• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

?wiczenia-og?lne dyskusje.

Odp: ?wiczenia-og?lne dyskusje.

polecam Wam wyda? te 200z? na konsultacje z dietetykiem, ?eby u?o?y? prawid?owy plan ?ywieniowy do trening?w + karnet na si?ownie.

pieeeeeeeeeeeeerdolisz g?upoty

Dieta to ok. 70% sukcesu, hehehehee.

70% to kuchnia
30% to ?wiczenia

Prawid?owa wersja to "70% robisz w kuchni, 30% na si?owni", ale wol? street workout XD

Troche chujowe takie liczenie, bo bez kuchni a cwiczac mozna uzyskac jakies rezulaty, powiedzmy 50-60%. Zeby wyciagnac 100% bylo by w chuj ciezej, ale te 50% sie da.
A sama kuchnia? Tu akurat chuja to da. Moze z 10% rezultatow... Ale bez cwiczenia sama kuchnia to gowno.
No chyba, ze chodzi tylko o zmiane masy. Wtedy ok, kuchnia ma wieksze znaczenie. Ale czy to wszystko w czym sie dazy cwiczac? No nie... Gdzie tu sila? Gdzie tu rzezba? Kuchnia ci tego nie da. Proste.

A propo ?wicze? polecam ?wiczy? mi?sie? kegla. :wink:
Da wam to si?e i motywacje do ?wiczenia innych mi??ni jest to podstawowy mi?sie? je?li jego nie zbudujesz to nie zawojujesz. :lol2:

placek pierdolisz

szkoda ze ty bardziej

pierdolisz Placek

ty bardziej, szkoda

szkoda, pierdolisz placek

Panowie nie pierdolisz tylko wtedy kiedy nie masz czym, trzeba mie? czym pierdoli?!
Tak ?e trenowa? mi?sie? kegla :wink:

kegelove_cvicenie.jpg

A nie "pierdolisz" jeden z drugim.

:wink:

Ostatnia edycja:

Troche chujowe takie liczenie, bo bez kuchni a cwiczac mozna uzyskac jakies rezulaty, powiedzmy 50-60%. Zeby wyciagnac 100% bylo by w chuj ciezej, ale te 50% sie da.
A sama kuchnia? Tu akurat chuja to da. Moze z 10% rezultatow... Ale bez cwiczenia sama kuchnia to gowno.
No chyba, ze chodzi tylko o zmiane masy. Wtedy ok, kuchnia ma wieksze znaczenie. Ale czy to wszystko w czym sie dazy cwiczac? No nie... Gdzie tu sila? Gdzie tu rzezba? Kuchnia ci tego nie da. Proste.

Kuchnia +?wiczenia da Ci rze?b?, same ?wiczenia czy sama rze?by Ci nie da.

Co polecacie na ?wiczenie nadgarstka. Wiadomo jak to bywa gdy siedzi si? ci?gle przed komputerem z myszk? d?oni., Czasami robi sie problem, ?e r?ka zaczyna bole? jak ne wiem co. Wtedy co najlepiej robi? i jakie ?wiczenia polecacie.

Co polecacie na ?wiczenie nadgarstka. Wiadomo jak to bywa gdy siedzi si? ci?gle przed komputerem z myszk? d?oni., Czasami robi sie problem, ?e r?ka zaczyna bole? jak ne wiem co. Wtedy co najlepiej robi? i jakie ?wiczenia polecacie.
Ubija? mikser na redtjubie.

Do góry