Web Master poszukuje teamu Przyklad

Status
Zamknięty.

jestemproo121

User
Październik 3, 2011
Liczba reakcji
0
Witam,
Jak w temacie szukam zespo?u do przygody z serwerem Ots, wszelkie inne pom?wienia w postach to k?amstwa prosz? si? nimi nie sugerowa?... Jestem rzetelny.
Moje gg:42927176

A tutaj przyk?adowy acc maker nad kt?rym nadal pracuje :
http://i58.tinypic.com/w17ehs.png

Odp: Web Master poszukuje teamu Przyklad

Jakie? prace? Bo ten lay co pokazales jest do ?ci?gni?cia.

Prawda jest,
wszystkie prace mi przepad?y, dlatego napisa?em ?e pracuje na tym layoucie ;D wszelkie modyfikacje b?d? dopiero wprowadza? na potrzeb? serwera

Jednak nie powiniene? wybiera? ACC przed wcze?niejszym uzgodnieniem wersji silnika z wsp??pracuj?ca z Toba osoba. Bo jakby nie patrze? na co komu Twoje skrypty np. Pod TFS 1.0 je?li osoba z ktora bedziesz wspolpracowal u?ywa 0.4? I na odwr?t. Zaprezentuj jakie? przyk?adowe skrypty, nie mowie o nie wiadomo jakich, cokolwiek co przedstawilo by Twoje do?wiadczenie, mo?esz nawet teraz napisa?, PHP jest chyba naj?atwiejszym j?zykiem, dodatkowo w gesiorze masz klasy, co znacznie u?atwia prac? w nim.

Ps. to nie hejt, i pisze tylko o PHP, gdy? mo?e bylbym zainteresowany nawiazaniem wsp??pracy, jednak chcia?bym obejrze? jakie? prace..

Ostatnia edycja:

Fraj*r si? sprzeda? to m?j by? WWW dysk i spierdala? ale i tak da?em pare www dysk.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry