War wyswietlanie TOP FRAG?W

Status
Zamknięty.

Veron

Active User
Maj 4, 2009
Liczba reakcji
2
Witam!

Ja mam tak? wieeeeelk? pro?b?. Czy wie kto? lub ma poj?cie jak zrobi? w php TOP FRAG czyli wy?wietlenie np 50 TOP KILL FRAG?W. potrzebuje do w?asnego OTSA - War, lecz nigdzie nie mog? wynale?? w internecie ?w skryptu.

Oczywi?cie za pomoc
R++

z g?ry dzi?ki

Odp: War wyswietlanie TOP FRAG?W

no chyba oczywiste ?e musisz sobie zrobi? je?eli to jest SQL to wyczytanie NP. jak masz staty LvL to robisz jeszcze jedn? funkcje np. Kills i robisz ?eby wyczytywa?o z bazy danych ilo?? frag?w np z przeliczenia "redskulltime" robisz ?eby wyczytywa?o ile masz tam czasu za jednego fraga a potem niech dzieli Czas Skulla przez czas trwania i masz ilo?? frag?w a potem tylko robisz tabelke i wyczytujesz dane Proste? xD

Napisz Skrypt. Niektorzy nie wiedza a moze byc to bardzo potszebne. Sory za b?endy pisze z komny

@up@ ka?dy by chcia? nie ka?dy mo?e mie? =) na ?atwizn? ka?dy polecia?by lepiej robi? 2miesi?ce i mie? satysfakcje ?e sie samemu zrobi?o ni? mie? od razu i mie? poczucie ?e wszystko sie dostanie. Pami?taj r?b tak by nigdy o pomoc nie prosi? chyba ?e to bardzo konieczne (katastrofa jaka?)

@up@/@down@ duble account?

zauwa? ?e twoje multi/lub kolega wy?ej te? nie wni?s? nic nowego do tematu ty to samo

P.S jeste? chciwy oczekujesz czego? chocia? nic nie da?e?/nie wnios?e? na forum dzia?ajmy zasad? p2p i b?dzie good

Ostatnia edycja:

U?ytkowniku webber, twoja wypowiedz nic mi nie da?a i nic nie wnosi do tematu. Nie ka?dy czuje si? na si?ach tak jak ja i nie ma zdolno?ci pisania skrypt?w php. Po co mam siedzie? nad skryptem dwa miesi?ce jak mo?liwe, ?e kto? ju? si? nad tym g??wkowa? i mu to wysz?o.
Ja nie ka?? ja tylko prosz? o pomoc!

@up
Ty a ty co ty polityka udajesz czy jak bo ja nie czaje,
po drugie o co ty mnie oskar?asz ?
po trzecie dalej piszesz takie g?upoty, ?e sam pokazujesz si? z niezbyt dobrej strony.

Je?li masz zamiar wypisywa? takie pierdy to po prostu nie pisz ok ?
bo nie wiem czy starasz si? ?eby by? wa?nym na forum czy co, ale po prostu za?miecasz temat.
Chcesz udziela? inteligentnych i bardzo m?drych odpowiedzi no ale wida?, ?e nie radzisz sobie.
Wi?c prosz? Ci?, nie masz nic m?drego do powiedzenia to po prostu si? nie odzywasz, a nie udajesz m?drego :].

A kto powiedzia? ze nic nie da?em od siebie ?
A czy cz?owiek nie mo?e by? bezinteresowny ?

Kolejna sprawa na pewno nie ja jeden potrzebuje takiego skryptu.

Ostatnia edycja:

Od?wie?am !!!

prosz? o pomoc

nie dziala mi link :curse::( mialem fany programi kturym nys to zrobil i poradnik do tego

Status
Zamknięty.
Back
Do góry