Wielki problem z logowaniem sie po formacie

Status
Zamknięty.

Simon ThC

User
Lipiec 15, 2012
Liczba reakcji
3
Witam, przed cofnieciem systemu windows 7 moglem normalnie stawiac ots sql itd, po dzisiejszym cofnieciu systemu gdy stawiam ots nie moge sie na niego zalogowac, na niekt?rych ots kt?re stawiam laduje mi sie tylko konto i acc manager do wybrania ;/ ale zalogowac juz sie nie moge... tak jak i koledzy.
Prosz? o najszybsz? pomoc, bardzo mi na tym zalezy.

Pozdrawiam Simon

---Aktualizacja---

Moze to chodzi o jakies zabezpieczenia i zapory systemowe, prosz? pom?zcie :d

---Aktualizacja---

refresh &@^$&$^& Prosz? pom?zcie mi ;/

Odp: Wielki problem z logowaniem sie po formacie

Refresh ^@%$*%@($(^ czy kto? mi pomoze???

Zobacz czy masz dobrze ustawione ip w config.lua

Albo co? blokuje ci porty (programy typu firewall, antywirus)

1. Na pewno masz zewn?trzne IP?! Tak si? upewniam.
2. Dobre IP w configu?! -> www.whatsmyip.us
3. Wy??czy?e? Firewall (windowsowy) (by? mo?e masz te? jaki? inny, je?eli instalowa?e?), antywirusa i programy co zapychaj? standardowy port logowania (7171), lub game port (7172)?
4. Masz router?

1. Na pewno masz zewn?trzne IP?! Tak si? upewniam.
2. Dobre IP w configu?! -> www.whatsmyip.us
3. Wy??czy?e? Firewall (windowsowy) (by? mo?e masz te? jaki? inny, je?eli instalowa?e?), antywirusa i programy co zapychaj? standardowy port logowania (7171), lub game port (7172)?
4. Masz router?

Mam router na kt?rym porty odblokowa?em i ludzie normalnie logowali si? do gry, posiadam windows 7 i odblokowa?em UAC bo to blokuje aplikacje, firewall'a r?wnie? wy??czy?em, lecz nie wiem dlaczego nie mog?em si? zalogowa? na w?asny server...

Zrobi?em ponownego formata, i problem si? rozwi?za?, wy??czy?em wszystkie zapory itd, i jakim? cudem mog? logowa? si? na swoje ots'y :) Tak wi?c temat do zamkni?cia.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry