• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.54 [W?asny Client] Naruto Shippuuden Storm - Zapowied? I

Status
Zamknięty.
Odp: [W?asny Client] Naruto Shippuuden Storm - Zapowied? I

Outfit nardo koszmarny, ju? lepiej u?ywajcie gotowych grafik z jakiego? ns'a, wosa, wono czy czego? innego.

Dlaczego od razu koszmarny? i dlaczego mamy u?ywa? grafik z jakiego? innego serwera? Potem b?d? sapki o to, ?e z?odzieje i o to, ?e sami nie potrafimy nic zrobi?!
Lepsze w?asne ni? kradzione nieprawda?

Dlatego, ?e grafiki to 50% wi?cej graczy. Na chujowych grafikach nikt nei chce gra?, dlatego najpierw lepiej u?y? gotowych i w miar? dobrych, a w mi?dzyczasie jak serwer b?dzie funkcjonowa?, znale?? grafika, kt?ry wykona nowe, lepsze, w?asne.

widziales Grafiki Losa, ntsw, dawinbi ? =.=
grafiki kijowe a i tak ludzie graja :O
brak slow na wasze komentarze ...
w Tibie grasz ze wzgledu na grafike czy ze wzgledu na Atmosfere ?

ta to najlepiej zrob kropke i zmieniaj jej kolor wg profesji... im wyzszy reb typ ciemniejsza! grafika nie ma znaczenia hurrra!

ta to najlepiej zrob kropke i zmieniaj jej kolor wg profesji... im wyzszy reb typ ciemniejsza! grafika nie ma znaczenia hurrra!
to sobie rob kopie :O
Wiesz jesli komus nie pasuje ( Grafika czy tez mapa ) to ja i tak nie ciagne nikogo na sile ;OO
Nie chcesz, nie graj :O

Proste i logiczne :)
W tibie nie gram.
ciesze sie niezmiernie :D

Dlatego, ?e grafiki to 50% wi?cej graczy. Na chujowych grafikach nikt nei chce gra?.
Zapraszam na dbl ;p, tam zobaczysz chujowe grafiki. Fakt jednak, ?e to jest 7.6, a oni robi? to na tfs, co kasuje wszystkie argumenty pozytywne. Mapa mi si? nie podoba, cukierkowa grafika - plastikowa atmosfera. Widzia?em w tym temacie idiotyzm ludzi, kt?rzy ingeruj? w ?ycie prywatne w?a?cicieli. Co was to g?wno obchodzi, ile on ma braci, ile ma lat jego brat? Mo?e zacznijcie m?wi?, o tym jak, i gdzie zostali zmajstrowani.. Osoba, kt?ra tam spamowa?a o tym bracie Kage Toxica, radz? ?eby? si? ogarn?? bo zachowujesz si? gorzej ni? 13-latek, i wygl?da na to, ?e masz problemy psychiczne, albo jeste? po prostu zazdrosny. Na otsie bym nie zagra?, bo nie trawie naruto, ale powodzenia.

Ma?o kogo obchodzi to, ?e grafiki s? kradzione. Je?eli s? przyjemne dla oka, dlaczego nie?

Mam
18
ale
przynajmniej
umiem
pisa?
w
jednej
linii.

Raz ci nie pasuje krytyka grafik, teraz moje s?ownictwo. Kurwa mac. Czy kto? ci w ?yciu chocia? raz dogodzi? ?
-Aj-dont-think-so?-
Co ty mo?esz wiedzie? o mnie po moich postach ? To, ?e gardz? lud?mi pokroju rikodka i innymi g?wnami to tylko i wy??cznie ich wina, zas?u?yli sobie na takie traktowanie poprzez ich skurwia?e zachowanie na innych forach.
Szczerze ? Jebie mnie tw?j brat. ;)

Jak piszesz czlowieku to chociaz odnosc sie =.=
typu:
Toxic czy cos -.-
Raz ci nie pasuje krytyka grafik, teraz moje s?ownictwo. Kurwa mac. Czy kto? ci w ?yciu chocia? raz dogodzi? ?
na krytyke to mam wyjebane bo i tak pozniej beda Update (jak wiesz co to jest to normalnie jestem z ciebie ogromnie dumny : O ) twoje slownictwo bo tak sie zachowujesz -.-
fajnie jest niewiem przezwac kogos czy cos ? :O a jak bys np spotkal mnie to bys za chuja mi tego nie powiedzial w oczy . duzo razy spotkalem sie z takmi jak ty i uwiesz mi niczym mnie nie przerazisz zadnymi slowami. a co do tego ( Czy ktos ci w zyciu chociaz raz dogodzil ? ) to pewnie wiecej razy niz tobie : O
Zycze milego dnia .

Wybacz ze robie bledy lecz u mnie to normalne :/
Mam zaawansowana dyslekcje .
Zaraz poleca posty ze dyslekcja tego nie obejmuje ale chuja wiedza wiec sie prosze nie wypowiadac :O
W jaki spos?b? Nie wyrazi?e? si? tutaj dosy? jasno.
A on pytanie wyrazil jasno ? :P

Co do twojego DBKO
po 1 wejsciu na serwer juz widac ze to nie bianco ^^
ale kto co lubi nie prawdaz ? :D

Popieram twoj pomysl z zamknieciem tematu lecz wole popatrzec na tych kretynow ktorzy nic w zyciu nic nie osiagneli ani nie osiagna :))
Fajnie jest tak sie z nich posmiac :)

//Na dysleksje pomaga czytanie du?ej ilo?ci ksi??ek, dlatego te? jest to marne t?umaczenie ;p
~Eturl

no jak narazie przeczytalem wszystkie lektury od 3 kl podstawowki do 2 technikum i jakos malo pomoglo :P

Ostatnia edycja:

Lepiej u?ywajcie grafik wono ,s? 100x lepsze od tych wosowkich. Lepiej gra? na ?rednich grafikach ni? na g?wnianych? Dess ne? A jak u?yjesz grafik w wosa to 3/4 graczy to b?d? dzieci ,kt?re graj? w podr?by prawdziwego nowotsa i maj? tam milion lefele. Radze zmieni? grafik? postaci na WONO!!!

Wiesz twoje porady nic nie dadza :O
Grafiki i tak i tak beda wlasne ale co tam .
Jak skonczymy wszystkie grafiki to bedziemy je poprawiac ;P

Zrozum ,?e nikt nie chce, aby go potem oczy bola?y od w?asnych 'pixelk?w' z s?abym cieniowaniem np. ten nardo. czy wosa ,kt?re nie s? wosa ,a z gry na gameboya. Ju? lepiej u?yj darmowych grafik postaci ,kt?re s? np. w wono.

Ostatnia edycja:

Czytaj czlowieku ze zrozumieniem :O
Jak skonczymy wszystkie grafiki to bedziemy je poprawiac ;P
skoro napisalem ze bedzie tak jak napisalem to tak bedzie -.-
dla mnie to mozesz nie grac na serwerze .

Z takim nastawieniem do potencjalnych graczy, nie b?dziecie mie? nawet 100, wi?c zacznij si? normalnie zwraca? do innych, bez bulwersu, albo wyjd? z tego forum, a temat zamnij/usu?.

a ja mam takie pytanie :) jak napisalem na czacie na waszej stronie ze moim zdaniem ten ots nie wyjdzie z takim nastawieniem itp to usuneliscie go, dlaczego ? boicie sie przyznac ze jestescie nikim i wasz projekt padnie po 3 tygodniach? na szczescie tutaj mojego postu nie usuniesz :*

@Rikodek, nie widzia?em twojego posta na shoutboxie, raczej dlatego, bo 3 dni po otworzeniu strony musieli?my j? zrestartowa?, to by wszystko wyja?nia?o, a jeszcze jedno.. W po?cie, kt?ry zosta? napisany wczoraj przez Ciebie ( i zosta? usuni?ty przez Eturl'a ) wida? by?o ca?kiem inne nastawienie do projektu czy nawet do mnie.. (By?o tam co?, ?ebym ola? ten zb?dny spam.. i robi? swoje) Nie chce robi? tutaj zn?w spamu i tak jak wcze?niej napisa? Mito, nie chce traci? potencjalnych graczy - ale po twoim zachowaniu Rikodek, jeste? dwulicowym typem cz?owieka.. I prosz? zn?w, aby ocenia? zapowied?, a je?eli nie macie ju? nic do dodania - to prosz? nie pisa?. Gdy uznam temat za zamkni?ty, to poprosz? o to Eturl'a.

Prosisz by ludzie oceniali zapowied?... ale szczerze to mniej jest screen?w,ogolnie jakiego? info , a wi?cej Waszych bulwers?w. Jak narazie to to kuje w oczy Wasza beszczelno?c (szczeg?lnie Sharka) i pewno?? siebie, chyba troche przesadzona. Shark nie rozumie ze wgl nie bierzesz pod uwage naszego zdania , wr?cz sie z nim nie liczysz... to takie pytanie robisz ten serwer dla siebie czy dla ludzi ?

To nie hejt , ale rada , abyscie zwracali sie do ludzi ktorych zapraszacie na serwer troche bardziej z szacunkiem , bo to oni potem bd u Was robic t?ok na serwie.

Status
Zamknięty.
Do góry