What is this?

Status
Zamknięty.

Rews

Senior User
Sierpień 19, 2010
Liczba reakcji
64
Nie mia?em okazji, si? 'wpierdoli?' do poprzedniego w?tku, ale po prostu napisz? jeszcze co mi chodzi po g?owie.

Widz?, wielki update tutaj wszed?, kt?ry by? zapowiadany ho ho du?o czasu, a tu takie co?? Darmowy styl Merhania, brak tzw. 'produkt?w' od ponad 2mc.
Forum leci z dnia na dzie?, w d?? - a Korzonek, potrafi tylko broni? T.R.O swoimi farmazonami.

Nie masz poj?cia o forum i jego obecnej sytuacji a najwi?cej masz do powiedzenia

Mo?e przedstawi?by?, t? obecn? sytuacje?

Nie odpowiadaj tekstami typu, ?e TRO ma wiele stron/forum i TNP nie jest jedyne, bo to ich w og?le nie t?umaczy. - W sumie, to ich strata i tyle.

Nie oszukuj te?, sam siebie - Po prostu, jakby? chcia? - by? jako? zdoby? dost?p do FTP oraz wi?cej pozwole? w ACP.
Tro Media - nie s?, raczej a? takimi idiotami - by nie wiedzieli co to 'backup'.
Jeste? tutaj ju? b. d?ugo w kadrze na stanowisku 'Administratora', wi?c czemu mieliby Ci nie zaufa??

Wracaj?c, do forum - chuja si? dzieje, i chuja b?dzie i tak - tibia spada na DNO, z coraz nowszymi updatami.
Ludzie obudz?ie, si? ?e to nie ma ju? ?adnego sensu.

Dobra, napisa?em tyle ile chcia?em - bye.

Odp: What is this?

Skoro wed?ug Ciebie forum jak i Tibia spada nie d?? to to po prostu nie wchod?. ?alisz si? czy chwalisz, ?e masz tak bardzo du?o informacji? Korzonek ma racj? - g?wno wiemy, bo wszystko co Czerwoni omawiaj? z TRO nie wychodzi poza ich dzia?y. Dadz? nam zna? jak b?d? mieli informacje dla Nas.

Ile tych w?tk?w na temat obecnej sytuacji jeszcze powstanie? Rews, w poprzednich tematach dot. niezadowolenia ze strony u?ytkownik?w pad?y do?? jasne odpowiedzi, kt?re udzieli? Korzonek. Widzisz same z?o i zaniedbanie, bo tak jest pro?ciej, hm? Faktycznie, "nie masz poj?cia o forum i jego obecnej sytuacji". Powt?rz? wi?c, administracja jest w sta?ym kontakcie z TRO, to w?a?nie od nich zale?y to, co si? obecnie dzieje. "Tro w tej chwili pracuje nad prze?o?eniem wszystkich plugin?w na nowo i zainstalowaniem wszystkiego tak jak by?o". Nic wi?cej, pr?cz czekania nie mo?emy (na chwil? obecn?) zdzia?a?. Zaakceptuj to i czekaj na progress.

Wracaj?c, do forum - chuja si? dzieje, i chuja b?dzie i tak - tibia spada na DNO, z coraz nowszymi updatami. Ludzie obudz?ie, si? ?e to nie ma ju? ?adnego sensu.

Tw?j tok rozumowania jest bez sensu. Nie sztuk? jest si? podda? i wiecznie narzeka? jak to jest ?le, lecz walka o lepsze jutro. Uwierz mi, ?e ca?a kadra jest zaanga?owana w przysz?o?ciowy rozw?j forum. Administracja robi wszystko, by by?o jak najlepiej, by? mo?e pozornie tego nie wida?, gdy? wi?kszo?? spraw obmawiana jest wewn?trznie, nie publicznie.

Cierpliwo??.

...
Cierpliwo??.

Ile czasu temu, zaczely powstawac takie tematy? Pozornie cos tam ruszylo, ale znow "nic sie nie dzieje". Znow zbyt dlugo to trwa.
Samo pisanie "Cierpliwosc" i tlumaczenie w taki sposob jak widac nie starcza i nie starczalo juz od dawna. Bo to co sie dzieje to przesada. Wszystko jest omawiane wewnetrznie i tak jest od zawsze. A co tam omawiacie, jak od 2 miesiecy nic nie bylo zmieniane? Albo nie omawiacie nic, albo omawiacie jakies pomysly a i tak nikt ich nie wprowadza.
"Pozornie tego nie widac." Wcale tego nie widac. Wszystko co robicie to tylko mowienie, ze nikt nic nie wie i proszenie o cierpliwosc. Kiedy do was dotrze, ze taki cos jest bez sensu? Wszyscy musza cos wiedziec o tym, co sie dzieje, bo dochodzi do takich sytuacji. A tu dochodzi do takich od dlugiego czasu. A wy i tak nic nie zmieniacie w tym kierunku, chociazby, zeby poinformowac czasem uzytkownikow co sie dzialo, dzieje, bedzie dzialo. A nie tylko pisac, wy nie wiecie co sie dzieje, wiec sie nie wypowiadajcie. To forum jest dla was, zebyscie sobie w 20 czy iles osob dyskutowali wewnetrznie, czy dla uzytkownikow, zeby oni cos wiedzieli o tym co z forum jest i bedzie? I zeby mogli sobie ogarnac czy jest tu jeszcze jakas szansa na przezycie tego forum, czy administracja i reszta kadry w ogole cokolwiek robi, czy tylko raz na jakis czas w temacie napisze, ze cos wewnetrzenie omawiaja i, ze trzeba czekac kolejne 5 miesiecy?
No i przy okazji, gdzie sa te ankiety, ktore mialy byc co jakis czas?

Ostatnia edycja:

Uwierz mi, ?e ca?a kadra jest zaanga?owana w przysz?o?ciowy rozw?j forum.

W to, to nigdy nikt nie uwierzy, ja rozumiem, ?e ka?dy modek chce zosta? adminem, no ale bez przesady.

Xanosta, jeszcze tylko jedno - czy serialnie sam tego nie widzisz, i dbasz tylko o pozycje tutaj, kt?ra nied?ugo przeminie bo forum bez user?w - jest niczym. ( forever alone rule )

Czekam na wypowiedzi u?ytkownik?w, kt?rzy troch? 'my?l?' i maj? swoje zdanie - a nie tylko podlizywanie si?, wi?c propsy naiwny cz?owieczku.

Nie zasypiaj tego, tematu a? tak tymi 'farmazonami', ?e co? si? dziej? nawet 'wewn?trznie' - bo jak s?dze, to tam tylko 'prowadzicie' dyskusje na temat jak, tylko ujarzmi? t? grup? ludzi, kt?ra ma takie zdanie o forum - aby si? tylko nie narobi? przy niczym. Forum jest the best, wg was - i zawsze znajdziecie swoje farmazonki - czego wy tam nie robicie -.^

#Beosky

Brak zdania mam o tobie - forum dyskusyjne, to forum dyskusyjne - dzia? propozycje Ok - mo?e w ko?cu co? takie tematy wnios?, i szanowna Administracja - w ko?cu za przeproszeniem ruszy dupy i zacznie co? dzia?a?.

#---

Ju? nie b?d? pisa?, o stylu co mia? by? nowy [w?asny, elegancki, kt?rego nigdzie indziej si? takiego nie znajdzie] - a tu masz los, darm?wka merhania. Pff

#Jeszcze tylko napisz? dla nie?wiadomych - sk?d ten w?tek si? wzi??.
Wgranie tych 'produkt?w i wtyczek' ma zaj?? ( ju? ponad 2 miesi?ce ) - ale dobra mo?e tego za du?o no Ok.

Ale nie wida?, ani 1 produktu... to po prostu - Wy jako administracja si? nie staracie, jakby?cie napisali dok?adnie jak jest, mo?e by co? ruszy?o - o chatboxa, u?ytkownicy pisz? ju? od tych 2 mc i nic? Przecie? wgranie go i konfiguracja to jest jakie? 10-15 minut maksymalnie?

Ostatnia edycja:

Wszyscy musza cos wiedziec o tym, co sie dzieje, bo dochodzi do takich sytuacji.
Generalnie u?ytkownicy s? informowani na temat tego co si? dzieje. W powy?szym moim po?cie powt?rzy?em odpowied? Korzonka dot. tego - co obecnie TRO robi dla Tneta. My, jako kadra mamy obowi?zek poinformowania Was o tym, lecz nie mamy obowi?zku wyczytywania ci?g?ych negatywnych post?w, kt?re przewa?nie s? autorstwa u?ytkownik?w, kt?rzy nie potrafi? na to wszystko spojrze? z oka osoby z kadry. Jednak?e... dzi?kuj? Ci za ten post.

W to, to nigdy nikt nie uwierzy, ja rozumiem, ?e ka?dy modek chce zosta? adminem, no ale bez przesady.
Nie s?dz?... aby? ka?dego moderatora z osobna zrozumia? w jakim celu piastuje on swoj? pozycj?. Jedni by? mo?e kieruj? si? ch?ci? w?adzy i awansu, inni dobrobytem o forum, a jeszcze inni o co? innego. Nie powiniene? wystawia? takiej opinii bior?c przyk?ad z siebie, swoich idei i cel?w dla kt?rych tutaj pracowa?e?.

Xanosta, jeszcze tylko jedno - czy serialnie sam tego nie widzisz, i dbasz tylko o pozycje tutaj, kt?ra nied?ugo przeminie bo forum bez user?w - jest niczym. ( forever alone rule ). Czekam na wypowiedzi u?ytkownik?w, kt?rzy troch? 'my?l?' i maj? swoje zdanie - a nie tylko podlizywanie si?, wi?c propsy naiwny cz?owieczku
Widz?, nigdzie nie napisa?em, ?e obecna sytuacja na forum mi odpowiada. Po prostu potrafi? na to wszystko spojrze? z innej strony. Ile? mo?na czyta? ci?g?ych negatywnych komentarzy, kt?re nie maj? sensu? R?wnie? (jak Ty) wola?bym, aby Nasza administracja posiada?a wszystkie prawa i zaufanie ze strony Tro, ale nie mo?emy nikogo z kadry za obecn? sytuacje obwinia?, gdy? bezpo?redniego wp?ywu na robot? Tro niestety nie mamy. Uwierz, ?e nikt z obecnej kadry nie chce ?le dla Was, u?ytkownik?w.

edit :

bo jak s?dze, to tam tylko 'prowadzicie' dyskusje na temat jak, tylko ujarzmi? t? grup? ludzi, kt?ra ma takie zdanie o forum - aby si? tylko nie narobi? przy niczym.
Niestety w tej kwestii nie masz racji.

Wy jako administracja si? nie staracie, jakby?cie napisali dok?adnie jak jest, mo?e by co? ruszy?o - o chatboxa, u?ytkownicy pisz? ju? od tych 2 mc i nic? Przecie? wgranie go i konfiguracja to jest jakie? 10-15 minut maksymalnie?
Doskonale o tym wiemy, ?e wgranie plugin?w i sb nie zajmie du?o czasu. Nie my jednak o tym decydujemy kiedy to wszytko zostanie wgrane, dlatego prosimy o cierpliwo??.

Nie odpowiadaj tekstami typu, ?e TRO ma wiele stron/forum i TNP nie jest jedyne, bo to ich w og?le nie t?umaczy. - W sumie, to ich strata i tyle.
Racja, ich strata. Jednak taka jest prawda, posiadaj? wiele stron i nie mo?liwym jest, by si? mogli skupi? tylko na Tnecie.

Ostatnia edycja:

Generalnie u?ytkownicy s? informowani na temat tego co si? dzieje.

Jakim prawem mozesz powiedziec cos takiego:
Uwierz mi, ?e ca?a kadra jest zaanga?owana w przysz?o?ciowy rozw?j forum. Administracja robi wszystko, by by?o jak najlepiej, by? mo?e pozornie tego nie wida?, gdy? wi?kszo?? spraw obmawiana jest wewn?trznie, nie publicznie.
Najpierw wszyscy mowia, zeby czekac.
Potem, ktorys juz raz, niektorzy mowia, ze nikt nie jest o niczym informowany. I jednoczesnie padaja takie slowa " nie masz poj?cia o forum i jego obecnej sytuacji ".
Za chwile ktos jednak twierdzi, ze uzytkownicy sa informowani na temat tego co sie dzieje.
W takim wypadku, skoro wszyscy sa informowani co sie dzieje, a dalej powstaja tematy, w ktorych ludzie pisza, ze nic sie nie dzieje.
Cos tu jest nie tak...
Albo, mowcie co sie dzieje, albo robcie cos, co bedzie widoczne dla uzytkownikow. A nie, zmiana silnika i wygladu forum(co zreszta tez nie jest wystarczajace po tym co zostalo odstawione, w zamian za spodziewany ogarniety update), po kilkumiesiecznej ciszy, a potem znow 2 miesiace nic sie nie dzieje. Dlaczego? Bo wszystko jest omawiane wewnetrznie. Albo omawiajcie wewnetrzenie i wprowadzajcie, albo omawiacje publicznie, zeby bylo widac, ze cos sie dzieje. No chyba, ze cale to wasze "wewnetrzene omawianie" wyglada tak jak napisal Rews:
bo jak s?dze, to tam tylko 'prowadzicie' dyskusje na temat jak, tylko ujarzmi? t? grup? ludzi, kt?ra ma takie zdanie o forum - aby si? tylko nie narobi? przy niczym. Forum jest the best, wg was - i zawsze znajdziecie swoje farmazonki - czego wy tam nie robicie -.^

I nie chodzi mi o to, ze kazdy ma wiedziec wszystko cokolwiek by sie nie dzialo. Bo to oczywiste, ze niektore rzeczy musza byc omawiane wewnetrznie. Ale tu widocznie wszystkie sa takie... Albo nie jest nic omawiane, dlatego nie ma nic co mozna by pokazac opini publicznej?

Ostatnia edycja:

posiadaj? wiele stron i nie mo?liwym jest, by si? mogli skupi? tylko na Tnecie.
To ju? jest ?mieszne. Czy T.R.O Media niby nie potrafi zaplanowa? sobie czasu, no dobra nie maj? jednego forum/strony - jak wcze?niej napisa?em. Lecz to jest bezsens, ?eby czeka? na g?wniane 15 minut z ich strony od dw?ch miesi?cy - i zaczynam w?tpi? w Administracj? na tym forum, ?e wgl. maj? jakikolwiek kontakt z T.R.O.

Jak tak dalej, b?dzie to tylko czeka?, a? forum jebnie na gleb?.
Nie wiem ju? sam, jak te T.R.O ca?e dzia?a - ale to ich sprawa.

Mamy 3 Administrator?w tutaj, i mog? si? dowiedzie? co WY zrobili?cie tutaj od update, do dzisiejszego dnia? - Czy to wielka tajemnica?

To ?e forum upada to raczej nie jest wina kadry, niekoniecznie te? tro medii, po prostu og?lne zainteresowanie "tibi?" zmala?o,
wi?kszo?? u?ytkownik?w, kt?rzy grali w tibi? wydoro?la?o, nie maj? czasu na t? gr? lub wol? pogra? w co? innego ; )
Powiedzmy sobie szczerze, ile mo?e by? m?odzik?w w wieku 12-14 lat kt?rzy wiedz? co to tibia, lub kiedykolwiek w ni? grali,
po prostu w obecnych czasach ta gra nie ma prawa bytu ; ).

Na tym forum ?aden update nie pomo?e, ju? nigdy nie b?dzie lepiej, no chyba ?e CipSoft wprowadzi jak?? mega rewolucj? w tibi : )

NO ALE KU**A OGARNIJCIE TEN SHOUTBOX!

to i ja sie "wpierdole" do tematu jak to uj??e? i dojebie si? znowu do moderator?w od serwer?w. Od ostatniego wkurwa i zrobienia awki na ~miesi?c wszystko sie poprawi?o, nawet rozwa?a?em w?tek pochwalny ale jako? nie znalaz?em odpowiedniego dzia?u (nie dziwie si?, nie cz?sto si? zda?a), ale teraz po tym czasie znowu robi si? burdel. Ostatnio jeden z kumpli skra?y? si? ?e przez 3 dni od raportu nie wyczyszczono mu tematu z syfu jaki nooby narobi?y (nie m?wi?c ju? o akceptacji serwer?w etc). Jak chcecie to mo?ecie wi?c nie pierdolcie mi tu o czasie wolnym i naunce (jest po?owa wakacji)

@kiki
Najpierw wszyscy mowia, zeby czekac.
Potem, ktorys juz raz, niektorzy mowia, ze nikt nie jest o niczym informowany. I jednoczesnie padaja takie slowa " nie masz poj?cia o forum i jego obecnej sytuacji ".
Za chwile ktos jednak twierdzi, ze uzytkownicy sa informowani na temat tego co sie dzieje.
W takim wypadku, skoro wszyscy sa informowani co sie dzieje, a dalej powstaja tematy, w ktorych ludzie pisza, ze nic sie nie dzieje.
Cos tu jest nie tak...
Albo, mowcie co sie dzieje, albo robcie cos, co bedzie widoczne dla uzytkownikow. A nie, zmiana silnika i wygladu forum(co zreszta tez nie jest wystarczajace po tym co zostalo odstawione, w zamian za spodziewany ogarniety update), po kilkumiesiecznej ciszy, a potem znow 2 miesiace nic sie nie dzieje. Dlaczego? Bo wszystko jest omawiane wewnetrznie. Albo omawiajcie wewnetrzenie i wprowadzajcie, albo omawiacje publicznie, zeby bylo widac, ze cos sie dzieje. No chyba, ze cale to wasze "wewnetrzene omawianie" wyglada tak jak napisal Rews
pisz prosz? w punktach bo ju? si? pogubi?em xD

Ostatnia edycja:

@kiki

pisz prosz? w punktach bo ju? si? pogubi?em xD

Wlasnie o to chodzi tez.
Raz ktos mowi jedno. Potem kto inny co innego. Potem pierwsza osoba to co druga. Ale druga dodaje cos nowego. Uzytkownicy dalej placza i nic nie wiedza. I tak w kolko, zbedne pieprzenie kazdego inaczej o tym samym. Dalej mieszaja, nic nie mowia poza "poczekajcie, troche cierpliwosci"... A jednoczesnie mowia, ze generalnie jestesmy informowani o wszystkim...
To w takim razie skoro jestesmy informowani o wszystki, albo chociaz o czesci, to mozna zakladac to co wlasnie zaklada wiele osob, ze na prawde sie nic nie dzieje...

Nie chc? mi si? czyta? Waszych post?w, powa?nie strata czasu, ale pomimo wszystko wola?bym doda? co? od siebie.

Zacznijmy mo?e od tego:
Najwi?cej aktywnych u?ytkownik?w (1,766) by?o dnia 05-10-2009, o godz. 07:29.
Aktualnie na forum jest 183 u?ytkownik?w online. 42 zalogowanych oraz 141 go?ci
Jeszcze rok temu dziennie by?o po 120 os?b. 2 lata temu by?o ich ile? tam. 3-4 lata temu by?o ich 1500 i nie wmawiajcie mi, ?e to przez to, ?e tibia upada i, ?e tro przej??o forum. W sumie to ca?kiem podobna sytuacja jest w polskim rz?dzie... 'ile my?my nie zrobili, tyle rzeczy robimy aktualnie, zapierdalamy jak wo?y' - a pomimo wszystko jest chujowo. S?uchajcie, nie chc? si? k??ci?, ale przecie? normalny cz?owiek ju? by wywnioskowa?, ?e skoro nie jest lepiej, a jest wr?cz gorzej, to w tej waszej pracy mo?e by? co? z?ego? Nie m?wi?, ?e robicie jej ma?o, m?wi?, ?e robicie j? ?le. Odpisywanie na takie durne tematy nie jest rol? korzonka, tylko Batisa, bo od tego jest managerem. Scena Korzonka, Kazi, czy Eturla mie?ci si? w ?rodku a jest ni? po prostu wprowadzanie nowych innowacji (w tym przypadku po przez m?wienie tro czego forum aktualnie potrzebuje) i przy okazji informowanie Nas o nich, czego ju? w og?le kurwa ma? nie robicie i nigdy nie robili?cie. Na razie widzia?em, ?e tylko modzi maj? wyznaczone pole manewru - a reszta gubi si? w swojej pracy, nie robi nic pr?cz warnowania i m?wienia innym co maj? robi?.
Z drugiej strony, niby z tro te? mo?e by? problem no ale ?eby?my czekali miesi?c na pluginy kt?re bez zapowiedzi, bez ?adnych porz?dnych wyt?umacze? (seriously, poprawianie zabezpiecze?? wska?cie mi jedn? osob? kt?rej konto zosta?o kiedykolwiek shackowane) tak po prostu znikn??y? Na aktualizacje te? czekali?my p?? roku. Ohh, jak mia?o by? po niej zajebi?cie, tyle przygotowa? i... no w?a?nie, o co chodzi? Czemu nie ma u?ytkownik?w? Czemu jest ich mniej ni? by?o? Nie zadawali?cie sobie jeszcze tego pytania? Bo ja nie wiem, czy to trzeba mie? jaki? ograniczony spryt, ale skoro jest gorzej ni? by?o to co? czy kto? pope?ni? b??d w tym wszystkim co odstraszy?o u?ytkownik?w. Jak znajdziecie na to odpowied? kt?rych zreszt? jest par? to skapniecie si? jak ?atwo by?oby to wszystko ruszy?. Niestety, potrzebne s? ch?ci. Nie wiem czy wszyscy z Was je macie.

@edit
Otrzyma?e? ostrze?enie na Tibia.net.pl, czyli Tibia & Open Tibia.

Pow?d: Niepoprawny j?zyk
Jak jakie? dzieci. Nie umiecie przyj?? krytyki na klat?.

Ostatnia edycja:

Nie chc? Wam si? wpieprza? w t? bardzo inteligentn? dyskusj?, ale samo narzekanie niczego nie da. Nie mo?na wszystkiego zwala? na te same osoby, zr?bcie co? sami, organizujcie eventy, czy wrzucajcie nowe pliki do pobieralni. Wi?cej zrobimy pracuj?c razem ni? przez ca?y czas narzekaj?c na drug? stron?. W dru?ynie si?a.

Wtf? Po co mi tu admin? Nie da?bym rady wprowadzi? zmian szybciej ni? obecna administracja, nie znam si? na skrypcie vb z perspektywy admina, w kodach php/html/java te? g?wno umiem, nie jestem najlepszym przyw?dc?. To ?e kto? ma tutaj moda nie znaczy ?e pcha si? na admina.

@Xanosta
S?ysza?em ?e wystarczy odpowiednia ilo?? pieni?dzy by Tro sprzeda?o tnet, jednak nieco zbyt du?o wo?aj? za to forum.

@Blackq
Te? prawda, jestem z tego pokolenia(za rok epicka fala imprez 'osiemnastek' w mojej klasie), na Tibie loguj? raz dziennie robi? misje na gnomach co zajmuje mo?e godzin? nie wi?cej, po prostu nie mam oferty godnej mojej postaci. Je?li taka padnie zostan? na tnecie do ko?ca ze swoj? epick? wiedz? na temat tej gry i postaram si? to wykorzysta? w jakim? projekcie OT, o ile kto? jeszcze w og?le b?dzie gra? w Tibie. Je?li chodzi o Cipsoft ja ju? bym na ?adn? rewolucj? z ich strony nie liczy?, chyba ?e wy??cz? serwery przez nieop?acalno?? bo nie b?d? chcieli by Tibia ci?gn??a ich bud?et w d?? i/lub zrobi? krok w kierunku wsparcia ots?w/bot?w na co r?wnie? bym nie liczy?.

@Dubler
Gdyby nie by?o tam takiego zapierdolu ch?tnie bym to ogarnia? razem z reszt? przydzielonych mi dzia??w ale sp?dzenie dw?ch godzin w modcp przekracza moje poj?cie, wi?c p?ki co nie zg?aszam si? do pomocy - my?l? jak ograniczy? liczb? podklejonych temat?w w pomocy z tibi?.

@Rabbitez
By?o kilka hackni?tych os?b/profili, jednak wina zawsze le?a?a po stronie u?ytkownika(z?e pilnowanie has?a)

Ja z niczego nie b?d? si? t?umaczy?, poniewa? nie mam na to wp?ywu. Tro po?wi?ca tnetowi zbyt ma?o czasu, jednak efekty swojej pracy(ops, raczej jej braku) zobacz? dopiero gdy b?dzie za p??no. Pozostaje nadzieja ?e forum zostanie wykupione przez osob? prywatn? lub szybciej dzia?aj?c? firm?.

Nie s?dz?... aby? ka?dego moderatora z osobna zrozumia? w jakim celu piastuje on swoj? pozycj?. Jedni by? mo?e kieruj? si? ch?ci? w?adzy i awansu, inni dobrobytem o forum, a jeszcze inni o co? innego. Nie powiniene? wystawia? takiej opinii bior?c przyk?ad z siebie, swoich idei i cel?w dla kt?rych tutaj pracowa?e?.

Nie ma czego? takiego, jak "dobrobyt o forum", pracuje si? nad ideami tudzie? celami, a nie dla nich. Zreszt?, nie wiesz jak by?o, wi?c nie wiem w jakim celu jest ta wypowied?.

###

Stycze? 2012, odchodzi po?owa kadry, bardzo ogarni?te osoby. Tro nie zezwala na dost?p do FTP. Supporterzy i moderatorzy czekali na tak? okazj? i w moment obejmuj? wy?sze stanowiska. Mija 8 miesi?cy. Sytuacja ta sama. Tutaj totalnie no hate dla administrator?w, kt?rzy totalnie nic nie mog? zrobi?, inna sprawa, ?e z tak? sytuacj?, dodatkowo nie potrafi? sobie poradzi?. Ogarni?te osoby ju? dawno zobaczy?y jak jest, a ?e forum kto? moderowa? musi, to poziom kadry pi?knie leci na dno (przy okazji z liczb? u?ytkownik?w). Zosta? jedynie rygor, bezsensowne nabijanie akcji moderatorskich, warnowanie ka?dej odbiegaj?cej od tematu wypowiedzi... ale to ju? kwestia na inny temat, wi?c nie b?d? si? zag??bia? (:

Stycze? 2012, odchodzi po?owa kadry, bardzo ogarni?te osoby. Tro nie zezwala na dost?p do FTP. Supporterzy i moderatorzy czekali na tak? okazj? i w moment obejmuj? wy?sze stanowiska.

Czy?by? ju? zapomnia? w jaki spos?b Ty dosta?e? si? do kadry? Bo ja dobrze pami?tam, jak liza?e? ty?ek resztce kadry, kiedy wi?kszo?? z niej odesz?a. Ale w sumie kadra nie ma tu nic do rzeczy, co w k??ko powtarzacie. Mo?esz pisa? ile chcesz i co chcesz, ale ?eby? jeszcze mia? o tym jakie? poj?cie, bo z Waszej perspektywy zawsze ta z?a b?dzie kadra. To nie kadra ma gdzie? to forum, to nie kadra czeka p?? roku z updatem, twierdz?c, ?e pracuje nad stylem, a p??niej kupuje gotowca, to nie kadra jest winna awariom plugin?w i nie kadra ma mo?liwo?? ich naprawy. Piszecie, ?e gdyby kt?ry? z administrator?w poprosi? o dost?p do FTP, z pewno?ci? by go otrzyma?. I po raz kolejny wida? Wasz? niewiedz?. Macie dost?p do skrzynki mailowej administrator?w czy TRO? Nie, wi?c przesta?cie pieprzy? g?upoty. Maile w tej sprawie by?y pisane wielokrotnie, jak wida? bez rezultatu, a to ju? nie jest nasza wina. Staramy si? jak mo?emy, ?eby utrzyma? na powierzchni ten ton?cy statek, ale bez pomocy u?ytkownik?w nic nie zdzia?amy. Co, mo?e mamy robi? konkursy i sami bra? w nich udzia?? Jaki tu sens? Niedawno reaktywowa?em SOTM. Przez praktycznie ca?y miesi?c dosta?em 3 prace. TAK, KURWA, 3 PRACE. Przez miesi?c. No i po co ja mam to prowadzi? dla kilku u?ytkownik?w? Z reszt? konkurs?w jest podobnie. To te? nasza wina? A, no tak. Mo?e mamy z w?asnych kieszeni dawa? pieni?dze na jakie? ciekawsze nagrody z konkurs?w? W sumie to chyba w TRO by si? nie obrazili...

W ka?dym razie - Panie i Panowie, zanim napiszecie nast?pny ?yciowy mora?, pomy?lcie czy nie piszecie tylko po to, ?eby nabi? sobie posta.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry