Wasze zachowanie po "deadzie".

Status
Zamknięty.
Odp: Wasze zachowanie po "deadzie".

No ja chwile powydzieram mordk? na ca?y dom, p??niej postoje chwile w dep ?eby odreagowa? albo ide na pk lub stawiam bota i lec? w kim?...
Ps.A jak si? okazuje ?e blessy nie zadzia?a?y i bp mi wypad? to w domu jest ?lepa furia :).

ja robi? przerw? na 2 dni a za 2dni przewa?nie sprzedaje konto xd

Zalezy jak padne . Czesto sie z tego smieje chyba ze padne od PKra to troche sobie pogadam na niego sam do siebie a potem jazda dalej xd

Ja zazwyczaj przestaje gra? przez ok. miesi?c a potem powoli dalej expie xD

Moja reakcja po deadzie jest spokoja, je?li poleci co? po co warto i?? to biegne jak najszybciej po loota, je?li uda mi si? go odzyska? i ma?o mi spad?o skili/expa/mlvla, to szybko odrabiam je?eli nie odzyskam to kupuje jakies zast?pcze eq i expie sobie powoli, albo robi? przerw? gram w C-S'a 2 dni a p??niej ch?ci do expa same przychodz?

Pozdrawiam Mysterio

Moje zachowanie po deadzie jest chyba normalne. Widz?c oczywi?cie napis "You are Dead." to puls mi zawsze podskoczy ;p, ale to chyba ka?demu graczowi. Lec? po rzeczy z mojego cia?a, wracam do DP - w??czam bota na Noob Charze, ?eby zarobi? troszk? straconej kaski i id? na ?wie?e powietrze ew. id? ogl?da? TV, lub inne codzienne domowe rzeczy ;).

Na pocz?tku czuj? do siebie ?al, ?e pad?em, bo najcz??ciej padam z w?asnej g?upoty/winy.
P??niej ?al mija i przychodz? setki my?li. Pierwsza to to, ?e w?a?nie straci?em aola, druga to ta, ?e straci?em lvl, trzecia to ta, ?e nie chce mi si? od nowa expi?, czwarta i ca?a reszta to r??ne g?upie my?li, na ko?cu dopiero ogarniam, ?e straci?em te? m lvl ;D Ale w ko?cu to tylko gra i nie bije mamy krzes?em ani nic w tym stylu.
Ale po godzine, dw?ch stania w depo i 'nic nierobienia' pakuje si?, kupuje aola i wracam do expa ;D I nie jestem maniakiem jak by ktos powiedzia?, poniewaz w Tibie gram dopiero wtedy kiedy wykoname swoje obowi?zki :P

Ja po dedzie zazwyczaj id? odrobi? pierwsze w roku lekcje:p
Gdy? trac? ochot? do gry w tibie.

Hmmm...

No ja najpierw si? wkurwiam :curse:
Potem ?eby sie uspokoi? narycze na siostre i pokwurwiam, ?eby troche sie ogarn??. Potem w zale?no?ci czy co? straci?em czy nie lece po tego lota .
Wy?aczam Tibie na 3 dni i wtym czasie na?ynam w csa :D

smieje sie lub nic nie robie, czasem moze lekko piescia w biurko, jesli przez laga/kompa

,,Po Deadzie" wy?anczam Tibie i id? ogl?da? Telewizje a p?zniej tak za 3 dni - 4 zn?w zaczynam gra? wbija lvl i zbieram items :)

Drze si? po mieszkaniu , wyklinam , niszcz? klawiatury , p?acze itp ;/

a tak serio
jak co? wypadnie warto?ciowego nie gram jakie? 3-4 dni ale potem wracam do gry !

Ja tak jak wi?kszo?? z was, gdy padn? nie chce mi si? tego nadrabia?. Wracam do gry tak za 3-4 dni i dalej expie.

Pozdrawiam.

Co ja robie?
Zaczynam ?pa?, ok?adam matk? siekierom i wyrzucam komputer przez okno.
A tek serio to si? wnerwiam, ko?cz? z tibi? na tydzie?:))

Wy??czam gr? i nudz? si?, lub w??czam CSa (Counter-Strike)
Czasem mi si? nawet nie chce wraca? po swojego loota, np. nie tak dawno temu gra?em moim 23 Knightem mia?em na sobie p seta i loot baga na expie o warto?ci hmm... oko?o 2-2,5k, komputer mi si? zaci?? i pad?em, wypad? mi plate armor i z 400gp, gdy wraca?em po tego loota to dalej pad?em i straci?em p legi, wi?c da?em sobie spok?j z graniem na RL

A wi?c tak jak ja padne to: najpierw wyrzucam monitor przez okno potem nak?adam matke krzes?em a po tym biore komputer i rzucam nim w babcie
a na serio:
Zawsze ide po loota ! nie zale?nie co spad?o.. jak ju? go odzyskam ide do dp odk?adam itemki do dp wylogowywuje si? i id? wyrzy? si? na CS'ie ;))

Padaj?c my?l?, czy du?o os?b by?o w pobli?u. Je?eli tak to nie lec? po deada, tylko:

1. Je?eli mam z?y dzie? to pisz? ze wszystkimi kt?rych mam w VIP, ??cznie z BrazilPlayers.

2. Je?eli mam ochot? gra? to lec? tam, gdzie si? zwr?ci, gdy? bo dniu gry nie lubi? by? na minusie. Nawet 1k. Staram si? bilansowa? dzienny zarobek :)

M?wi? sobie "?pie." i gram dalej, nie ma co p?aka? i konczyc na 3 dni.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry