Whisper of Glory - nab?r.

Status
Zamknięty.

Thyrid

User
Grudzień 19, 2010
Liczba reakcji
1
Witajcie. Zapraszam Was do kr?tkiej lektury, w kt?rej przedstawiam Wam ofert? do??czenia do projektu Whisper of Glory.
2dl599v.png
Tak wi?c – sp?jrzcie na kr?tk? prezentacje projektu.
W grze, wcielamy si? w jedn? z dw?ch ras, orkowie albo ludzie. Mi?dzy nimi trwa nieustanny konflikt, o kt?rego losie graj?c decydujemy.
W grze znajdzie si? szereg wielu innowacyjnych system?w, jak przyk?adowo instancje, czy unowocze?niony system PvP. Mapa – robiona nowa, jak si? to zwyk?o mawia? - ,,od zera”. Klient , z wprowadzonymi edycjami oraz dodanymi nowymi przedmiotami i wygl?dami – bo to podstawa, do gry np. postaci? rasy orkowskiej.
2zolxlg.png
Poszukujemy ludzi na wiele stanowisk. Po kr?tce streszcze Wam dost?pne stanowiska i czym zajmuja si? osoby, kt?re na nich zasiadaj?.
Projektanci Fabu?y
To osoby, kt?re pisz? dialogi, wymy?laj? ?wiat, oraz scenariusze Whisper of Glory. Ka?dy, kto chce do??czy? na tym stanowisku powinien dobrze zna? j?zyk angielski, oraz mie? „lekkie” pi?ro.
Projektanci mapy(Mapperzy)
Na tym stanowisku, wprowadza si? pomys?y Projektant?w Fabu?y w gre. U?ywaj?c do tego swoich innowacji, oraz szeregu nowych grafik.
Graficy Pixel-Art i nie tylko
Osoby uzdolnione graficznie, zar?wno pixel-art jak i w innych dziedzinach grafiki. Dostarczaj? materia??w do edycji klienta.
Programi?ci C++ i skrypterzy LUA
Na tym stanowisku wprowadza si? w ?ycie projektu nowe systemy, oraz innowacje, kt?rymi podczas gry gracze si? pos?uguj? i u?ywaj?.
Webmasterowie
To osoby, kt?re zajmuj? si? bezpo?rednio stron? www. Projektu jak i forum. Jedyne stanowisko z ograniczeniem liczby os?b, kt?re na chwile obecn? wynosi 2. [0/2]
2pt7aj6.png
Oferujemy pozycje na serwerze, zale?n? od wk?adu podczas tworzenia projektu. Je?li b?d? mo?liwo?ci – to tak?e zap?ata pieni??na, kt?ra jest mo?liwa dopiero po wystartowaniu projektu.
By zg?osi? si? do projektu, nale?y wys?a? uzupe?niony wz?r podania na moj? prywatn? wiadomo??, albo odpowiedzie? w temacie
Wz?r Podania
Imi?:
Pozycja do zaj?cia:
Do?wiadczenie(sta?):
Przyk?adowa praca(nie przyjmuj? poda?, kt?re nie maj? przyk?adowej pracy):
Dlaczego ja?:
Kontakt:
Odpowied? w temacie
Prywatna wiadomo??
t62jav.png
Aktualna dru?yna​
Administracja​
Thyrid
Crimson​
Liderzy zespo??w​
MasterHuligans - lider zespo?u projektant?w mapy
Crimson - lider zespo?u projektant?w fabu?y​
Skrypterzy i programi?ci​
Aragornik
Tibionauta​
Graficy Pixel-art​
Cainsw
Zaturas​
Pozdrawiam, zapraszam do wysy?ania poda?!

Odp: Whisper of Glory - nab?r.

* Imi?: Marcel ( Tiano)
* Numer GG: 1903293
* Przyk?adowe Prace:
WYBRZE?E
wybrzeze.png

BRAMA NA RYNKU
bramanarynku.png

* W Jakim Projekcie Mia?e?/a? udzia?: RTOts, RevolutionRPG, Pare by si? jeszcze znalaz?o
* Dlaczego Ty: hmm dlaczego ja, Przede wszystkim dlatego ?e jestem osob? komunikatywn?, zaanga?owan?, Siedz? na Pc od 5-8h dziennie wi?c my?l? ?e znacznie Szybciej by?my sko?czyli, Sprawdzam si? tak?e jako pomys?odawca, mog? ewentualnie zrobic jeszcze zwiastun w SonyVegas
Prosz? o pozytywne rozpatrzenie Podania
Pozdrawiam Tiano

Tiano

Niestety, jednak?e musze odrzuci? Twoje podanie, ze wzgl?du za maly poziom zaawansowania. Jednak?e, zainteresowaly mnie Twoje umiej?tno?ci robienia zwiastun?w w SonyVegas. Je?li m?g?by?, prze?lij mi jakie? pr?bki swoich umiej?tno?ci na prywatn? wiadomo?? :)

Server naprawde godny uwagi, dlatego warto si? zg?osi?.

Imi?: Adam
GG:3280738
Do?wiadczenie(sta?):2lata
Przyk?adowa praca(nie przyjmuj? poda?, kt?re nie maj? przyk?adowej pracy): Zajmuj? si? forum i stronami www, przykro mi lecz nie mog? ujawnia? danych stron ze wzgl?du na to ?e w umowie by?o zawarte ?e prawa autorskie przejmuje klient.
Dlaczego ja?:A dlaczego nie. Widz? ?e nie ma du?ego zainteresowania z tego wzgl?du pisz? owe podanie.
Z powa?aniem Sopel12

Sopel12
Twoje podanie jest rozpatrywane :)
//Sopel12 - podanie rozpatrzone pozytywnie, przyj?ty na okres pr?bny.

Ostatnia edycja:

Od?wie?am i zapraszam do sk?adania poda?!

Imi?: Sebastian
Pozycja do zaj?cia: Mapper
Do?wiadczenie(sta?): Oko?o 1 rok
Przyk?adowa praca(nie przyjmuj? poda?, kt?re nie maj? przyk?adowej pracy): No c?? skoro tak dam moje prace dawne. xd

http://tibia.net.pl/galerie-mapperskie/462604-moje-prace.html

http://tibia.net.pl/galerie-mapperskie/463528-moje-mapy-i-nie-tylko.html

Dlaczego ja?: Hmm poniewa? lubie mappowac, na kompie jest dziennie okolo 6/8 godzin.. Lubie pomagac graczom. Jesli jeste w szkole mozna mnie zlapac na gg xD << Nudy na lekcjach to mozna pogadac haha

Czekam na odpowiedz. Moje gg13971770

Ostatnia edycja:

Juchuss
Niestety, Twoje prace s? zbyt s?abe. Przepraszamy, podanie odrzucone.

Rekrutacja nadal aktualna.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry