• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wasze uzale?nienia !

Status
Zamknięty.
Odp: Wasze uzale?nienia !

Uzale?niony jestem od:
Komputer z internetem
Strzelanie ko?ciami
By?bym uzale?niony od napoj?w gazowanych ale od pewnego czasu gdy tylko wypij? min p?? szklanki czego? z gazem to czuj? si? jak bym po?kn? ?rodki na przeczyszczenia z wiadomym p??niejszym skutkiem :(

Neutralny napisał:
-Jestem tak?e uzalezniony od Mastrurbacji.. przynajmniej 3 razy dziennie ; /
C??...co kto lubi ; ). 3 razy dziennie to jeszcze dobry wynik - gorzej 13. Ogranicz si? bo ci jeszcze zwi?dnie. "Wsta? wa?pan, wstydu oszcz?d?".

Woxy napisał:
Nie wiem jak przez masturbacje mo?na okalecza? cia?o
Jak to jak? Normalnie ;S. Rusz wyobra?ni?.

Woxy napisał:
No i jeszcze AGE of Empires
Kt?ra cz????

Generalnie to nie jestem chyba uzale?niony od niczego. Piszecie, ?e muzyka was uzale?ni?a. Ja muzyk? lubi? bardzo, ale nie czuj? b?lu, jak jej nie s?ucham ;S. Ba, w ciszy lepiej mi si? skupi?.

?e tak zapytam - nikt nie jest uzale?niony od alkoholu? Jestem z was dumny ^^.

Hmmm....

Uzale?nienia:
-coca-cola (dziennie musz? by? te 2 puszki xD)
-komputer (neta koniecznie nie musi by?)
-chleba na jajku..(chyba wiecie jak to si? przyrz?dza xD)

No i to chyba all xD

-Muzyka, tak jak QK nawet kiedy ide do sklepu zapuszczam jak?? nutk?.
-Coca Cola
-Steropiany r??nego typu [fast-food] nie ?ebym si? nimi ob?era? ale gdy na kolacje nie wracam do domu to zawsze zachodz? do jakiego? baru na hamurgera.
- nk.pl [lubie wkurwia? tych pr0 ub3r kolesiufeq z zajbiaszczymi nicqami]

Prawd? m?wi?c, mo?na powiedzie?, ?e jestem uzale?niony od 2 rzeczy. Pierwsz? rzecz? jest komputer. Musz? posiedzie? par? godzin, niewa?ne czy b?d? mia? co do roboty na nim, czy te? nie. Potrafi mnie odp?dzi? od niego par? rzeczy, ale jednak to s? odczynniki niezale?ne ode mnie. Drug? rzecz? jest to, i? obgryzam paznokcie. Nie potrafi? tego kontrolowa?.

A ja jestem uzalezniony od gry w pi?k? no?n? ;D mogl bym ciagle w to grac!;D
Czuje si? tez uzalezniony od kompa ;> Chodz niby..mog? przerwac w kazdej chwili :>
pozdro!

-Papierosy
-Moja dziewczyna
-Narkotyki ;p
-PIWO
-TIBIA
-CS 1.6
-Stszelania Palcami
-Siedziec w parku na ?awce
-Krasc hahahaha zart

To tyle

Je?li mam m?wic szczerze to powiem ?e ja te? jak "Neutralny" jestem od tego uzale?niony...
A poza tym to:
-Od tibi.
-Od muzyki.
-Obgryzania paznokci xd.
-Od tibia.net.plO.o,naprawde wci?ga...
-Przeklinania ; d (naprawd? bardzooo cz?sto mi si? to zda?a,chocia? staram sie nie okazywac tego na tym forum)
-Je?d?enia na BMX.
-Od ''podrywania'' dziewczyn :D ;*
-R?wnie? powoli zaczynam pic(chociaz mam 13lat) ale za cz?sto podbieram jakies winko czy cos ze schowka.

To chyba na tyle...Jak widzimy nie jest tego ma?o,ale c?? poradzic taki juz jestem...;(

@UP
No widzisz nie jestem jedyny :)

~~REFRESH~~ ^^

Co do masturbacji to pewnie wiele os?b z forum to robi tylko si? nie przyznaje xD

Jedno uzale?nienie: MountainDew, innego napoju w puszkach nie trawi? po prostu, no mo?e poza piwem. ; d

Moje uzale?nienia:

~Muzyka
~PC
~Pi?ka no?na
~Obgryzanie paznokci

I to by by?o na tyle, tak mi si? wydaje.

Muzyka oraz pi?ka no?na. Bez tych dw?ch rzeczy nie m?g?bym zy?.:rolleyes:

-Walenie konia pasuje? ;)

Wi?cej takich temat?w typu ile pijesz litr?w filtrowanej wody z wach?cka ;)

Jest tego par?...
Mo?na powiedzie?, ?e jestem uzale?niony od muzyki... Po domu chodz? z jedn? s?uchawk? w uchu, gdzie? wychodz?, musz? zabra? mp4... Sam nie wiem dlaczego =] Drugim na?ogiem jest ogl?danie anime... Dwa tygodnie temu zabra?em si? za ogl?danie czego? innego ni? tylko naruto i... Ogl?dam po 7-10 odcink?w dziennie... Nawet nie gram na kompie, tylko anime ogl?dam. W przerwie mi?dzy odcinkami w??czam muzyk? xd Nast?pnym na?ogiem jest... Komputer. Sp?dzam przy nim nawet kilkana?cie godzin dziennie. Dlaczego? Sam nie wiem.... Koledzy wyjechali, ja nigdzie nie wyje?d?am, tote? siedz? przy kompie.

Ja od
1 Piwo i inne alkohole ;] dzien w dzien najebany ;/
2 Fajki
3 Trawa :P
4 tibia ;o
To chyba tyle ;p wy tez robicie tematy :P po co to komu wiedziec :S ale jak to wazne to PRosze
Pozdrawiam Kylo

Ja osobi?cie od mojej siostry (p??tora rocznej). Jest ma?a, s?odka i jak na ten wiek - m?dra =d

Nie potrafi? jej nie wzi?? na r?ce przez 30min. ^^

HMmm ja jestem uzalezniony od ::

Papierosow :D
Fanty ;s
Serialu 39 i P??
od wychodzenia na dw?r nie ma dnia zebym siedzial w domu ;/ nawet jak chory jestem cho? to si? zdarza raz na 4 lata :D
od muzyki ;d
od t net pl ;s nie ma dnia zebym tu nie zajzal ;s
od robienia ots?w ;d mam na tym manie ;/ zrobie otsa po 3 dniach sie nudzi i robie drugiego haha :D

Sport ;/ mam manie na tym nie wiem czemu ale odjebalo mi cos do glowy ze musze uprawiac sport ;d

ale jeden plus na kompie siedze okolo 3 h dziennie ( w wakacje ) szkoda czasu na kompa !! :D

Ostatnia edycja:

Jestem TROSZK? uzale?niony od komputera (conajmniej 4-5h dziennie) - wi?c to chyba troszeczk?? :D Ale i tak stamina spada...

Status
Zamknięty.
Do góry