-Tibia 8.54 War-OTS

Status
Zamknięty.

Astobales

Advanced User
Listopad 16, 2009
Liczba reakcji
110
Pvpenfo.net

Witam, przedstawiam wam jedyny w swoim rodzaju War-Ots! Przewidziany start serwera 30.04.2010r. o godzinie 20:00!

Czym jest Pvpenfo.net?
Pvpenfo jest to jedyny w swoim rodzaju WAR-OTS, kt?ry daje gracz? wiele mo?liwo?ci! Dlaczego wiele mo?liwo?ci? Poniewa? na serwerze znajduj? si? wiele rodzaju system?w,quest?w. W?asna profesionalna mapa(6 r??nych miast)

Informacje o Serwerze:
IP : pvpenfo.net (JAK NARAZIE elenia.pl)
Acc maker : pvpenfo.net (JAK NARAZIE elenia.pl)
Port : 7171
Online : 24/7 (Profesionalny Dedyk)
Ilo?? miejsc : 800 (Bez zb?dnych lag?w)

Teraz ma?a galeria OTS.

27515229.png

87326242.png

72828909.png

13211569.png

Pozdrawiam serdecznie!
30.04 - B?DZ TAM RAZEM Z NAMI!

Krzysieq, Furrya oraz Maniucza maj? pozwolenie na dodawanie zdj?? z mapy.

Odp: War-OTS

Musz? przyznac, ze ots naprawd? dobrze sie zapowiada, admin dodaje wiele skrypt?w, ja dodaj? ci?gle nowe tereny i ulepszam mape.
Ekipa jest naprawd? zgrana, szybko idziemy w g?r?.
Dzisiaj zostan? wprowadzone poprawki na mapie, oraz zostanie dodane nowe, podziemne miasto!
*dzi?kuj? za raportowanie wszystkichbug?w na mapie.

Tutaj screenik odemnie, jest to ma?a wyspa ci?gle w przer?bce, niedaleko pustyni.
naots.png

@DOWN.
Dzi?kuj? za zraportowanie, bug zosta? naprawiony, nowa i poprawiona mapa wejdzie dzisiaj, zostanie dodane r?wnie? nowe miasto!

Ostatnia edycja:

bugelenia.png

Pozdrawiam, Furrya ; )

@Edit,
Drugie drzwi to samo; d

Ostatnia edycja:

Naprawione, trwaj? dalsze prace nad naprawianiem bug?w.

Oto pare screen?w.
aniv.png

pustynia.png

pustynia2.png

rook2.png

rookaveno.png

rookgard.png

veno.png

veno2.png

Serwer zapowiada si? niesamowicie my?l?, ?e b?dzie to jeden z lepszych war ots?w na jakich zagram!lol;)

Nowe - podziemne miasto(temple) wygl?da tak, ale wszystko mo?e si? zmienic, to projekt wst?pny.
pwst.png

Przypominam, ?e dostowac mo?na na Elenia.pl

Ots zapowiada si? naprawd? bardzo dobrze.

Gra?em na testach, administracja jest bardzo mi?a, na serverze panuje mi?a atmosfera.
Mapa nie posiada wi?kszych i zbyt wiele bug?w, chocia? mo?emy na nie natrafi?, ale og?lnie rzecz bior?c bardzo mi si? podoba, wida?, ?e mapper bardzo si? stara.
Zapraszam graczy do testowania, naprawd? bardzo warto!

Pozdro.

Wczorajszego dnia zosta?a dodana komenda !t~ zapewne znana ju? wam z warots.net.pl, komendy u?ywac mo?na stoj?c w dowolnym temple, nie maj?c battle.
Mamy do wyboru 6 miast - czyli !t1 !t2 !t3 !t4 !t5 !t6, u?atwi to przemieszczanie si? do wybranego temple w wybranym mie?cie, z gry zosta?y wykluczone teleporty, teleportuj?ce to innych temple.

Natomiast dzisiejszego dnia zosta?y naprawione b??dy na lodowej wyspie, oraz zosta?a ona bardzo z edytowana.
Wygl?da to tak:
eleniabmp.jpg

Status
Zamknięty.
Back
Do góry