Wi?cej potwor?w w "Killing in the Name of..."

Time

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
84
Gracz [GRACZ]Newklear[/GRACZ] zaproponowa? na oficjalnym forum, ?eby doda? nowe potwory do "task?w". Pomys? popar?a [GRACZ]CM Mirade [/GRACZ]

Proponuje by zwi?kszy? grup? potwor?w kt?re mo?na wybra? w taskach. Poniewa? na mniejszym lvlu ni? 89 mo?na spokojnie wykonywa? zadanie.

Gracze posiadaj?cy 90 poziom i wi?kszy nie maj? du?ego wyboru polowania na potwory. Ten quest wydaje si? bardzo ci??ki mo?emy na wszystkim polowa?, ale z ogromn? strat? potion?w. U?ywaj?c exori hur'a na Hydrach nie nad??ymy z jej pokonaniem, poniewa? bardzo szybko si? leczy. Zabicie jej jest ma?o prawdopodobne, lecz bij?c z Exori/Exori Gran b?dziemy mieli du?e straty.

Powinno by? wi?cej opcji dla grupy graczy z poziomem 89+ albo powinni zmniejszy? ilo?? potwor?w do zabicia.

Odp: Wi?cej potwor?w w "Killing in the Name of..."

Jak dla mnie nie ma sensu zmniejsza? ilo?ci potwor?w, lecz dodanie nowych task?w by?oby dobrym rozwi?zaniem. Jest wiele starych jak i nowych potwor?w, na kt?re mo?na zrobi? taski - wystarczy ruszy? g?ow?.

Dla mnie ten pomys? jest zb?dny. Dlatego te? mo?na doda? nowe taski, a nie zwi?ksza? liczb? potwor?w w starych taskach.

Dla mnie ten pomys? jest zb?dny. Dlatego te? mo?na doda? nowe taski, a nie zwi?ksza? liczb? potwor?w w starych taskach.

Czyta?e? co sam napisa?e? i co pisa?o w 1 po?cie? Co? mi si? ie wydaje. Wed?ug mnie doda? taski na wrl/dl'e/gs'y i nawet ma?py/lizadry :)

Sa juz taski na gsy, haha xD

Pomysl dobry, wg.mnie powinni ogolnie dodac wiecej potworow, dla mniejszych lvli tez.
Gralo by sie na pewno duzo przyjemniej ; ]

Przyda?o by si? w ko?cu doda? troch? nowych potwor?w na taski powy?ej 90 lvla. Co? ?atwiejszego(mam na my?li mniejsz? ilo?? potwor?w do zabicia jak i rodzaje potwor?w) ni? hydry czy co tam jeszcze jest.

Ostatnia edycja:

@Up jaki plagiat, ogarnij si?. Na ten sam temat, ale nie plagiat.

Co do tego to oczywi?cie, ?e popieram. Zbli?aj?c si? do 90 przera?a mnie 3k Hydr. Dajcie z 1k Wyrm?w czy co?, ale nie 3k! Dodajcie taski na Wyrmy,Grimmy itp. Pozdro,
Areckii

@Up jaki plagiat, ogarnij si?. Na ten sam temat, ale nie plagiat.
Co do tego to oczywi?cie, ?e popieram. Zbli?aj?c si? do 90 przera?a mnie 3k Hydr. Dajcie z 1k Wyrm?w czy co?, ale nie 3k! Dodajcie taski na Wyrmy,Grimmy itp. Pozdro,
Areckii
Por?wnajmy
Proponuje by zwi?kszy? grup? potwor?w kt?re mo?na wybra? w taskach. Poniewa? na mniejszym lvlu ni? 89 mo?na spokojnie wykonywa? zadanie.

Gracze posiadaj?cy 90 poziom i wi?kszy nie maj? du?ego wyboru polowania na potwory. Ten quest wydaje si? bardzo ci??ki mo?emy na wszystkim polowa?, ale z ogromn? strat? potion?w. U?ywaj?c exori hur'a na Hydrach nie nad??ymy z jej pokonaniem, poniewa? bardzo szybko si? leczy. Zabicie jej jest ma?o prawdopodobne, lecz bij?c z Exori/Exori Gran b?dziemy mieli du?e straty.

Powinno by? wi?cej opcji dla grupy graczy z poziomem 89+ albo powinni zmniejszy? ilo?? potwor?w do zabicia.

Przede wszystkim powinno by? urozmaicony wyb?r potwor?w, na mniejszym lvlu ni? 89 mo?na wykona? zadanie.
Gracze posiadaj?cy lvl 90 i wi?kszy nie maj? du?ego wyboru polowania na potwory. Ten quest wydaje si? bardzo trudny mo?emy wszystko bi?, ale z ogromn? strat? potion?w. U?ywaj?c exori hur'a na Hydrach nie nad??ymy z jej leczeniem i zabicie jej jest ma?o prawdopodobne, lecz bij?c z Exori/Exori Gran b?dziemy mieli du?e straty.

Powinno by? wi?cej wariant?w dla grupy potwor?w 89+ albo powinni zmniejszy? ilo?? potwor?w do zabicia.

Time doda? enter oraz pozmienia? par? wyraz?w, a to ?e skopiowa? to rzecz oczywista bo w oryginalnym temacie na t.com jest przynajmiej 15 linijek do przet?umaczenia.

@topic
Mam nadzieje ?e to dodadz? i b?dzie to du?ym urozmaiceniem w grze.

@up.

Nie masz co robi?, ?e tak te dupsko ?ciskasz?

Notka moderatorska:
Spokojnie, bo poleci warn. Pierwsze i ostatnie ostrze?enie s?owne.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

@up.
Nie masz co robi?, ?e tak te dupsko ?ciskasz?
Za du?o s?uchania firmy ; <
Zreszt? g?wno mnie obchodz? przydupasy Vbio i Tajma.

Notka moderatorska:
Por?wna?am. Rzeczywi?cie plagiat. Nie k???cie si? ju?.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Back
Do góry