Wasze zachowanie po "deadzie".

Status
Zamknięty.
Odp: Wasze zachowanie po "deadzie".

Hmm straci?em ostatnio 110 ek
EQ : mms, g legi, soft/boh, sov, demon helmet, mpa, aol + 600k
Przez haka, na brata kompie by? keylogger.
Jak wbi?em na chara, zobaczy?em go pustego to si? u?miechn??em i przesta?em gra?.

Po deadzie, nie z?oszcz? si?, tylko lec? do deada ;d

co robie? pierwsze co to "K*rwa" XD

A potem lece do deada i zabieram lota ;P po czym wylogowywuje sie

Ja zawsze po Zabiciu wracam po lota no i spokojnie odbijam Poziomy no i id? zapali? :S na Zaspokojenie Stresu hahahaha ^.^

Mowie Kur... i potem nie gram dzie? a potem na drugi dzie? odrabiam lvl ale teraz na szcz??cie ju? gram tylko na ots wi?c jak si? pada to tylko sie m?wi kurw. i gra sie dalej xD haha bez ?adnych stres?w i wog?le:D

"Nie gram ju? w to g***o" po czym za godzin? lub dwie w??czam tibie ?eby odrobi? straty :huh:

Ja przed chwil? pad?em pierwszy raz od p??tora roku i ?e odczucia s? ?wie?e (5 min temu dos?ownie - lag :/)

Pierwsze co si? ci?nie na usta "K*rwa ma?!", potem nast?puje my?l - "Odpuszczam sobie... przerwa...", kolejna my?l "Mam nadzieje ?e nic mi cenniejszego nie polecia?o...", i ostatnia my?l "Wszystko b?dzie spoko... to by?o tylko 5k ... odrobi? to piorunem"... id? teraz zapali? a potem si? pouczy? troch? :P

Pozdro :)

Reakcja po deadzie od innego gracza:

1. Reakcja pierwsza - Kurwa, da?em si? zabi? tym noobom?
2. Reakcja druga - Ooo, gdyby nie by?o tego i tego, to bym nie pad?.
4. Reakcja trzecia - Zaraz tam wpadniemy z teamem.
5. Reakcja czwarta - Ej, lol, to tylko gra, omgwtf?!

Reakcja deada od mob?w:

1. Reakcja pierwsza i ostatnia - A ciul, odrobi? lvl i spadam na dw?r.

Dzi?ki, cze??.

M?wi? "trudno" i ?yj? dalej. Tibia nie jest nie wiadomo czym i p?aka? nie b?d?, bo jaki? dzieciak zabi? mi "piksela". Ja to po prostu olewam =)

Po moim pierwszym dedzie w tibii(najpierwsiejszym) przesta?em gra? ^^ Teraz jak padam, kupuje blessy, odrabiam lvl, walcz? i w ko?cu znowu padam :) I ko?o si? zamyka ;P

Ci??ko Mi powiedzie? , raczej wy??czam Tibi? i pomagam na forum , dla Mnie Tibia to tylko gra szczerze m?wi?c przera?aj? mnie posty typu " rozwalam wszystko , bije kogo? itp "
Pozdrawiam Suchar

Pytanie po jakim dedzie?

Je?eli pad?em, bo bot mi przy?wirowa? i nie wyrobi?, bo mi si? nie zrefillowa?, bo zabrak?o supplies, bo mi jaki? ?apiduch zlurowa? za du?o potwork?w, bo bota mi wepchn?li do trapa i zajebali, bo wyjeba?o mi pr?d, bo dosta?em kicka - jestem UBER MEGA WKURWIONY. Dlatego, ?e nie mog?em nic zrobi?... to takie wkurwienie wynikaj?ce z bezsilno?ci. Czym si? objawia owe wkurwienie? Nie wyklinam na vt, nie p?acz?, tylko dusz? to w sobie. Nigdy niczego nie rozjeba?em z tego powodu, nigdy sie nie zmuli?em i nie zacz??em rokowa? postaci, nigdy te? nie poszed?em z tego powodu pkowa? ?eby odreagowa?. Po prostu odchodz? od kompa, otwieram Biblie i czytam. Mo?na tam sporo ciekawych info wyczyta?. Np wiecie, ?e Jezus by? ?ydem?

Ale je?eli pad?em na wojnie (nie jako pierwszy ofc), to jestem lekko zdenerwowany, bo wiem, ?e zjeba?em. Chocia? najcz??ciej na OB padam nie ze swojej winy. Wiem, wiem... niby tak si? m?wi, ale m?wi? serio. Co robi? gdy padam na wojnie? Kupuj? blessy i biegne dalej ora? - o ile jest sens. :-D

to zalezy co mi zleci
najbardziej mnie ponioslo kiedys jak mi brakowalo 3 procent do 40 lvl i jakies noobki z br mnie ubi?y pierwsza reakcja to zad?awienie sie kanapk? potem posz?em na dw?r i pogra?em sobie w ga?e z kumplami i sie roz?adowa?em fest xD polecam ten spos?b xd

pooozdro !

Moja pierwsza my?l :
Ku*** znowu ten je**** lag...
Moja druga my?l :
A co tam to tylko gra musz? o tym pami?ta?
Gdy to nie zadzia?a to robi? sobie przerwe od kompa ;D

G?upi temat...
Ja po deadzie my?l? jak to si? sta?o i klne np jak ostatnio na dragonie pad?em klne dragon to *** itd =) i id? na ?wie?e powietrze pogada? z kolegami

Ja po dedzie stram si? spokojnie oceni? ca?? sytuacj?, dlaczego pad?em, moje b??dy i czy mog?em tego unikn??. Napewno nie zabieram si? od razu za odrabianie lvla. Co najwy?ej ide po loota, je?eli istnieje taka mo?liwo?? i robi? sobie przerw?. :)

Zawsze sie wkurzam ale jak mi co? warto?ciowego wypadnie to masakra
A ja prawie zawsze gram knightem wiec skille trzeba odbi? :[ nie nawidze skillowac

Gdy padam to logam ponownie, id? po deda (je?li pad? cashmaker), zbieram to co spad?o (je?li jest co zbiera?) i zn?w ustawiam bota. Je?li pad?em na mainie to id? odkupi? blessy, zapisuj? zab?jc? w li?cie vip (ofc je?li to nie potw?r) i taki delikwent ma hunta. Nie wyzywam mu rodzic?w, jego ani nic z tych rzeczy. Po prostu gdy jest okazja zabijam go.

1.W g??bi jestem bardzo wkurzony ale staram si? opanowa? emocje
2.Kiedy ju? si? uspokoj? to staram si? p?j?? po loot
3.1/2 jak loot jest to biore go i expie dalej
3.2/2 jak loota nie ma zostawiam t? tibie na jakies 2/3 dni =)

Osobi?cie troszk? si? wkurzam bo straci?em loota/lvl/mlvl ale nie reaguje agresywnie. Po prostu pad?em to biegne po loota lub odrabiam level. Nigdy si? nie poddaje przez takie "co?".

Pozdrawiam,
Death II.

Ja po deadzie usuwam tibie z kompa, ale po max 2-3 tygodniach koledzy z RL znowu mnie namawiaj? ?eby zn?w w ni? zagra?.

Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry