- ElfBot Walenie skrypt!

Status
Zamknięty.

Andren

Active User
Grudzień 12, 2011
Liczba reakcji
0
Witam , poszukuje 2 skrypt?w
1. jezeli bede bil cos przez 30 sek z targethingu i jezeli po 30 sek dalej bede mial zaznaczonego , to chce zeby bot napisal exevo gran mas vis.
Chodzi mi dokladnie o to ze jak expie na banucie , to kiedy mam refilera po poty napotykam sie po drodze na gromade silbang?w .
Mimo to ze ustawiam w elfie zeby podbiegal i walil exori vis bot czasami podbiega a czasami nie i stoi w miejscu.
Moim zdaniem bedzie to najlepszym rozwiazaniem a wiec prosze o skrypt ! ;d
2. jezeli postac wbije fraga napisze na default vis albo wylaczy shortkeys o nazwie vis.
Dziekuje za uwage licze na odp ! :)

Odp: Walenie skrypt!

1.
PHP:
auto 200 if [$monstersaround.8 >= 1 && $standtime >= 30000 && $playersaround.8 == 0] say 'exevo gran mas vis'
2.
PHP:
auto 100 if [$curmsg.content ? 'the murder of'] {say 'vis' | wait 2000 | ElfBot NG - CaveBot Paused' | settargeting off | setfollowwaypoints off | turnoff} | setcolor 300 400 500

1.
PHP:
auto 200 if [$monstersaround.8 >= 1 && $standtime >= 30000 && $playersaround.8 == 0] say 'exevo gran mas vis'
2.
PHP:
auto 100 if [$curmsg.content ? 'the murder of'] {say 'vis' | wait 2000 | ElfBot NG - CaveBot Paused' | settargeting off | setfollowwaypoints off | turnoff} | setcolor 300 400 500

Skrypt 2. nie dzia?a zabi?em kogo? i bot nic nie napisal .
Ten czerwony napis dokladnie tak wyglada , moze cos zle napisales nie wiem.
15:28 Warning! The murder of Paladyn Zla was not justified.
i nic bot nie napisal ;/
Skrypt nr 1.tez nie dziala bije mi 2 min i nic ;/
Prosze o pomoc !!
REFRESH!!!

Ostatnia edycja:

Pomo?? mi kto? nie mam czasu ! :(

Refresh !!

Co do pierwszego to nie ma czegos takiego jak liczenie czasu od poczatku ataku w jakiegos potwora. Bedzie dzialac tylko jesli w targetingu masz ustawione, ze postac sie nie rusza przy atakowaniu. Wtedy jak przez 30 sekund bedzie stac w miejscu to walnie.

A drugi:
PHP:
auto 100 if [$lastmsg.content ? 'the murder of'] {say 'vis' | wait 2000}
Nie wiem po co tam bylo tyle tego gowna, jak zmiana koloru, wylaczanie cavebota, wyswietlanie tekstu o wylaczeniu cavebota... Poza tym byly zle poukladane ''. Wystarczy zobaczyc jak w php jest kolorowany tekst...

Ps. Nie pros o pierwszy skrypt jeszcze 20 razy w tym temacie i nie zakladaj 5 innych bo ty kurwa nigdy nie sluchasz jak ci sie mowi, ze nie ma takiej zmiennej/funkcji w bocie... Jest duzo mozliwe, wiecej niz w innych botach, ale nie wszystko, moze w wersji pod 9.4 by bylo, ale od 8.6 jest nie rozwijany a wtedy nie bylo jeszcze wszystko dodane...

Co do pierwszego to nie ma czegos takiego jak liczenie czasu od poczatku ataku w jakiegos potwora. Bedzie dzialac tylko jesli w targetingu masz ustawione, ze postac sie nie rusza przy atakowaniu. Wtedy jak przez 30 sekund bedzie stac w miejscu to walnie.

A drugi:
PHP:
auto 100 if [$lastmsg.content ? 'the murder of'] {say 'vis' | wait 2000}
Nie wiem po co tam bylo tyle tego gowna, jak zmiana koloru, wylaczanie cavebota, wyswietlanie tekstu o wylaczeniu cavebota... Poza tym byly zle poukladane ''. Wystarczy zobaczyc jak w php jest kolorowany tekst...

Ps. Nie pros o pierwszy skrypt jeszcze 20 razy w tym temacie i nie zakladaj 5 innych bo ty kurwa nigdy nie sluchasz jak ci sie mowi, ze nie ma takiej zmiennej/funkcji w bocie... Jest duzo mozliwe, wiecej niz w innych botach, ale nie wszystko, moze w wersji pod 9.4 by bylo, ale od 8.6 jest nie rozwijany a wtedy nie bylo jeszcze wszystko dodane...

Spoczko , dzi?ki za skrypta wszystko dzia?a tylko , ?e troche pozno ;/

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry