Wej?cie do skarbca w Kazoo!! Mo?liwe ?

Status
Zamknięty.
Odp: Wej?cie do skarbca w Kazoo!! Mo?liwe ?

Jak by to by?o mo?liwe to granie nie mia?o by sensu,bo co ka?dy restart servera ta osob? by chodzi?a po te itemki :p

Dobra czas zrobi? porz?dek i niech zamykaj? temat.
Jak zauwa?yli?cie Bazyliszek nie jest bez powodu npc. I nawet jak znajdziecie takiego bazyliszka to co mu powiecie? "HI"?... B?dzie trzeba rozmawia? w jego j??yku, to jest nast?pny rok ?eby znale?? ten j?zyk tak jak u Blind Orc. Teraz troche o skarbcu.

Skarbiec ma 8 zapadni po to ?eby usta? na nich. To mo?e by? jak Desert... np. 1. - Knight 2. Paladyn 3. Druid 4. Sorcerer 5. Knight 6. Paladyn. 7. Druid 8. Sorcerer. Je?li chcecie po?o?y? jakie? rzeczy to macie oko?o 9999 kombinacji. W Tibi jest za du?o item?w wi?c to zajmie wam nast?pne hmm... 5-4 lata. A co z tego wynika? ?e za 5 lat po?owa z was ju? nie b?dzie gra?a bo albo Tibia wam si? znudzi, albo hacka dostaniecie albo 2012 rozjebie nas wszystkich. Wi?c darujcie sobie szukanie tych komnat bo chuj* zdzia?acie. To tyle.

Pozdrawiam, Shanderix.

oby was Bazyliszek dojeba?

zgadzam sie z sarverexem ;d pewnie mo?liwe jest wej?cie tam ale ?eby rozwi?za? tak? zagadk? to trzeba pare lat a ka?demu si? to nudzi ;)

Mo?liwe by? r?wnie?, ?e do Imperatora trzeba zagada? w j?zyku krasnolud?w a nie po angielsku.W Tibii jest wiele aluzji np. do Tolkiena.Mo?e istnieje jakie? has?o po "krasnoludzku" na, kt?re imperator udzieli jaki? wskaz?wek, da questa, informacje itp.

Raczej nie jest i nigdy nie b?dzie to mo?liwe. W?tpie, aby CipSoft chcia? co 24 godziny (save server) dawa? na ka?dym serwerze takie rary jak; Dragon Scale Legs, Great Shield czy Golden Helmet.

My?l?, ?e temat mo?na ?mia?o zamkn??.

Przecie? skarbiec kazzordoon jest tylko dla ozdoby jak mo?e by? do niego dost?p , za chwile kto? wyskoczy z tematem "Quest na Gm'a.." we?cie si? ogarnijcie ludzie...

Temat nadaje sie tylko do zamkniecia, drogi do skarbca w Kazzo nie ma, i nie bedzie :)
Stada noobow przelecialy cale kazz z lopatami, liniami i kilofami, i nic. Tak wiec to tylko podtrzymuje moja teorie xd

Do skarbca zapewne nie da sie dostac. Jakby sie dalo, to juz jakis noob latal by z dragon scale legami, i sie chwalil, albo ktos by zabral itemy, a ktos inny by zobaczyl ze ich tam nie ma.
Radze zamknac temat, do czasu kiedy ktos przedstawi jakies argumenty do ponownego otwarcia.

Jestem pewien, ?e do skarbca da si? dosta? tylko po prostu nie b?dzie mo?na wzi?? ?adnej itemki. To proste gdy w ko?cu kto? rozwi??e zagadk? tylko wejdzie do skarbca b?dzie m?g? zrobi? sobie ss.^^
Ostatnio poszpera?em, poszuka?em i dowiedzia?em si? od znajomych, ?e najprawdopodobniej quest jest z?o?ony z wielu misji a zapadnie to dopiero ko?cowa misja walki z "obro?cami skarbca".
Wydaje mi si? ?e CipSOft co (jaki??) update dodaje po jednej wskaz?wk?.
Ja osobi?cie znam ju? 4 takowe.
Kr?l Kazo,
Bazyliszek,
Cia?a,
i ostatnio znaleziona osobi?cie j? widzia?em (ksi??ka), jest w niej napisane co? w stylu "Gdy nadejdzie czas i b?dziesz wystarczaj?co godzien udaj si? do Grizzliego Adamsa kt?ry zleci Ci wyj?tkow? misje.
Wiec uwa?am, ?e kolejn? misj? b?dzie task po kt?rym staniemy oko w oko z Bazyliszkiem.
@down
A czy nagrod? z taska nie mo?e by? po prostu tp do Bazyliszka?
Demon Oak? ?miechu warte bo ju? ten quest by? wykonany nie raz.

Ostatnia edycja:

Jestem pewien, ?e do skarbca da si? dosta? tylko po prostu nie b?dzie mo?na wzi?? ?adnej itemki. To proste gdy w ko?cu kto? rozwi??e zagadk? tylko wejdzie do skarbca b?dzie m?g? zrobi? sobie ss.^^
Ostatnio poszpera?em, poszuka?em i dowiedzia?em si? od znajomych, ?e najprawdopodobniej quest jest z?o?ony z wielu misji a zapadnie to dopiero ko?cowa misja walki z "obro?cami skarbca".
Wydaje mi si? ?e CipSOft co (jaki??) update dodaje po jednej wskaz?wk?.
Ja osobi?cie znam ju? 4 takowe.
Kr?l Kazo,
Bazyliszek,
Cia?a,
i ostatnio znaleziona osobi?cie j? widzia?em (ksi??ka), jest w niej napisane co? w stylu "Gdy nadejdzie czas i b?dziesz wystarczaj?co godzien udaj si? do Grizzliego Adamsa kt?ry zleci Ci wyj?tkow? misje.
Wiec uwa?am, ?e kolejn? misj? b?dzie task po kt?rym staniemy oko w oko z Bazyliszkiem.

Gdy nadejdzie czas.. bla bla bla. Tu chodzi o Demon Oak'a.
Walki z obroncami skarbca? I jaki potwor mialby tego skarbca bronic? :>
Task na bazyliszka? Nieprawdopodobne. Dlaczego?
-Bazyliszek to NPC.
-Jest juz task na Serpent Spawny.

Zastan?wta si? wko?cu. Wida? s? nowe pomys?y, ale niewykluczone, ?e mo?e by? task na Bazyliszka. Apropo, Bazyliszek to NPC, a nie potw?r. Wi?c troszk? co niekt?rzy si? myl?. Ewentualnie mo?na tutaj pomy?le? o misji u Kruzaka.

Pozdrawiam.

Wiecie co ja my?l?? nie zamykajmy tego tematu ! nikt tego nie rozwi??e bo ten quest nie istnieje ale temat bardzo dobry do nabijania post?w patrz (Ja, iVizze, Punis) :D

Zamknijcie ten temat, ludzie ja pier*ole w k??ko dr??ycie te tematy, nie da si? dosta? i jak na razie pewnie nie b?dzie mo?na.

TEMAT DO ZAMKNI?CIA!

Ja my?l?, ?e to jest niemo?liwe!

Dlaczego? -spytacie
A no dlatego, ?e po ka?dym restarcie ?wiat?w, ta sama ekipa wchodzi?a by do skarbca z RARE items. To by by?a totalna g?upota ze strony Cipsoftu.

Pozdrawiam,
Marlus

@UP
A mo?e to jest tak zrobione jak zwyk?y quest. Tylko raz mo?na co? wzi??.
By?e? kiedy? dwa razy na dezercie (i dwa razy nagrod? bra?e?) t? sam? postaci?? Je?li w og?le mia?e? ten 20 lvl.

Moim zdaniem te? nie da si? wej??. Zastanawia?am si? nad tym. Ten skarbiec ma pokaza? graczom, co mo?na zdoby? w tibii. Za???my, ?e jest to quest ju? rozwi?zany. Wszyscy paradowaliby z DSL. Nawet nie by?oby komu si? chwali?. Ewentualnie wyobra?cie sobie, jaki ten quest musia?by by? trudny, co sta?oby na drodze do zdobycia tylu rar?w? No w?a?nie.

razem z kumplami przeprowadzilismy kilkanascie prob lecz kazda z nich zakonczyla sie nie powodzeniem juz nie mamy pomyslow ,wychodzi na to ze Cipsoft po prostu podal nam legende o tym skarbcu aczkolwiek jeszcze questu do niego nie skonczyl zrobic ;D heh:):)

naprawde nie sadze zeby to byl quest raczej jedna z nielicznych pozostalosci ducha gry, jesli jednak to bylby quest podejrzewam ze bylyby ograniczenia w stylu 1 quest na 1 serwer

Nonono,coraz wi?cej informacji oby tak dalej a nied?ugo b?dziemy umieli tam wej??

Status
Zamknięty.
Back
Do góry