Walki mapper?w - Fina?!

Status
Zamknięty.
Odp: Walki mapper?w - Fina?!

Zdecydowanie praca numer 2, kocham takie prac?, autor pracy numer 2 si? bardziej nam?czy? ni? autor 1 ; p

G?osuje na prac? numer dwa niech wygra lepszy.

Na wst?pie chcia?bym powiedzie?, ?e obydwie prac? mi si? podobaj? i do?? d?ugo my?la?em, na kt?r? mam zag?osowa?. Podj??em jednak decyzj?, ?e b?dzie to praca z numerem jeden. Co prawda w pracy nr 2 jest wi?cej szczeg???w, ale wydaje mi si?, ?e autor tej?e pracy przedobrzy? z detalami. Po prostu jest ich tam za du?o. Natomiast autor pracy nr 1 poszed? troch? na prostot? i dobrze. Mapa ta wygl?da du?o bardziej estetycznie. ?adnie wszystko jest pokazane, nie trzeba si? d?ugo zastanawia? gdzie jest ta granica, a w pracy nr 2 nie jest to takie oczywiste.
Pr?bowa?em dopatrzy? si? b??d?w w obydw?ch pracach i przyznam si?, ?e nie uda?o mi si? nic znale??.
Nie uwa?am, ?e praca z numerem 2 jest z?a, wr?cz przeciwnie jest bardzo dobra, jednak praca nr 1 bardziej mi przypad?a do gustu.

Stanowczo druga praca. ?adniejsza. Co prawda pierwsza te? jest ?adna.
My?l?c d?u?ej, g?osuje na 2.

Czemu? Ma w sobie to co?. Granica mi?dzy dobrem a z?em, lepiej wygl?da w formie rzeki, a nie bramy/mostu. Poza tym ma niepowtarzalny klimat ; ).

Wybieram prace numer 1 bardziej przypasowa?a mi do gustu ten most jest pomys?owy Brawo :)

Nie znam si? na mappowaniu, na ca?ym tym szumie wok?? b??d?w, kt?rych nie widz?, a kt?rych czepiaj? si? ci, kt?rzy wiedz?, na czym rzecz polega. Zag?osuj? wi?c na t? prac?, kt?ra bardziej podoba mi si? pod wzgl?dem wizualnym i estetycznym; 2. Jest to praca bogata w szczeg??y, interesuj?ca i musz? przyzna?, ?e wpatruj? si? w ni? ju? kilkadziesi?t sekund.

Fina? godzien podziwu. Wida? ,?e nie amatorzy.
Wyb?r m?j by? bardzo ci??ki ,a temat ciekawy "Granice mi?dzy dobrem ,a z?em." Jednak jak by?cie si? bardziej przyjrzeli mo?na ,znale?? kilka b??d?w np. w Pracy nr 1 jak wejdziesz na sam? g?re bramy z?ej to b?dziesz sta? na murku.
Wi?c oddam g?os na Prace nr 2 ,poniewa? po temacie mo?na by?o si? spodziewa? ,?e te ?wiaty b?dzie rozdziela? most i to jest klasyka ,a Praca nr 2 wyr??nia si? o wiele lepszym pomys?em.

Praca nr. 1 - 13 g?os?w
Praca nr. 2 - 11 g?os?w

Zwyci?zc? walki jak i ca?ego konkursu jest Phaze, na PW dogadamy si? co do nagr?d.
Gratulacje.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry