Wakacje

Status
Zamknięty.

Kozaq

Advanced User
Maj 24, 2008
Liczba reakcji
39
Witam, wakacje juz za niedlugo. Wiec chcial bym was prosic o napisanie gdzie macie zamiar sie wybrac.
A wiec tak ja pojdade do POLSKI. Mieszkam za granica ;X

Jezeli taki temat istnieje przepraszam i prosze o jego usuniecie.

Odp: Wakacje

W tym roku nie jad?, najwy?ej w g?ry (mieszkam na po?udniu ma?opolski), poniewa? rodzice robi? remont :/

Ostatnia edycja:

Ja si? wybieram do stolicy reggae , na Jamajk? :D

A ja gdzie? nad morze standardowo. Gdzie konkretnie to jeszcze nie wiem. Ko?obrzeg albo co? tego typu :) nie ma to jak Polska :p nie b?dzie mnie tydzie?, ale zawsze troch? si? wypocznie.

A ja nie jad? nigdzie daleko, poniewa? w tym roku mia?em remont w domu i nie zosta?o funduszy. Moja najdalsza wycieczka to b?dzie wyjazd z kumplami nad jezioro oddalone od mojego miasta o ca?e 15km :up:

Siema.
W tym roku najprawdopodobniej wybieram si? do Londynu a jak znajdzie si? wi?cej kaski to jeszcze wpadn? na Majork?.

Ja nad morze do ?eby. I gdzie? na mazury (jeszcze nie wiem gdzie ;]).

Ostatnia edycja:

Najpierw na przystanek PAT w okolicach Warszawy, p??niej Kostrzyn i przystanek Woodstock. Potem mam zamiar troch? popracowa? i pojecha? w Polsk?, a we wrze?niu na 8 dni do Hiszpanii.

Ostatnia edycja:

Ja jad? do Grecji, na tydzie?. Potem Polskie morze, i do domu. Potem do Babci, i back Anglia.

A wg. to jestem Nubem bo myslalem o Egipcie, a nie Grecji.. Nvm. ;O//Vik

Ostatnio edytowane przez moderatora:

ja w tym roku chyba standardowo na Polskie morze do Mi?dzywodzia. To ma?a miejscowo?? obok Dziwnowa

Ja na wakacje jad? pod warszaw? lub gdzie? indziej zrywa? wi?nie i czere?nie. ;d
P??niej standardowo agroturystyka czyli ?niwa na wsi u dziadk?w. Potem ju? wy?sze klasy czyli wakacyjne picie pepsi z puszki u kogo? w domu. xd

Ja jad? z kolegami za granic?, najprawdopodobniej do W?och (zgadnijcie, kto funduje wycieczk? ;c).

Ja jad? w g?ry i gdzie? tam na jaki? ob?z bryd?owy z wyjeb. lud?mi. :up:

Ja tam b?d? siedzia? u siebie w Gda?sku, najpierw od 6:00 d0 14:00 robota, a potem pla?a rowerkiem. W drugi miesi?c do Egiptu (tanie oferty).

Ja jad? z kolegami za granic?, najprawdopodobniej do W?och (zgadnijcie, kto funduje wycieczk? ;c).
hmm administracja tnp??

Ja jad? na ob?z ?eglarski nad jezioro i z pi?ki no?nej :-)
Rok temu by?em w Chorwacji a za rok lec? w gdzie? bli?ej nie okre?lone miejsce ;p

Odsierzam!!! Minelo dokladne 24h!

Ja pewnie pojad? gdzie? standardowo na po?udnie.
Rok temu bylem w Bu?garii i w tym mo?liwe ze tez tyle ze bli?ej Turcji ?eby i tam wpa??.

Zapewne pojade nad morze, ew. stolica do brata. Reszt? wakacji sp?dz? przed kompem i jeziorkiem.

btw.

Zapraszam na mazury :)

Do Szwecji w rejsie promem 2 dniowym i potem do Sopotu na tydzie?. Skocz? na pewno do dziewczyny do Warszawy gdzie? na 2 tygodnie i tak si? k??eczko zamyka.

Mnie ciocia zaprosi?a do USA na miesi?c. D?ugo mnie nie b?dzie xD
Jad? jeszcze na ob?z golfowy, oraz zaliczy? par? festiwali typu Heineken Open'er Festival.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry