W co grac?

Status
Zamknięty.

MizzeQ

Active User
Grudzień 3, 2009
Liczba reakcji
5
Te wiara potrzebna pomoc!

Mianowicie w co mam grac bo przed chwila wylapalem deleta na mojego main chara w tibi ze az mnie sraka pocisnela. Tylko prosze nie dawac jakis metinow czy czegos bo tyle juz sie w to nagralem ze robie kupe na sam widok.
@down
Pasjans mnie nie kreci ;> nie pisalem tutaj ze nie wychodze na dwor z kumplami i ze jestem jakims maniakiem komputera :>.

Odp: W co grac?

Pasjans....

Nie graj w nic wyjd? na dw?r i pi?k? pokop troch? pobiegaj z kolegami napij si? znajd? se zaj?cie opr?cz tibi i komputera...
Jak nie to ots...

Ja polecam Ci dbko.net jest to nowe WoDBO, jak chcesz mog? Ci da? naj itemy na serwie i powiedzie?, jak si? je klonuje :)

Te wiara potrzebna pomoc!
Mianowicie w co mam grac bo przed chwila wylapalem deleta na mojego main chara w tibi ze az mnie sraka pocisnela. Tylko prosze nie dawac jakis metinow czy czegos bo tyle juz sie w to nagralem ze robie kupe na sam widok.

Najlepszym rozwi?zaniem b?dzie udanie si? do najbli?szej przychodni...

A tak na serio to wyjdz na dw?r i nie marnuj wakacji ;>

Pozdro

Ostatnia edycja:

Je?eli naprawd? bardziej kr?ci Ci? komputer od znajomych to zagraj w CS'a przez neta, mo?esz si? wy?y? po delecie :lol:

Btw. ?miech na sali.

Ja polecam moj? ulubion? gr? o nazwie Max Payne 2 . Bardzo dobra grafa, i przyjemnie si? gra. Fajnie roz?o?one misje i ciekawe miejsca, trzeba do tej gry m?zgu a mianowicie intelektu i sprytu.

Tak?e polecam Tibia, nie jest ona za spania?a, ale jak ci si? nudzi zamiast korzysta? z Wakacji to pograj sobie w Tibie lub Max Payne 2.

polecam saper, tylko uwazaj, bo jak bomby wybuchna to sie mozesz rpzestraszyc, ale to tylko gra...
PES 10... NFSy, cabal...

Wiem! Wiem! Id? na dw?r pograj w pi?k?! ;d

Pograj w Scary Maze Game.

pograc to mozna w Scrable... w pilke rowniez, ale polecalbym szachy

a ja ci polecam zagra? w gr? pod tytu?em LIFE tam chodzi si? z kolegami na piwo pogra? w pi?k? na kompie-liska i?? bo w ca?ym kraju jest pi?kna pogoda a nie siedzie? na fotelu ?eby za?mierdn?? przed kompem

a jak ju? si? tak uzale?ni?e? lub nie masz kumpli z kt?rymi mo?esz si? spotka? to zagraj sobie w klasyk? GOTHIC 1 GOTHIC 2 + Noc kruka(dodatek) i Gothic 3 ( mo?e by? ale pe?no b??d?w)

Runes of Magic, Max Payne 1,2 , Bad Company 2, gta 4, need for speed r??ne cz?sci. Zale?y o jaki typ gry ci chodzi i jaki sprz?t masz :D

Fifa,Football Manager, Assasins Creed I i II. Du?o tego jest polecam Ci stron? polish:Elite:board tam masz wiele gier do pobrania,napewno znajdziesz co? dla siebie.

Plemiona - gra online

jak pograsz z 2 lata to dopiero zaczniesz poznawa? r??ne techniki tej gry, przed tym czasem jedynie z kim? kto ju? d?ugo gra jakby? mia? konakt to by cb. podszkolil, ja pogra?em 3 lata i jeszcze wszystkiego o tej grze nie wszystkiego. Wielu my?li, ?e wystarczy wioski przejmowa? pff to tak jakby w tibi tylko np. runki robi?. A po za tym na t? gra na pocz?tku z 10 razy po 5min dziennie a tak to na dw?r wypierdalaj xd

Taka bardziej gra dla ch?opak?w to FIFA10 lub PES10 , Need for speed Mostwanted 2 ?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry