W ile da sie nabi? 100lvl na pacc

Status
Zamknięty.

mareczek1234

New User
Luty 8, 2010
Liczba reakcji
0
hej

Nurtuje mnie takie pytanie.

Poniewa? nie mam du?ego do?wiadczenia w tibi wi?c zwracam si? z pytaniem do was.

Posiadaj?c pacc i graj?c codziennie po 7-8h (w czasie wakacyjnym, czasami bez sob?t i niedziel) w ile da sie nabi? 100 lvl ? tak mniej wi?cej, podajcie jakie? przedzia?y. Dobrze by by?o jak by nie by?o jeszcze waste, mo?na wychodzi? na 0 ewentualnie.
To gdzie expi? mo?na ?atwo znale??, bardziej interesuje mnie realny czas.

Dzieki pozdro

Odp: W ile da sie nabi? 100lvl na pacc

Bez waste to ~120 dni
z waste to nawet ~70 dni

zale?y te? czy bot czy nie ;p

na bocie chyba by?o by troche wolniej, bo jednak cz?owiek lepiej to rozplanuje. A du?e waste by by?o jak by chcie? w 70 dni? Ile mniej wi?cej trzeba by by?o zainwestowa?. Aha jeszcze nie dopisa?em ?e chodzi o knighta.

120 dni?!... We? sie piepsznij w ten glupi ?eb mo?e zm?drzejesz. -.- Jak niemasz pacca (z tego co m?wisz wynika ze nigdy nie by?es na pacc area tylko zapiepszales po zat?oczonych expowiskach z napalonymi na expa noobami) to nie wypowiadaj sie z ?aski swojej...

Hmm z nieograniczonym waste mo?na wbic w mniej ni? 10 dni. Z du?ym waste w 20. Z ?rednim waste ok. 30 dni a z normalnym (tzn. takim jaki sie ma najcz??ciej swoj? 1 postaci? o ile si? nie zbiera lotbag?w) 50+/- bez waste to ci?zko okre?lic bo zalezy gdzie bedziesz expil ile itd. a tak to poda?em ile ci mniej wi?cej zajmie wbicie 100 lvlu knightem graj?c od 2-5 godzin dziennie ale je?li b?dziesz gra? po 7 to jeszcze szybciej. ^ ^

@down
Prosze bardzo. ;)
Ma?e waste raczej za du?o nie pomo?e i mo?e przy?pieszy wbicie tego 100 lvla o jakies 1-5 dni. A specialnie dla pana Trollugha BONUS!!! Malutkie waste = stracisz o jeden mniej nic nie znaczacy s?oneczny dzionek kt?ry m?g?by? sp?dzi? odpoczywaj?c na dworze ale i tak wiem ze bedziesz wola? szpanowa? przed depo w carlin swoim 100 lvlem. ^ ^

Ps. Panie Trollugh czy z ?aski swojej m?g?by pan nie nabija? sobie post?w i przeczyta? chocia? ca?y temat zanim napiszesz posta? Autor tematu wyra?nie napisa? ze chodzi mu o knighta a ty wyskakujesz z jakim? master sorcerem. Dzi?kuj? za uwage.

Ostatnia edycja:

#up
podziel to jeszcze na malutki waste itd.
#topic
W miesi?c master sorcerem wbijesz 100lvl wbijasz g?upi 30lvl w 1 dzie? i p??niej napierdalasz worker golemy ile wlezie oczywi?cie big waste, nigdy nie wbijesz takiego level'a bez waste chyba, ?e lubisz t?uc dragony.

hej
Nurtuje mnie takie pytanie.
Poniewa? nie mam du?ego do?wiadczenia w tibi wi?c zwracam si? z pytaniem do was.
Posiadaj?c pacc i graj?c codziennie po 7-8h (w czasie wakacyjnym, czasami bez sob?t i niedziel) w ile da sie nabi? 100 lvl ? tak mniej wi?cej, podajcie jakie? przedzia?y. Dobrze by by?o jak by nie by?o jeszcze waste, mo?na wychodzi? na 0 ewentualnie.
To gdzie expi? mo?na ?atwo znale??, bardziej interesuje mnie realny czas.
Dzieki pozdro
Je?li masz bardzo du?e ?rodki to prosz? pana nawet w oko?o 14 dni, robisz msa p?dzisz do Yalahar i od 32-80 ?migasz na Worker Golemach. Potem sprawiasz sobie Glacier Seta i jazda na frosty. ?rednie waste to czas oko?o 30 dni. Brak waste to 50+ dni.

Regards,
Persona Grata.

To zale?y od wk?adu, jaki w?o?ysz, aby zdoby? taki poziom. Przeci?tnie wychodzi to po 3 miesi?cach. Wcze?niej tylko napale?cy graj?cy po 24/h mog? wbi? taki level. Lecz nie wiem, czy op?aca si? to w og?le. Wystarczy troch? poczeka? i spok?j.

znam kolesia co wbil w 17 dni, siedzac po 10 h dziennie przy Tibi
mial pacca, wiecznie expownia byla zajeta, i z tego co pamietam nawet na niego ludzie kapowali GM'om, ale on zawsze odpisywal, to bylo bodajze ok 3 tygodni przed zakonczeniem roku szkolnego (jakis czas temu), przez ten 100 lvl nie zdal do nastepnej klasy i skonczyl z Tibia na dobre...

osobiscie uwazam, ze 100 lvl mozna najszybciej wbic w 3 tygodnie

Ciekawostka z tibi.wiki twierdzi, ?e najszybszy wbity lvl 100 zosta? zdobyty w 10 dni. A tak realistycznie, jak gracz ma kase i czas to mo?e tak w ok. 30 dni, chocia? teraz ta tibia jest tak ?atwa, ?e nie zdziwi? bym sie jak kto? wbi? by 100 lvl w mniej ni? 10 dni ? ;]

Zacznijmy od tego jak? profesj? chcesz gra?, maj?c sorka/druida i blokera, chodz?c na wsp?lne hunty mo?na szybko wbi? 100 poziom, nawet w 30 dni! Inn? spraw? jest knight, tutaj nie b?dziesz wastowa?, jak na druidzie, ale poziom b?dziesz bi? wolniej, wydaje mi si?, ?e najoptymalniejsz? profesj? do wbijania samodzielnie poziom?w na paccu jest palladyn i my?l?, ?e w 60 dni uda Ci si? osi?gn?? ten niesamowity poziom.

Rekordowy wynik wbicia 100 poziomu - 3 dni przez MS na ?wiecie PvP Enf.

Nie prawda, by? to Zbylu i wbi? w 3 dni 9 - 100, z tym ?e mia? 40mlvl na start. Ca?y czas bi? grimy z blokerem.

Zbylu gra na Open PVP. :) 100 lvl grajac 8h dziennie mo?na wbic w miesi?c lub dwa bez waste.

Hehe, panowie.. 100 lvl da si? MS'em wbi? w 3 dni z kolegami :)

Bierzemy 200 ek +, 150 ed + i jazda na Grim Reapery.

z Botem 100lvl to kwestia czasu do 60dni.
Bez bota bez ?adnej pomocy licz? od 120 do 150dni. Zale?y czy waste czy nie.

Hehe, panowie.. 100 lvl da si? MS'em wbi? w 3 dni z kolegami :)
Bierzemy 200 ek +, 150 ed + i jazda na Grim Reapery.

HA, HA, HA, HA....

Status
Zamknięty.
Back
Do góry