-Tibia 8.60 Whisting.pl - The Best Real Map + 3 New City - WIELKIE ORO !

Status
Zamknięty.
Odp: Whisting.pl - The Best Real Map + 3 New City - WIELKIE ORO !

SERWER WYPAS!
JUZ NIEDLUGO RUSZA 2 EDYCJA,NAJWIEKSZY LVL Z TEGO CO OGARNIAM DOSTANIE 50ZL PRZELEWEM ;d
a i ladnie sie dostaje pkt na gildie,za 15 osobowa gildie 4k pkt :D oplaca sie :> pzdr.
ja wbijam ots zajebisty

50z? ?mieszny jeste? ?e na ots gdzie prawie nikt nie gra gm da 50z? przelewem dla najwiekszego lvl hahaha takie bajki tylko Andersen by wymy?li?. Pr?dzej gm zrobi sobie sam chara i sobie da te 50z? hahah

Tego zjebanego OTS nie polecam bo gra?em i to samo restarty i ta ca?a Bangalia to od tego samego i 2 servery mu upda? i ca?y czas zmienia nazwy

a co do Tidi

Po pierwsze Taidia jest fajny ots Tyko kto? w?ama? sie na OTS i lagowa? a jak lagowac to chyba kazdy wie i nawet jest programik upad? tylko z tego wzgl?du teraz rusze 2 edycja tego ots i bedzie 400ludzi bo juz mamy pare gildi

W drugiej Edycji

Ptk na start
Wi?kszy exsp
Wi?ksze skille ,?eby odrobic zaleg?osci
Nast?pne Nowe Miasto a moze 2
Poprawiona b?dzie stronka a po huj ma widac eq zebyscie caly czas bili rs z dobry eq pewnie dlatego

Misio ty **** , taida jest twoja i nie p?acz :( , a kurwa whisting czemu upad? ?! bo na starcie by? atakowany i dlatego po odchodzili ^^ spytaj si? leader?w np. Rebelius ,albo rexis czy murders czy takie z?e otsy mam?;] , ja przynajmniej mam co? nowego , a Ty? gotowiec z neta w dodatku na mnie gadasz ?e chuj wie kt?ra edycja a taida to co ? kurwa 921093921039 edycja -.-

@ Prosze moda o usuni?cie lub zamkni?cie tematu !

go?? co si? spina przez kabel hehe

Ja sie nie spinam i Taida.mine.nu tez upad?a przez ataki na server ale ten Whisting.pl to porazka najpier mieli bangalia czy cos takiego to im nie wypali?o to zrobili Whisting.pl by?o online moze 3dni i restart i znow start i po serverzze i baj baj xD

Status
Zamknięty.
Back
Do góry