• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Warujemy.com - nowy styl WarOTS'?w !

Status
Zamknięty.

Collocorpusek

Active User
Lipiec 21, 2011
Liczba reakcji
23
warLOGO.png

Z.gif
adajmy sobie pytanie jak teraz wygl?da fabu?a gry na serwerach? Exp -> oro i tak w ko?ko.. i jak nowi gracze wbijaj? na serwer i widz? du?e levele to nie chce im sie gra?, poniewa? nie maj? szans si? wyexpi? i taki serwer szybko upada. Exp raczej nie jest ulubion? rzecz? dla graczy. U nas jest tylko oro jako HARDCORE PvP.
U nas nie otrzymuje si? do?wiadczenia za zabicie przeciwnika, nie trenuje si? mlvla ani skilli.
Sta?y Level i skille pozwalaj? na walke z r?wnymi szansami! Na serwerze nie koncz? sie runy, potiony oraz amunicja.

Serwer startuje we wtorek (24.04.2012) o godz. 19.00 !

Levele na start:
EK - 160lvl, 9mlvl, 75 sword/axe/club.
ED/MS - 160lvl, 70mlvl.
RP- 160lvl, 21mlvl, 85distance.

S.gif
erwer z ca?? pewno?ci? mo?e utrzymac nawet ponad 1000 os?b, stabilny silnik daje nam nieustann? gre przez 24/7. Jezeli chcesz sprawdzic czy jestes lepszy od innej guildii zapro? j? na nasz serwer i sprawiedliwie walczcie!
Posiadamy profesionalny balans - u nas napewno poczujecie sie jak na PVP na serwerach RPG !

N.gif
a naszym serwerze sa tak?e eventy!
Defense the Base - czyli utrzymanie sie przez 3min w posiadaniu bazy,
Capture the Flag - bitwa o flage na podstawie world od warcraft,
Castle War - walka o zamek dla guildii!

K.gif
omendy w grze:
!go - zmienia kolory outfitu na leadera guildii
!pt - zmienia kolory outfitu na leadera party
/war - komendy do guild war
!t - przemieszczanie sie pomi?dzy templami (1, 2, 3, ...)
!soft/!fire - ?aduje zepsute softy/firewalkery.
!buy - kupowanie itemek za pomoca globalnych punkt?w.
!guild - kupowanie itemek za pomoca punktow na guildie.
!bg - wiadomosc do kazdego membera w guildii, dla leadera.
!save - zapis postaci.

M.gif
apa posiada 10 zr??nicowanych templi (pustynia, lodowa; trapy, wolna przestrze?), do ka?dego temple mo?na doj?? nie u?ywaj?c !t. Oto minimapa:

minimap.png

D.gif
odana jest r?wnie? mapa ROOKGARDU.

Kilka losowych templi:

jeden.png

dwabsb.png

trzy.png

Odp: Warujemy.com - nowy styl WarOTS'?w !

Wszystko pieknie ladnie ale zastanawia mnie po co sciagnieta mapka z karamy?(przynajmniej w wiekszosci) sam pomysl na warotsa i staly lvl dobry nieodpowiada mi jedynie ta mapa

Kolejny nie wypa? Doda i collerpuska ! Co evoro nie pyk?o to teraz to?? NIE POLECAM ! 1/10 !

Nie no lvl chocia? cz??ciowo powinien rosn?? powoli np do 200, a skile sie zapisywa?, tak jak na karamy. Bo w sumie takto b?dzie biega? banda noob?w z ue z nud?w, i sensu nie bedzie.

Serwer zosta? dopracowany w ka?dym calu. Mo?emy zapewni? Was o 100% satysfakcji z gry na naszym serwerze. Jak wiadomo je?li chodzi o War serwer klimat tworz? gracze a nie sama mapa czy skrypty, tak wi?c liczymy na Wasz? pomoc ;)

Do zobaczenia we wtorek ;)

Pozdrawiam,
SkyTech

?wietny pomys?, naprawd? mi si? podoba. Ju? zach?cam ekip? do wbicia, jedno mnie zastanawia - po co skopiowali?cie map? z karamy ? Przyda?oby si? troch? ?wie?o?ci, ok pomys? bardzo kreatywny, ale mo?e jeszcze w?asna mapa? Taka moja drobna sugestia .. ;)

Nie no lvl chocia? cz??ciowo powinien rosn?? powoli np do 200, a skile sie zapisywa?, tak jak na karamy. Bo w sumie takto b?dzie biega? banda noob?w z ue z nud?w, i sensu nie bedzie.

dobry, pomysl z tym ze do 200 level leci

Kolejny nie wypa? Doda i collerpuska ! Co evoro nie pyk?o to teraz to?? NIE POLECAM ! 1/10 !

oceniaj ten serwer, po chuj piszesz o jakis innych?

?wietny pomys?, naprawd? mi si? podoba. Ju? zach?cam ekip? do wbicia, jedno mnie zastanawia - po co skopiowali?cie map? z karamy ? Przyda?oby si? troch? ?wie?o?ci, ok pomys? bardzo kreatywny, ale mo?e jeszcze w?asna mapa? Taka moja drobna sugestia .. ;)

Jestesmy otwarci na wszystko propozycje

Dodaj wi?cej !t ni? jest na karamy, mapki zr?b jak na otmateri mapa, bo naprawd? si? tam wykaza?e? talentem, bo otsmateria ma naj?adniejsz? mape. Licze na kolejne mapy w twoim wykonaniu na tym warots! :)

Gdyby by? kto? zainteresowany to rekrutujemy do guild, wi?cej info gg 8275431, pisa? nawet jak niedost?pny, jak b?d? to odpisz? :)

Musz? pogratulowa? pomys?u. Taki serwer b?dzie przynosi? sta?e zarobki i nie b?dziecie musieli robi? nowych edycji. Najlepszy pomys?em by?o wprowadzenie sta?ego lvl 160. Nie wiem czy sami na to wpadli?cie, w ka?dym razie ma?o takich serwer?w i sporo na tym zarobicie. Jedyne co mi si? nie podoba, to mapa. Po pierwsze ma?a, po drugie paskudna.

Gratulacje, layout ukradni?ty z zivera.eu, mapa z karamy-war.com , teraz czeka? a? zaczn? hakowa? Wasze konta na innych ots bo do tego si? sprowadzaj? takie serwery. Bez problemu ukradli, to i bez problemu Was okradn?.

Wszystko ?adnie i pi?knie bardzo mi si? podoba wasz pomys? ale ta mapa szkoda 8/10​

Skoro jeste?cie otwarci na propozycje, a kwestia mapy pojawi?a si? ju? w kolejnych postach to nasuwa si? pytanie - co z ni? zrobicie ?

Serwer okej. Na mape w sumie mozna narzekac ale to tylko mapa. Ale co do tego 160 lvl to masz na mysli ze jak zabije ~50 ludzi to dalej mam 160 ? czy np. 170 a ja padne to 160 bo i takie serwery widzialem.

Co do serwera proponuje zrobic tak jak na dawnym ots-war.net.pl cos takiego to chyba bylo. To wasz wybor.

wbije napewno ale co z tego bedzie to nie wiem.

peace.

edit

ale moglbys darowac sobie pol sms shopu przynajmniej...

Ostatnia edycja:

Warowa? to mo?e pies.

Map? widzia?em na karamy, layout jest dost?pny w necie za darmo, ale pogra? mo?na. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Panowie co jest wbijac na warujemy.com bo nuty chcemy ?eby ten ots by? wieczny ale trzeba zbiera? ekip? wi?c piszcie po kolegach i wbijajcie na warujemy.com na zach?t? dam 2 ss z war?w

imageswar2.png

imageswar1.png

Ten ots jest poezj? m?wi? wam zapraszajcie koleg?w a b?dzie nam fajnie gra? ;) PTK na gildie i nie tylko profesjonalny balans itp Zapraszam serdecznie wszystkich Ch?tnych i jescze raz m?wi? zaprasza? gildie i koleg?w to b?dzie niez?e oro

Od?wie?am i zapraszam na warujemy.com

Pozdrawiam Thorus Back Kurwy ;*

tak naprawde to karamy zgapil mape od warots.net.pl

Hmmm proponuje ci zrobic bardziej old schoolowy klimat enfo tzn. albo jak bylo kiedys pvp-enfo.no-ip.org male lvle podobna mapa jak na karamy wsumie ten gosciu ukradl pomysl z pvpenfo ;/ albo tak jak kiedys byl taki ots "warots.chuj wie co" xd nie pamietam ale bylo tam tak ze albo noob lvlami sie biegalo albo duzymi byl jeden server z 50 lvlkami a drugi ze 150 gralo sie zajebiscie a co najlepsze bylo na tym "warots.chuj wie co" to to ze mapa sie zmieniala co 30 minut i byly tylko 2 teamy ;] ja proponuje zrobic 3 teamy zmiana mapki co 30 minut i masz czlowieku tyle ludzi na servie ze glowa mala

Nie oplaca sie wchodzic. Niedawno byl ten ots gralo z 30 osob i po 4 dniach nie ma servera -.-

Status
Zamknięty.
Back
Do góry