- Liczba reakcji
- 23
Witam chc? zrobi? war OTs kt?ry b?dzie przypomina? tibi? 8.1 tylko ?e jest pod 8.6 jakie? propozycje co powinienem zmieni? ?eby wygl?da?o podobnie, mam jeszcze do was par? pyta?:
-Jak zrobi? ?eby paladyn nie mia? exhaused podczas walenia np assassinki i sd, cona, exori san.
-Tak samo potrzebuje skryptu na team war czyli Blue Team vs Red Team mam Rush event ale on odbywa sie raz dziennie a ja potrzebuje takiego co odbywa si? co godzin? jak by?o na karamy i za wygran? ka?dy dostaje po 5cc.
-Jak zrobi? ?eby gravity tak zwane krzaki mo?na by?o rzuca? czarem exevo grav vita.
-Jak zrobi? ?eby level ni?ej nie spada? ni? 80 i nie wbija? si? wi?kszy ni? 300
Za pomoc dla ka?dego gracza rep. ;D
-Jak zrobi? ?eby paladyn nie mia? exhaused podczas walenia np assassinki i sd, cona, exori san.
-Tak samo potrzebuje skryptu na team war czyli Blue Team vs Red Team mam Rush event ale on odbywa sie raz dziennie a ja potrzebuje takiego co odbywa si? co godzin? jak by?o na karamy i za wygran? ka?dy dostaje po 5cc.
-Jak zrobi? ?eby gravity tak zwane krzaki mo?na by?o rzuca? czarem exevo grav vita.
-Jak zrobi? ?eby level ni?ej nie spada? ni? 80 i nie wbija? si? wi?kszy ni? 300
Za pomoc dla ka?dego gracza rep. ;D
Bym Ci pom?g? troche bardziej ale jestem w pracy a nale?? do "wzrokowc?w" - tutaj niestety nie mam jak spojrze? w pliki w dodatku korzystam z telefonu