• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wasze grafiki 32x32

Status
Zamknięty.
Odp: Moje Grafiki

Nie wiem gdzie ale widzia?em t? grafik? z czarnym smokiem ;[, ale do ko?ca nie jestem pewien ?e mia? zielone oczy <green eyes> ;D

@up
Czarnego smoka mog?e? widzie? na wiki.hunted.pl mam tam konto i swoje grafiki.

@gm praga
Pistolecik nie pasuje do tibi, a r??d?ka, ma troch? dziwn? r?czk?, ale fajne.

Ostatnia edycja:

?od?wierzam​

Ludzie no ocenia?.

//Od?wie?y?e? temat po 23 godzinach i 59 minutach, zamiast po regulaminowej dobie. W raporcie kazali ci? spali? na stosie. Mo?esz czu? si? zw?glony. ;=]

Ups nie zauwa?y?em, jacy oni dok?adni, a nie dostane chyba za to warna??

Ostatnia edycja:

Od?wierzam i dodaje now? grafik? tym razem to shield jak by co:
ufygdsmr2.png

No mi si? tak ?rednio podoba, ale wy oce?cie.

@down
nawet fajne.

@jeszcze raz down
Z k?d ja znam t? tarcz?.
@prototype
Czy ja wiem czy jak pancerz?? Ka?dy na wszystko patrzy inaczej mi to przypomina shielda, nie wiem jak innym xD

Ostatnia edycja:

To teraz ja pierwsze moje itemy narazie 2 :) tylko bez ?miechu prosze.
M?otek.

Tarcza.

Kolejna Tarcza chyba ?adna :D

Swordek

Prosze o komenty.
@Budzik
no niez?a :]
@Edit 1
Budzik jak ci si? podoba :D
@Edit 2
Teraz ty co? zr?b :(

Ostatnia edycja:

?adne macie grafiki, dziwne, ?e nikt si? nie zg?osi? aby wzi??? je na jaki? ots. Najbardziej podoba mi si? ta r??d?ka smoka na 1- wszej stronie. R?bcie wi?cej.

@Budzik
To wygl?da jak pancerz ...

@DarkMen
Najbardziej podobaj? mi si? Twoje grafiki ; ) Ten sword wygl?da Haunted Blade :] Ale i tak fajny. Najbardziej podoba mi si? ta tarcza z krzy?em. R?b wi?cej grafik.

Ostatnia edycja:

Postaram si?. Ten miecz jest robiony na zasadzie ale od 0 by me :) dzi? mo?e zrobie armor :) Postaram si? jezeli potrzebujecie co? to moge zrobi?.
moim zdanie brzydki ale.
Armor:

Kolejny item z mojej kolekcji.
Helm:
(Jest na podstawie Dvarven helmeta bo nie mog?em nic wymy?li? ale malowane od 0 :) )
na dzi? koniec niestety :)

Ostatnia edycja:

Jak patrz? na te prac? to bardziej mi przypominaj? stare tibie ni? te nowsze xD
Nie za bardzo mi si? podobaj? wi?cej pracy. Tylko prosz? bez odpowiedzi do mnie ?e sam bym lepszych nie zrobi? itp. ;PP

Powiem ci jedno sam spr?bj zrobi? chocia? 1 item 32x32 Zobaczymy kto lepiej robi Ahh :P

ruga2az3.png

Taka s?, magiczna r??d?ka elektryczno?ci. Nie b?dzie ?yta w projekcie hogwartu, ale zabraniam u?ycia do w?asnych potrzeb, albowiem wersja w grze b?dzie podobna ;d

Ostatnia edycja:

@UP,@UP2
Wgrajcie same linki bo obrazk?w nie wida?. Zaraz co? zrobie ;]

Hehe skoro nie dzia?? trudno wrzuce na fotosika ;]

czy te (Dla mnie do Du*y ale wstawie ; ( )

Prosze o to spodnie ogniowo-wodne :)
P.S. Nie wiem kt?re lepsze ocenia? prosze :)

Ostatnia edycja:

Hehe skoro nie dzia?? trudno wrzuce na fotosika ;]

czy te (Dla mnie do Du*y ale wstawie ; ( )

