . Jak kiedy? pr?bowa?em wgra? w?asn? map? to usun??em po prostu ca?? standardow? i wgra?em swoj?.
Jak chcia?em wej?? na serwer wywali?o mi pe?no b??d?w xD .
Ja wiem ,?e chodzi o pozycje temple itp, ale napiszcie co i jak dok?adnie zrobi?, po kolei ,?ebym mia? swoj? map? i bez b??d?w odpala? si? silnik . :)
Je?eli dotyczy to te? Acc makera to napiszcie mi wszystko z tym kodowaniem w plikach serwera . :D

Z g?ry dzi?kuje ! Pozdrawiam :)
Oczywi?cie za pomoc reput .

Odp: W?asna mapa

1. wrzu? swoj? map?.
2. zmie? w config.lua nazwe wczytywanej mapy.
3. Zacznij si? uczy? tworzenia OTS?w.. bo jak widz? takie posty to niedobrze mi si? robi.

ps.
3 punkt najwa?niejszy!

Dobra ,dzi?ki s?uchaj ja kiedy? umia?em wszystko zrobi?, ale par? lat temu . Oczywi?cie poczytam poradniki ,jak bym kombinowa? to bym co? na to poradzi? bo jak kiedy? wpisywa?em nazw? mapy tam w config.lua to nadal wyskakiwa? b??d, ale zobaczymy . :l
Jeszcze raz dzi?ki .

Pomocne by?oby wklejenie b??d?w, jakie wyskoczy?y, cho? zak?adam, ?e wi?kszo?? z nich to potwory nie znajduj?ce si? w plikach serwerowych.
Je?li wkleisz b??dy, jakie Ci wyskakuj? b?dziemy w stanie bardziej Ci pom?c.

Okej , dobra spoko ju? mam. Chodzi?o te? o bugi zwi?zane z potworami ,ale i o ?le wpisan? nazw? mapy . Nie sprawdzi?em ,g?upi b??d . Ale ju? wszystko dzia?a . :D
Dzi?ki za ch?? pomocy .

Notka moderatorska:
Zamykam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry