-Tibia 8.57 W?asne Evo, OTS 4fun, Exp 470 w d??! WEJD? ZOBACZ

Status
Zamknięty.

Sheena95

Advanced User
Grudzień 16, 2009
Liczba reakcji
20
Witam was gracze!
Restoria startuje na nowo, lecz teraz z bardzo przerobion? map? Evolution kt?rej NIGDZIE nie znajdziecie.
Posiadamy Questy takie jak:
- Pits Of Inferno (z tronami, dzia?a w 100%)
- Blue Legs (100% RL [Chodzi tutaj o zabiciu bossa i u?yciu amuletu na jego cia?o, nast?pnie powracamy do drzwi po nagrody]).
- Demon Oak (100% RL [Je?li mamy axe idziemy do NPC Oldrak, kt?ry znajduje si? na prawo od Demon Oaka i Piszemy:
1. Hi -> Axe b?d? Hallowed Axe -> Yes
Zabiera nam 1k za przemian? w specjalne axe. Po wykonaniu zadania wracamy i piszemy:
2. Hi -> Demon Oak -> Yes
Idziemy do Grobu kt?ry znajduje si? na prawo od NPC i naciskamy prawym przyciskiem myszy]).
- NPC Od zada?! (Idziemy i wykonujemy PO KOLEI zadania. Misja mo?e by? r??na, zaczynaj?c od Zabiciu smok?w ko?cz?c na Ferumbrasie, lub przyniesienie desek).
Niski Exp Stage:
1-80 => x470
81-150 =>400
151-180 =>370
181-220 => 350
221-270 =>300
271-300 =>260
301-350 =>200
351-x =>140
Loot rate x2
Skills x30
Magic x20
*FREE PACC
*Brak VIP!
*Manarune (Dost?pna w SMS Shop)
*Nieko?cz?ce si? napoje, amunicja i runy!
*I wiele wi?cej...
Cenimy nowych graczy, dlatego pierwsze 100 kont otrzyma po 15 pkt do SMS SHOP! KA?DE ROBIENIE MULTI-KONT B?DZIE KO?CZY?O SI? KASACJ? OBY DW?CH KONT!

Eventy, ka?dy to lubi ;) Dlatego:
Pierwszy 100 lvl[4]
Pierwszy Team done Zao Armor Quest[6]
Pierwszy 100 magic lvl[9]
Pierwszy 100 Sword[7]
Pierwszy 100 Axe[7]
Pierwszy 100 Club[7]
Pierwszy 100 Distance[7]
Pierwszy 100 Shielding[7]
Pierwszy 100 Fishing[5]
SS z Mapy:
Temple:
restoriatemple.png

Depo:
deporestoria.png

Teleport Room:
tpromm.png

Zapraszam do GRY!
Start w jutro, godzina 17:00
IP: http://restoriaot.eots.pl
Klient: 8.54 - 8.57
Port: 7171

Odp: W?asne Evo, OTS 4fun, Exp 470 w d??! WEJD? ZOBACZ

Ciekawe nawet, tylko mapka z wyobra?ni? bo ziemia przebi?a si? przez ziemi? na 1 pi?trze :D
Jutro to sobota? :D

tylko mapka z wyobra?ni? bo ziemia przebi?a si? przez ziemi? na 1 pi?trze :D
Jutro to sobota? :D

Przesta? w ko?cu krytykowa? nabijaczu post?w . o0 zb?dne komentarze zachowaj dla siebie. :D

A co do mapy nawet fajna. :lol:

Przesta? w ko?cu krytykowa? nabijaczu post?w . o0 zb?dne komentarze zachowaj dla siebie. :D
A co do mapy nawet fajna. :lol:

Za to twoje posty s? bardzo warto?ciowe.
Mapka mi si? og?lnie podoba bo jest "inna"
Pragn? si? zapyta? kiedy ten star w sobot??

@up
Teraz zaczynasz si? przejmowa? otsem?

haha Twoje s? bardziej warto?ciowe

@Jaki star?

Start jutro, godzina 17:00
Jest napisane nad IP
Dzi?ki za mi?e komentarze, mo?ecie ju? zak?ada? konta!

Hmm niech zgadn? koledze pewnie chodzi?o o "start". Przyda?by si? na stronce jaki? oryginalny layout a nie w k??ko te same si? przewijaj? ;P. Acc maker ma kilka b??d?w. Wchodz? w zak?adk? guilds i klikam w "Wymiatacze" i wywala jaki? b??d. Mapka przerabiana wi?c fajnie. Nie obra?ajcie si? nawzajem, od dawania upomnie? to s? moderatorzy i tyle. Serwer zapowiada si? fajnie, zrobi?em konto, licz? na te pkt. Na pewno wbij? z ekip?.

@edit aha, powinno by? IP: restoriaot.eots.pl bo wiele os?b pewnie b?dzie si? skar?y? czy nie mog? wbi?, popraw to.

Mo?e g?upie pytanie czy boty s? dozwolone ?
Bo nie lubi? jak graj? sami boterzy.
Prosz? o odpowied?.

Na pewno zagram ! ?aadnie :D
Bocenie powinno byc dozwolone ale nie Cave-bot,mowie o anti idle itp itd ;)
;p

Zapowiada sie nizle ale mozna wiedziec czy jest fast atak?I ile jest tak na oko potwor?w i questow?

Z tej strony Teehee. Na razie jest par? b??d?w, kt?re b?d? poprawione we wtorek.

Ani,Dhq b?d? czynne od wtoreku.
NPC Rashid nie kupuje: g legow, mpa, mss itd. lecz to wszystko b?dzie poprawione we wtorek :)

Zapraszam do gry !!! START JU? DZI? GODZINA 17:00

Cenimy nowych graczy, dlatego pierwsze 100 kont otrzyma po 15 pkt do SMS SHOP!
Co za pajac sms shop nie dzia?a-0 pkt jest jakie? dzieciaki robi? tego ots'a
Jak dzi? nic nie zrobicie to zagra w was 4 maski ty i support :)

@up
Cz?owieku, ty jeste? dzieciak skoro lecisz na punkty. Pewnie za?o?y?e? 4x konta po punkty i cwaniaczysz.

Uwaga, ka?de konto otrzyma?o po 8 pkt w ramach rekompensaty.
OTS Startuje jutro mi?dzy 18. a 19.

Pozdrawiam!

OTS Startuje o 18.30
Zapraszam do gry!

Ots jest ?mieszny ;]. 15 pkt nikt nie dosta? i nie ma szans dosta?. Wynagradzaj? swoj? niekompetencje dawanie pkt. Pewnie nie by?o skryptu w necie to nie ma ;]. Na mapie jest sporo bug?w. Administracja nie bierze ?adnej odpowiedzialno?ci za s?owa, kt?re tutaj napisali. Administracja wyzywa, obra?a. Nie polecam nikomu, naprawd? nikomu. Gro?cie mi banem, bo udzieli?em wam ?aski zagrania na tym noobotsie. OCENA: 1/10. Aha. Mr jak nie by?o tak nie ma ;]

@up
Sam mnie nak?oni?e? do tego. Ludzie dostali Punkty, to ?e Ty nie dosta?e? to przepraszam, ale nie do mnie pretensje.
Nikt nie zg?asza? ?e nie dosta? Pkt wi?c o co Ci chodzi?
Po 2, wiesz co to real ?ycie? Ja nie gram w Tibie 24/7 bo traktuje to jako rozrywk? nie jako na??g.
Mam dziewczyn? i wole si? na ni? wyda? wi?cej czasu ni? na Tibie, w wolnym czasie zajmuje si? serwerem.
Ale co Ty o tym mo?esz wiedzie? skoro Tibia zaw?adn??a Twoim umys?em?
@down
Pierwsze 100 kont otrzyma?o :) Wi?c kto tu jest 0 i czeka tylko na Pkt ;>?
Po 2 nawet nie wszed?e? tylko przeczyta?e? co napisa? ten naab, i po prostu skomentowa?e?.

Ostatnia edycja:

No ta to jakis pajac pisze ze dostaje sie 15 pkt na start a huj.
Ty Sheena95 jestes takie 0 nic nie potrafisz zrobic,czekaliscie na jakiegos typa 4 dni zeby sms shopa zrobil nie wierze w takich idiotow pewnie to dzidzie z osiedla postawily.

NIE ZAPRASZAM NA TEGO OTS'A !

@up
Sam mnie nak?oni?e? do tego. Ludzie dostali Punkty, to ?e Ty nie dosta?e? to przepraszam, ale nie do mnie pretensje.
Nikt nie zg?asza? ?e nie dosta? Pkt wi?c o co Ci chodzi?
Po 2, wiesz co to real ?ycie? Ja nie gram w Tibie 24/7 bo traktuje to jako rozrywk? nie jako na??g.
Mam dziewczyn? i wole si? na ni? wyda? wi?cej czasu ni? na Tibie, w wolnym czasie zajmuje si? serwerem.
Ale co Ty o tym mo?esz wiedzie? skoro Tibia zaw?adn??a Twoim umys?em?
@down
Pierwsze 100 kont otrzyma?o :) Wi?c kto tu jest 0 i czeka tylko na Pkt ;>?
Po 2 nawet nie wszed?e? tylko przeczyta?e? co napisa? ten naab, i po prostu skomentowa?e?.

Za kogo ty mnie masz? Masz mnie za dzieciaka, kt?remu tylko tibia na my?li? Raczej nie uwierz? ?e pierwsze 100 dosta?o te 15 ;] (bo ja by?em jednym z pierwszych a nic nie dosta?em). Nie do ciebie pretensje, to z jakiej racji ?miesz nazywa? si? Godem?Je?eli nie umiesz przyj?? do wiadomo?ci tego, ?e piszesz jedno a robisz drugie no to masz problem. Nie zale?y mi na banie, bo i tak nie wbij?. Hmm, chyba chcia?e? mnie jako? urazi?, ale ja na twojej opinii mi jako? nie zale?y. Za to nie odpowiedzia?e? na moje zarzuty, a walisz o tym ?e masz dziewczyn?. A wiesz co mnie to obchodzi? Mi oboj?tne twoje ?ycie i organizuj sobie je jak chcesz. Ja chc? tylko zagra? (popekowa?) ale tutaj nie ma szans na to ;].

hmm ciekawe EVO ; ) ma?o graczy bo zjeba?es newsem , dopisz to wszystko co tu pisze + screny

Dodaj newsa, zach?? jako? graczy. Od siebie mog? poleci? serva - jedyna rzecz kt?rej brakuje to gracze, ale to ju? w Waszych r?kach ; )

Status
Zamknięty.
Back
Do góry