Prosze o to spodnie ogniowo-wodne :)
P.S. Nie wiem kt?re lepsze ocenia? prosze :)

Ca?a tr?jka, jakby to powiedzie? beznadziejna. Przepraszam, ale niebieski i czerwony tylko symbolicznie charakteryzuj? ogie? i wod?. Dobrowolnie mog? charakteryzowa? Anio?ka i Diabe?ka, albo niebo i krew.
Czerwony, oraz niebieski musi by? bardziej wyrazisty (ciemny). Na pierwszym, musisz umie?ci? charakterystyczne dla ognia cieniowanie (od pomara?czowego [nie musi by? bardzo wyrazisty] do mocnego czerwonego), oraz kontury animowane, oddaj?ce p?on?c? si? cz???. Woda, nie powinna mie? w og?le prostych kresek. Powinna by? bujna, oraz mo?na zrobi? na niej, za pomoc? cieniowania efekt fal. Do tego, po??czenie musi by? jako? zgrane, proponuj? wod?, kt?ra gasi ogie? nap?ywaj?c na niego. Efekt ten mo?esz uzyska?, koloruj?c kreski obok po??czenia, kolorem czerwonym z lekkim odbiciem niebieskiego. Mo?esz tak?e (ale to ju? robota, nie dla paint) doda? par? wodn?. Za pomoc? szarego koloru, z opatic (przezroczysto??) ok. 30-55%. Jak znajd? jutro czas, to mo?e te? wykonam, bo praca wymagaj?ca i mog? zi?ki niej zdoby? nowe do?wiadczenie ;d

Widz? ?e temat si? rozkr?ci? po oceniam niekt?re grafiki

ruga2az3.png

Taka s?, magiczna r??d?ka elektryczno?ci. Nie b?dzie ?yta w projekcie hogwartu, ale zabraniam u?ycia do w?asnych potrzeb, albowiem wersja w grze b?dzie podobna ;d

Fajne, ale mi to raczej bardziej sworda przypomina ni? r??d?k? ;)

Kiedy? z nud?w zrobi?em sobie taki o mieczyk ; )

mieczxf7.png

Co o nim s?dzicie? ^^
R?bcie nowe i dodawajcie ; ) Ch?tnie poogl?dam Wasze dzie?a. ; d

Pozdrawiam, Kavarito.

Ju? dzia?a.

Zawaliste, ile ci zaj??o robienie tego. No chyba musz? zrobi? nowe xDD

Jakie? tam legi(?).
legi1copydf7.png

Konkurs!
Nagrod? jest reput za pomoc!
Zasady:
-Trza powiedzie? co przypomina wam ten o to skrawek pixeli.
-Wygrywa osoba, kt?rej propozycja najbardziej mi si? spodoba ;d
Praca:
nicpp8.png

Tak grafika moja, celowo eksperymentowa?em by wysz?o co? ciekawego w kszta?tach.
Czekam na dalsze propozycje!​

Ostatnia edycja:

Przegl?dn??em par? dzie?... szczerze m?wi?c poziom prac nie jest z byt wysoki, ale mo?na znale?? tu kilka niez?ych piksel'?w... Zaciekawi?a mnie dzia?alno?? np. Kavarito...

mieczxf7.png [miecz o ???tej r?koje?ci]
Kontury proste, ale zgrabne. Og?lnie ca?kiem niez?a pracka. Jednak jak na realia tibi zbyt jaskrawe kolory...

miecznewma0.png [miecz o pomara?czowej r?koje?ci]
Tu zdecydowanie lepszy odcie? kolor?w cho? si? zdeczka gryz?... Kontury troch? obszarpane... Praca gorsza od poprzedniej.

Postaram si? w najbli?szym czasie samemu te? co? stworzy?, by niezadowoleni mogli si? na mnie odegra?... Prosz? tylko nie s?od?cie tak co niekt?rym... S?dz?, ?e tu pokazuj? swoje prace by dowiedzie? si? o swoich niedoci?gni?ciach... Wi?c krytykujcie jak mo?ecie, a pomo?ecie bardziej w szlifowaniu warsztatu ni? komplementami!

*sorry za utrudnienie ad. tych mieczy... ale za ma?o post?w by linkowa? ^^

Status
Zamknięty.
Do góry