-Tibia 8.54 WarOTS.org~~Nowy serwer wojny.~~Mapa starego pvpefo.pl !!

Status
Zamknięty.

zybert

User
Maj 30, 2009
Liczba reakcji
0
WarOTS.org startuje w ten pi?tek(11.02.2011) o godzinie 18.00!

Strona:WarOTS.org - Latest News
ip:warots.org

port:7171
Klient:8.54

Troch? o ots:

-12 ?wi?ty? (teren?w do walki)
-za zabicie opr?cz fraga dostajesz nagrod? (soul orba kt?rego mo?esz wymieni? na przedmiot do addonu i talona kt?rego mo?esz wymieni? na co? co pomo?e ci w walce np. paralize, assassinki, sssa itd.)
-po zgini?ciu nie tracisz mlevela, skilli i item?w jedyne co tracisz to level
-co dwa tygodnie trzy osoby kt?re zdoby?y najwi?cej frag?w dostaj? pkt. do sms shopu
-balans profesji
-trainery
-wiele qest?w (wci?? dodawane)

Mno?nik skilli:
Magic Level: x3
Skill x12
Exp x2

Kilka ss?w przedstawiaj?cych nie kt?re ze ?wi?ty?

A to z test serwera:

Komendy gracza:
!t x (teleportuje do dajej ?wi?tyni zamiast x wpisujemy numer od 1 do 12 =dzia?a tylko w pz)
!frag (pokazuje nasze fragi)
/online (pokazuje graczy online)

Serdecznie zapraszam!

Odp: WarOTS.org~~Nowy serwer wojny.~~Mapa starego pvpefo.pl !!

Kiedys gralem na tego typu serverze ,gralo sie zajebiscie ,gralo sporo ludzi ,pvp bylo dobre ,spedzilem na nim kilka miesiecy (z przerwami) ,mysle ,ze mozna ten server polecic ,zapewne wejde z kolegami ;]

Dlatego REANIMUJEMY Ten Server pod super nowym clientem i nowymi questami i skryptami ! Serdecznie zapraszamy ! Mamy jeszcze jedna niespodzianke bo byc moze zrobimy kilka ulepszen i wyadamy w koncu Tego otsa pod najnowszego clienta ;)

Jak dla mnie ,to najlepiej ,zeby byl pod 8.6..
Jezeli bedzie pod 8.7 to napewno bedzie gralo mniej osob.. To juz jest sprawdzone.. Ale zycze powodzenia w stawianiu pod 8.7+ zeby server sie utrzymal ;]

Jak szukacie kogo? do teamu pisa? na gg: 12045680 - m?j nick Svaine..
mam nadziej? ?e posiadacie Vt 2.1.4 lub 3.0.1

Server Juz Online Vent Jest oczywiscie
Zapraszamy !

Podoba mi sie ten server Bardzo. Ale gra naprawde nie wiele ludzi. Wspomoge ten server reklama :)

uu troche lamersko xD poco na war otsie questy? -.- troche g?upie jest to, ?e mo?na si? teleportowa?... to s? pokemony czy jakie? inne badziewie czy najzwyczajniejszy ots ? xD

Server ju? pad?.. temat do zamkni?cia xD

Server nie padl ,jest online ,server jest zajebisty ,gralem juz na nim kiedys i bylo ciagle po 200-300 online ;). Teraz tez tak moze byc ,tylko trzeba dobrze zareklamowac server ;].

Wiec zapraszam ,pvp jest zajebiste ,kazda profesja jest dobra,co do teleportowania sie w rozne temple ,to jest to swietne rozwiazanie ,nie trzeba biegac po tpkach 15 min ,zeby znalezc miejsce w ktorym bylo sie ostatnio ;]
Poza tym za fragi dostaje sie talony i soul orby ,mozna otrzymac addon itemy ,paralize,assassin stary i exp scrolle ,ja osobiscie bede gral i bede staral sie promowac server. Pozdrowienia ;]

My rowniez bedziemy starali sie o jak najlepsza reklame .. Chwilowo jest kiepsko no coz . Przerobimy klienta na 8.6 i postaramy sie zeby bylo jak najlepiej .

Ja moglbym w sumie pomoc..

Mozna prezentacje wrzucic na angielskie strony z otsami jest tam kilka takich ,na ktorych siedzi masa ludzi i szuka podobnych serverow (aktualnie nie pamietam ,jakie to byly strony :S)...

Ode mnie moge powiedziec ,ze przydaloby sie poprawic : -w grze to :top 5 fragers online ,bo nie zabardzo dziala :D , dodac czaszki za dana ilosc fragow (lecz tylko przy jednorazowym zalogowaniu) zeby po dedzie ginely ale fragi zostawaly , komende frag,czy tam frags ,bo zadna nie dziala :P
To chyba na poczatek tyle ,jezeli bede mial cos jeszcze do zakomunikowania,to bede pisal ,a chyba wiem ,stronke przydaloby sie troche poprawic ,bo krotko mowiac ,w niektorch miejscach jest chujowa :D

Stronka bedzie nowa tutaj masz test tak bedzie wygladala : Modern AAC - Powered by IDE Engine.
Nad Fragami walczymy .. sa male problemy ale bedzie wygladalo to w sposob soul = frags i komenda !frags dodatkowo . Co do czaszek jest to dobry sposob No miejmy nadzieje ze to sie uda bez dodatkowych problemow

Dowiedzialem sie,ze bedzie restart...
Nie za bardzo mi to na reke.. Strace wszystko co do tej pory mialem ale jezeli to ma pomoc w promowaniu i zdobywaniu wiekszej ilosci postaci ,to moznaby sprobubowac ,tylko przydaloby sie przez ten czas poprawic nieco server ,a co najwazniejsze wypromowac go..

Itemy prawdopodobnie zostawimy .Server zapniemy na ostatni guzik no i miejmy nadzieje ze bedzie tylko lepiej

Jedno pytanie :
Jestes wlascicielem poprzedniego warotsa?

Dzieje sie cos z tym serverem ,czy dalej tak ,jak wczesniej? Kiedy ma byc ten restart?

Koniec imprezy?:D

Server w ogole juz nie dziala ,temat do zamkniecia :S

xD serwer online i nikt nie gra :(

Status
Zamknięty.
Back
Do góry