-Inne War OTs 8.6 pomocy

Status
Zamknięty.

darchior

Advanced User
Lipiec 1, 2011
Liczba reakcji
23
Witam chc? zrobi? war OTs kt?ry b?dzie przypomina? tibi? 8.1 tylko ?e jest pod 8.6 jakie? propozycje co powinienem zmieni? ?eby wygl?da?o podobnie, mam jeszcze do was par? pyta?:

-Jak zrobi? ?eby paladyn nie mia? exhaused podczas walenia np assassinki i sd, cona, exori san.

-Tak samo potrzebuje skryptu na team war czyli Blue Team vs Red Team mam Rush event ale on odbywa sie raz dziennie a ja potrzebuje takiego co odbywa si? co godzin? jak by?o na karamy i za wygran? ka?dy dostaje po 5cc.

-Jak zrobi? ?eby gravity tak zwane krzaki mo?na by?o rzuca? czarem exevo grav vita.

-Jak zrobi? ?eby level ni?ej nie spada? ni? 80 i nie wbija? si? wi?kszy ni? 300

Za pomoc dla ka?dego gracza rep. ;D​

Odp: War OTs 8.6 pomocy

Witam.

Odno?nie 8.1 - nie wystarczy U?ywa? tylko item?w z 8.1 i ew zmieni? itemy na starsze ? ;-)

odno?nie assassin i sd oraz innych exhaused musisz popatrze? w plikach od assassin czy sd i zmieni? leciutko liczby :-P Bym Ci pom?g? troche bardziej ale jestem w pracy a nale?? do "wzrokowc?w" - tutaj niestety nie mam jak spojrze? w pliki w dodatku korzystam z telefonu :-P

Powodzenia ?ycz?.
Pozdrawiam!

Okej dzi?ki no wiesz itemki nie wystarcz?, a z tym exhaused sam nie ogarn? licz? na to ?e jak wr?cisz z pracy to pomo?esz :d

Dzi?ki ^^

Zobacz? te pliki ale dopiero jutro bo pracuj? do 22.
A co by? jeszcze chcia? zmieni? na 8.1 ?

?le mnie zrozumia?e? ja chc? tibi? 8.6 zmieni? tak ?eby si? gra?o jak na 8.1 bo na 8.6 wi?cej graczy wejdzie na razie wszystko wiem tylko to co jest Up.

Hm czyli w sumie g??wnie chodzi o przedmioty i itemy bo w sumie du?ych r??nic nie ma a? takich..

Proponuj? nic nie zmienia? i nie kombinowa? z przechodzeniem z 8.6 na 8.1 tylko od razu waln?? normalny serwer 8.6 - wi?ksza radocha dla graczy ;-)

Nie prosz? o rady z twojej strony. napisa?em czego potrzebuj? nie masz zamiaru pomaga? nie spamuj.
-Jak zrobi? ?eby paladyn nie mia? exhaused podczas walenia np assassinki i sd, cona, exori san.

-Tak samo potrzebuje skryptu na team war czyli Blue Team vs Red Team mam Rush event ale on odbywa sie raz dziennie a ja potrzebuje takiego co odbywa si? co godzin? jak by?o na karamy i za wygran? ka?dy dostaje po 5cc.

-Jak zrobi? ?eby gravity tak zwane krzaki mo?na by?o rzuca? czarem exevo grav vita.

-Jak zrobi? ?eby level ni?ej nie spada? ni? 80 i nie wbija? si? wi?kszy ni? 300

Za pomoc dla ka?dego gracza rep. ;D

Aha sorry za b??d z mojej strony, my?la?em ?e w og?le chcesz jakie? kosmiczne przer?bki zrobi? ;-)

To co napisa?e? jest do zrobienia, ch?tnie pomog? ale jak wspomnia?em wy?ej dopiero jutro poniewa? pracuj? do 22.

?ycz? mi?ego wieczoru.
Pozdrawiam !

No to poranek czekam na twoj? pomoc. lub innych reput czeka.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry