Wakacje 2011- macie ju? plany?

Status
Zamknięty.

ErMex

Egzekucja
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
177
Jakie macie plany na wakacje 2011? Planujecie pojecha? gdzie? za granice czy mo?e ma?y wypad nad jeziorko/morze? Ja osobi?cie planuje zwiedzi? ojczysty kraj pod k?tem jezior :P Wi?kszo?? dni wakacji mam zamiar sp?dzi? pod namiotem.

Odp: Wakacje 2011- macie ju? plany?

Plan?w mam w chuj, ale i tak pewnie sko?czy si? na jaraniu przez 2 miesi?ce.

ErMex: Ja to samo tylko chocia? nad jeziorem :P

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Mam w chuj zajebisty d?ugoterminowy plan! Pojad? na 3 dniowy meeting do Jaworzna. <3

Mam w chuj zajebisty d?ugoterminowy plan! Pojad? na 3 dniowy meeting do Jaworzna. <3

4 dniowy, doba weekendowa obejmuj?: pi?tek, sobota, niedziela, poniedzia?ek. Wi?c mo?na chla? jeszcze w poniedzia?ek. ;]

No c??, ja mam zamiar pracowa?, jecha? na los mytyngos, ?eby zobaczy? jak Dacomos gryzie Ognistego swoim astralnym ja, wr?ci?, pracowa?, jakie? wakacje z drug? po?ow?.

@outsect

2e0a0ea9-4083-4a7a-bef9-68a2a3986188.jpg

Ostatnia edycja:

Mam zamiar jecha? z paroma kolesiami nad jezioro pod namioty. Super sprawa, polecam wszystkim.

Ju? rok temu wybra?em si? z kolegami nad morze poci?giem bior?c ze sob? bilet autobusowy, namiot, 300z? i tyle kanapek ile si? zmie?ci?o do plecaka :D

Lipiec - praca (trzeba zarobi? na samoch?d :D)

Sierpie? - po?wi?c? si? rozrywce (czyt. codzienne schlanie si? w trzy dupy, spanie pod namiotem, ew. pod p?otem i tak dalej) xd

Jak zawsze moje plany na wakacje ko?cz? si? inaczej ni? te wcze?niej zaplanowane.
W tym roku mia?em jecha? do Grecji, ale z pewno?ci? tak si? nie stanie, gdy? wzi??o mnie kurwa na jaranie i chlanie.

Mamy z kolegami kilka pomys??w, ale przedstawi? jeden, kt?ry jest najbardziej mo?liwy do zrealizowania. Ot?? wciskamy kit rodzicom, ?e jedziemy nad pobliskie jeziorko, pod namioty na 3 dni, a w rzeczywisto?ci jedziemy na 3 dni do Warszawy (~500 km od mojego miasta).

G??wne cele wyprawy: zwiedzenie stolicy od A do Z, skok na bungee, upicie si? w cztery dupy

Inne, poboczne pomys?y, to np. pojedyncze wyjazdy nad jeziorko, katowanie epokowego malucha i wypady np. na 1-2 dni w g?ry.

Ogranicza nas jedynie flota, ale od 1.5 miesi?ca zapierdalam z ulotkami, wi?c mam nadziej?, ?e nie b?d? si? nudzi? :D

Skillowanie w rapie - to pierwszy miesi?c. Drugi miesi?c - praca.

Plan Wakacyjny mam taki, wyskocz? na raki.
A tak na powa?nie to dzi? przyjecha? do mnie kumpel z Szczecina, i ju? na 100% jest roz?o?ony plan...

Od dzi? do niedzieli chlejemy tanie wina po 5.50z? i mo?e jakie? browarki.
Od Niedzieli, idziemy do kumpla kt?ry ma woln? chat? przez ca?y miesi?c zam?wione juz mamy 5 gram Czystego ;] chyba wiecie co to Czysty ;d? bd jara? to na 3 osoby, wi?c uwierzcie b?dzie grubo xd ... Oto plan Wakacyjnych Przyg?d xD

ErMex: 5 gram w miesi?cu? Pomimo, ?e czy?cioch to i tak ma?o...

zam?wione juz mamy 5 gram Czystego ;] chyba wiecie co to Czysty ;d? bd jara? to na 3 osoby, wi?c uwierzcie b?dzie grubo xd ... Oto plan Wakacyjnych Przyg?d xD

Powiedz nam co to czysty. B?dziecie t? pi?tk? jara? przez miesi?c?

@Topic
Mo?e nawet wybior? si? nad jezioro, je?li pogoda nie b?dzie tak zjebana.

@Archi
8 lipca lec? do UK na 10 dni
Nie b?dziesz si? ba??

Ostatnia edycja:

@UP
Ty mi odpal koniczynke, a nie xd.
@TOP
Moim planem wakacyjnym jest wyrwa? jak?? panienk? i chla? do upad?ego :D.

niedlugo do Wilna jade (za 1,5 tygodnia), potem do Bawarii (pod koniec Lipca)
to jesli chodzi o miejsca, potem zapisze sie do klubu pilkarskiego, a w domu prawdopodobnie sie bede rosyjskiego uczyl :)
niewykluczone ze se dziewczyne znajde :P (bo jedna na widoku)
a jak sie bardziej zachce, to 100 lvl wbije

W sierpniu jad? do mielna na ob?z sprawno?ciowy z klas? sportow? ;d
A tak to b?d? na miasto chodzi? , pracowa? u dziadka i chodzi? si? k?pa? ;d
I w urodziny spr?buje si? pierwszy raz w chuj najebac :<

ErMex: Jak b?dziesz chcia? pi? to pisz na GG przy??cz? si?.

Ja szczeg?lnych plan?w nie mam. Teraz zwiedzam Pozna?. A jak wr?c? to monotonia: boisko, forum itp. Za rok mo?e nad morze ^^

wakacje przed kompem. Tak na serio to Chorwacja (?agle + jezioro)
no i basen

Status
Zamknięty.
Back
Do góry