What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

[WA?NE] Szk??ka pixelartu

Status
Not open for further replies.

Yondaime

Advanced User
Reaction score
21
Odp: [WA?NE] Szk??ka pixelartu

Tak Zepri wiemy nikt nie jest idealny poza tob?.Robisz te swoje pixelki 2 miesi?ce i masz si? za alf? i omeg? ,w outfitach nie ma nikogo z lepszym stylem i wykonaniem od shikatego i s?dz? ?e do roli nauczyciela nawet twojego by si? nadawa? ;)
Ale to tylko moja opinia ,wiem ?e zaraz si? hejty posypi? w moj? stron? tak jak przy przegranym pojedynku DP gdzie zacz??e? wyzywa? ankietuj?cych od t?pej masy ,kt?ra si? na niczym nie zna.

--2x odp
Sam zaczynasz spiny dzieciaczyno ,Shikate chce dobrze a ty na si?? chcesz pokaza? co?(hmm no w?a?nie co?)
Przybli?? ci jeden cytat ,kt?ry znakomicie oddaje sytuacj? i jest powodem dla kt?rego nie chc? kontynuowa? tej konwersacji.
Jeszcze jakie? w?ty? zapraszam na gg numer masz.
"Z g?upim si? nie dyskutuje bo nie do??, ?e sprowadzi Ci? na sw?j poziom to jeszcze pokona do?wiadczeniem."

Last edited:

Twojkaprys

Active User
Reaction score
11

Zepri:

Osobi?cie uwa?am, ?e pomys? szk??ki sam w sobie nie jest niczym z?ym. Od dziesi?tek lat wiadomo, ?e samoucy (cho? nie wiem, jak zdolni mogliby by?) osi?gaj? progres relatywnie wolniej, ni? osoby ucz?ce si? (mowa o sztukach plastycznych, do kt?rych w dzisiejszych czasach zaliczana jest tak?e grafika i jej ga??zie), jednak z perspektywy czasu, to w?a?nie oni zazwyczaj zachwycaj? ?wiat swoim nowatorskim spojrzeniem na niekt?re aspekty tworzenia. Problem tkwi w tym, ?e samoucy nie zawsze s? w stanie nauczy? si? wszystkiego i nierzadko rezygnuj?. Wynika to przede wszystkim z braku wytrwa?o?ci, ale cz?sto nie znajduj? si? oni "w odpowiednim miejscu" i "o odpowiedniej godzinie". Tych, kt?rzy odkryli rzemios?o, a potem sztuk? samodzielnie i dotarli na sam szczyt, nie by?o wielu. Przyszli mistrzowie zazwyczaj sp?dzali ka?dego dnia godziny pod okiem swych nauczycieli. Jak Picasso od najm?odszych lat pod okiem swego ojca, czy Helnwein we wiede?skiej akademii.
Tego MO?NA naucza?. Wiele zale?y od nauczyciela. Dlatego je?li kto? uwa?a, ?e jest w stanie przekaza? cho? cz??? (cz?sto bardzo istotn?, bo niekiedy wystarczy kilka drobnych wskaz?wek) wiedzy o tworzeniu, to chwa?a mu za to. Nie rozumiem natomiast, dlaczego podcina mu si? skrzyd?a.
Nie odnosz? si? teraz do Twojej krytyki umiej?tno?ci Shikate (jest ca?kowicie uzasadniona), jednak Ty przed wyj?ciem na muraw? wr?czasz mu czerwon? kartk?. To bardzo nie w porz?dku.

Last edited:

Rarzillo De Bonzo

Senior User
Reaction score
27

Dobra, dobra nie r?bcie scen. Bo to temat aby pom?c innym a nie k??ci? si? kto jest lepszy. Ja sam chcia?bym si? podszkoli? poniewa? mia?em gigantyczn? przerw? ,no i nowe wskaz?wki bardzo by mi pomog?y.

Shikate

Nie przejdziesz!
Reaction score
78

K??tni ?adnej nie ma, bo k??tnia wyst?puje mi?dzy dwoma osobami, przynajmniej nie mi?dzy mn? a Zeprim, bardziej bym to nazwa? wyzywaniem, i ostrzegam przed ostatnim ostrze?eniem obrazy kadry - nast?pny g?upi komentarz i zwyczajnie, tak jak Vxr bardzo dobrze zrobi?, nie b?d? si? bawi? z kim?, co dedykuje kadrze ,,murzy?ski ryj''. I za to posz?o ostrze?enie, nie za niezgod? ze mn? - bo co mi z tego. Teraz jednak nie b?d? taki pob?a?liwy.

Szk??k? popar?o wiele os?b i nie widz? powodu, ?eby z niej rezygnowa?, a je?li ju? tak strasznie nasi u?ytkownicy jej nie chc? - to niech teraz z pretensjami do Zepriego :p A widzia?em komentarze: byleby wypali? pomys? - jak nie chcecie, to nie wypali.

I jeszcze jedno Zepri - skoro ,,nic nie robi?'' dla Showroom, to zach?cam do napisania mi na PW propozycji. Za tydzie? napisz? je w propozycjach forum - zobaczymy, co tak bardzo jest do zmienienia. Je?li nie napiszesz nic - to w sumie nic doda? nie b?dzie trzeba - to wszystko wyt?umaczy. Dobrze wiem, ?e chodzi tu o ,,show'', bo hejtowanie jest takie fajne i uzale?niaj?ce.

EDIT
Dwie osoby podzi?kowa?y Zepriemu za komentarz, kt?re wcze?niej wyrazi?y zainteresowanie szk??k?. Potwierd?cie wi?c co w ko?cu chcecie robi?, bo si? pogubi?em.

Last edited:

SanninStory

https://www.twitch.tv/sdrn
Reaction score
116

Mi si? wydaje ?e to jeden wielki b??d.
To, ?e ludzie zinterpretowali he?m jako mask? murzyna, to nie znaczy ?e to chcia? narysowa? zepri.
Najlepiej aby wszystkie k??tnie i obrazy ustaly, bo nie jest mi?o jak administracja i u?ytkownicy cisn? po moim kumplu zeprim.

Pozdrawiam i za szk??ka jestem za.

Shikate

Nie przejdziesz!
Reaction score
78

Okej, podpisy zbieram do ko?ca kwietnia. Ci, co jeszcze nie napisali, a chc? wzi?? udzia? - ?mia?o!

Status
Not open for further replies.