-Tibia 8.42 Waldoria.pl Real Map

Status
Zamknięty.
Odp: Waldoria.pl Real Map

Chujowy ot.. pelno ku?wa boter?w ;/

Polecam ots ,boterzy nie s? z winy god tylkoo graczy sa i zawsze beda

co checie bardzo fajnie sie tu bottuje, poza tym kase klonuje jescze przyjemniej.

jak juz robisz ots sprawdz bugi xD

jak ktos zgadnie m?j nick i zagada na serwie daje po hmm... 20? cc :)
wiec ?mia?o :*

zapraszam na serv tylko za chwilk? bo w?asnie robie crash :D !
zreszta zaraz beda dzieci nizej plaka?

hah ^^ Cz?owieku Ty mo?e pomy?l z 10 razy zanim co? napiszesz, i najlepiej tego nie pisz ;)) na serwerze nie by?o ani jednego crasha, wi?c nie wiem czym Ty si? chwalisz :)

Ciekawe czemu wywali?o wszystkich i waldioria.pl nie chodzi... na serv tez zalogowa? si? nie mo?na. Oczywi?cie pad?em bo to nie wina Teamu ze serwer pad?.

@up
Awaria w serwerowni

Dok?adnie rzek?bym, i? to MySQL nie daje znaku ?ycia przez co nie dzia?a serwer jak i strona.
Jak wiadomo bez bazy ca?y serwer dostaje parali?u, jak widz? w tej chwili jest potworne z?eranie zasob?w przez w?a?nie MySQL.
Trzeba czeka? na ponowny kontakt z baz? i b?dzie wszystko dobrze. My?l?, ?e jeszcze dzi? b?dzie wszystko ok.

co? jeszcze otsik nie dzia?a :p moj nick na tym otsie to krizux je?li kto? szuka jakiego? teamu to niech napisze do mnie :)

Wiem co? o balansacji profek na servie ,bo mam tam 80ek i 120 Ed :0
A tak poza tym kiedy server ruszy ???
Czekam z niecierpliwo?ci? na jakie? info :)))

Serdecznie chcieliby?my przeprosi? za dzisiejsz? chwilow? niedost?pno?? ?wiata - Waldoria.pl Spowodowane by?o to najprawdopodobniej brakiem odpowiedzi ze strony baz MySQL przez co ca?y serwer zosta? "zawieszony". Nie by?a to nasza, zawini? sprz?t bo mino tego, i? jest na prawd? dobrej jako?ci te? jest to maszyna, kt?ra czasem ulega awarii. Nie ulega w?tpliwo?ci jednak, ?e Wasza Waldoria.pl przez pewien okres czasu by?a niedost?pna. W najbli?szym czasie dokonamy wnikliwej analizy tego co spowodowa?o usterk? z dnia dzisiejszego. Wi??e si? z tym pr?ba unikni?cia takich sytuacji z przysz?o?ci. Jeszcze raz pragniemy przeprosi? za awari?, miejmy nadziej?, ?e wi?cej takich nieprzewidzianych zatrzyma? w dzia?aniu serwera nie b?dziemy do?wiadcza?.

Moim Zdaniem powinienes troche poprawic "exana mort" u knighta Bo na 52 lvl 8 mlvl prawie 9 po 110 hp mi daje ;|??

Moraless, dzisiaj otworzyli?my forum - tam mo?esz umieszcza? propozycje dot. ots'a :)

WoW Jestem pod wra?eniem ;) Stronka bardzo ?adna :up: Szuka?em takiego otsa podan miesi?c i znalaz?em akurat na nie stage 20x exp RL Mapa ;) Teraz sie zaloguje i zobacze jak sie gra

Na stronie acc makera zostal ustawiony nowy layout.

Mam pytanie ,czego na forum waldori nie mog? napisa? tematu?? :)
-jestem oczywi?cie zarejestrowany

@Seyaelo
Zostanie to naprawione w ciagu kilku godzin (jak derius/krolik492 wroci)

Dobrze ,bo mam kilka sugestii dotycz?cych servera :)
Tzn. poprawek :D

Ostatnia edycja:

Prawdopodobnie Derius zle wgral obrazki na forum ;]

wszystko fajnie ale za du?y exp ;/

100 level to jeden dzien roboty ;/;/
troch? chu*nia z grzybni?....

poza tym

server do reseta i zmiany expaaaaa XDDD

Status
Zamknięty.