?wi?teczny konkurs - komiksy

Status
Zamknięty.

Batis

Zagramy w gr??
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
138
Witajcie, przedstawiam wam komiksy nades?ane przez u?ytkownik?w. G?osowa? mo?e ka?dy. Oddajemy g?os tylko na jedn? prace. G?osowanie potrwa do 15 stycznia 2011 roku. G?osujemy poprzez napisanie numerka danego komiksu w po?cie.

Podczas wybierania pracy patrzcie na:
1. Wygl?d komiksu
- jak ju? wspomnia?em technika jest dowolna jednak np. w przypadku zdj?? z tibii nie chcemy raczej ogl?da? kogo? eq.
2. Historia
- Im ciekawsza tym lepsza, nie polecam robi? oklepanej historii z miko?ajem wchodz?cym przez komin.
3. J?zyk
- poprawno?? j?zyka polskiego (b?d? innych)

Dobra przejd?my do komiks?w:
1
abckonkursss.png

2
natneta.jpg

3
komiks.png

4
komikstnp.jpg

5
beztytuumfh.jpg

6
view.php

7
komiks.png

8
dyskwalifikacja [plagiat]
9
komiksb.jpg

10
komikswitecznycz1.gif

komikswitecznycz2.gif

11
afdasf2_qsrqae.png

12
dyskwalifikacja [plagiat]
13
komikst.jpg

14
2yoy8vq.png

15
75233191832890189112.jpg

16
Bez%20nazwy-2.png
Tak, te? ogl?dam komiksy i wiem, ?e niekt?re po prostu polega?y tylko na wys?aniu linka. Dawajcie w postach link do orygina?u a osoba zostanie zdyskwalifikowana.

Odp: ?wi?teczny konkurs - komiksy

Poziom komixx?w nie powala, nic nie jest ani ?yciowe, ani ?mieszne mimo tego najbardziej rozpierda*a 15stka i to w?a?nie na ni? g?osuj?.

Pozdrawiam!

Na pocz?tku wybra?em par? wyr??nie? z po?r?d tej ca?ej szarej, ?a?osnej masy.
Wyj?tki fajne: 2, 10, 12.
W ko?cu wybra?em 12, dobrze zrobiona, historia lekka i zwi?z?a.
Wiedzia?em, ?e b?d? ?mieci a'la komixxy.pl prosto z painta i grafik google.

Ja g?osuje naprac? nr. 12 poniewa? da jest ciekawie zrobiona i zabawna.

Praca numer 12 ;P g?osuj? na ni? bo si? wyr??nia i odrazu przyk??a moj? uwag? i my?l? ?e autro wygra :)

Praca nr 12 poniewa? jest kr?tka, ?adna, ciekawa i przyku?a moja uwage

Ostatnia edycja:

Jak dla mnie najlepsza oraz najbardziej ?mieszna jest praca nr. 15 i to na ni? oddaj? g?os.

Wszystkie ma?o ?mieszne i bez sensu, jedyny komiks kt?ry cho? troszeczk? mnie rozbawi? to tak jak panowie wy?ej nr. 12 i na niego g?osuj?.

12.

Og?lnie to straszna ?enada, poziom prac jest straszny. ;x

Szczerze m?wi?c to za?uj?, ?e nie zrobi?em komixu, bo mia? bym du?e szanse.

Prawie wszystkie s? do dupy, sztywne, w og?le nie ?mieszne.
G?osuj? na 15 bo jest najlepszy!

Prace nie powalaj?, chujowo zrobione. Brak humory i ?ycia w waszych pracach
Og?lnie to rozjeba?a mnie praca nr 12 dlatego na ni? zag?osuje!

Numer 12

Sw?j g?os oddaje na prac? pod numerem 15, jest ona fajnie wykonana lecz ma?o kt?ra jest w og?le chocia? troch? ?mieszna ^^

Prace s?abe. ?adna nie jest chocia? troch? ?mieszna jednak sw?j g?os oddam na 15 bo jest z nich wszystkich najlepsza.

Moim zdaniem praca numer 12 jest najlepsz?.
Sw?j g?os oddaje na ni? , ciekawe kto jest autorem.? :>

Zastanawia?em si? mi?dzy 12, a 15, lecz wybra?em 15. Wydaje si? by? naj?mieszniejsza, 12 jest najlepiej zrobiona graficznie, ale nie roz?mieszy?a mnie a? tak. Praca numer 8 to stary kawa?... Pozdro

Kurczeeeee

?a?uj?, ?e nades?a?em taki komiks..... Teraz mi do g?owy wpad? lepszy pomys? !
OK g?os na prac? 12.

C??, u?ytkownicy, kt?rzy nades?ali prac? nie wykazali si? jakim? wielkim zaanga?owaniem, tudzie? komiksy, kt?re tak mo?na nazwa? nie s? ani pouczaj?ce, ani ?mieszne. Sam nie mam swojego faworyta dlatego pierwsza liczba, kt?ra nasz?a mi na my?l to numer cztery.

Nast?pnym razem, je?eli Wy u?ytkownicy macie zamiar bra? w takich konkursach udzia?, we?cie posied?cie nad paintem czy czym? takim, pomy?lcie za nim wy?lecie PW, do kogo? z kadry. Dzi?kuj? za uwag?, dobranoc.

A? sie zdzwiliem, mialem sam robi? ale mialem malo czasu i pomyslalem ze nie zdazylbym nic fajnego zrobi?, ale skoro nic nie zrobilem nie bede tak komentowal tych prac.

Hmm, zaglosuje na prace nr 3, jest tak glupia ale tylko ona mnie jakos rozwbawila(t? glupot?), nie podobaja mi sie te ilustracje na podstawie komixxy.pl

g?os na 3

G?os na pi?tnastk?, tylko ten komiks wywo?a? u mnie u?miech, a jako i? ogl?dam komixxy, g??wn? cech? ka?dego komiksu powinien by? humor.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry