• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Willams Gallery

Odp: Willams Gallery

?wietne prace, sk?d czerpa?e? pomys?y?
te? przerabia?em rookgaard ale wysz?o to marnie w por?wnaniu do tego ;)

Prace by?y robione na ci?gu, nie wiem czemu tak wysz?y. Ciesze si? ?e si? podobaj? :)

?adne prace, najbardziej podoba mi si? Twoja 1 praca.

Witaj prace s? bardzo mi?e dla oka :smile: wszystko jest fajnie zrobione z pomys?em, most robi wra?enie :smile:
prefiks jak najbardziej odpowiada! ja zrobi?em troszku przerwy ale nied?ugo na pewno co? nowego dodam.:wink:

Powodzenia w dalszej pracy ! :wink:

Wreszcie si? zdecydowa?e? na prefiks, na kt?ry od dawna zas?ugujesz. Szkoda tylko, ?e nie wrzuci?e? nic nowego.
Btw. ?ciany z Roshamuul nie wygl?daj? dobrze w po??czeniu z zielon? natur?.

No no m?j uczniu, zacny mostek ; D Jedynie usun??bym stamt?d t? brzydk? dziur? w skale, z kt?rej wyp?ywa woda (lewy dolny r?g) ; P

Prace oczywi?cie jak najbardziej na poziomie, prefix zas?u?ony czekam na nowe prace.

Na mappowaniu si? nie znam i nie do ko?ca wiem co uwa?acie za "dobre", ale... oczy mam i twoje prace mi si? bardzo podobaj? :P

Na mappowaniu si? nie znam i nie do ko?ca wiem co uwa?acie za "dobre", ale... oczy mam i twoje prace mi si? bardzo podobaj? :P

Robisz grafiki to jednak zauwa?asz dobrze wykonan? prac?, niezale?nie czy jest to mapa czy grafika ;)

Mapki s? bardzo dobre, najlepszy most i p??niej ta stajnia czy co? w tym stylu. Czekam na wi?cej prac!

Bardzo fajnie, jednak robisz jeszcze b??dy, ale idziesz w dobrym kierunku, kto wie, mo?e kiedy? mi dor?wnasz?
Wyt?umacz? Ci na gg co robisz ?le.

B??dy s? drobne, ale dobierasz detale. Kiedy ja mam nadal ?redniaka, a Ty jak zaczyna?e? jako amator, wybi?e? si? totalnie i to jest do podziwu. Czekam teraz na to, ?eby? pokaza? tak? sam? klase jak to jest zwykle na Otlandzie. So told you : that's a amazing works, but I want more and more.. perhaps.. Keepin' mapping dude ;P

Cudowna praca jaram si? strasznie. <3

popieram @up, b.?adna praca.

Rucha?bym

Bardzo ?adne, robisz post?py, ale dalej nie jest idealnie, napisz? Ci na gg co i jak.

//Hahahahahha, tag. SVVAG MISTRZ REMERE ~Aj Wonciak

Brzydkie... 10/10.

Refresh

Dodawaj screeny kiedy dodajesz komentarz a nie umieszczasz wszystkie w jednym
po?cie na pierwszej stronie troch? nudne tak? rzecz zostaw w starej galerii.
Co do prac znasz moj? odpowied? bo ju? je widzia?em i mi je pokaza?e? na priv.Co do pierwszego screena
nie powala gdy? nie bardzo pasuj? tutaj bordery od wody z tym groundem m?g?by? go z czym? zmiesza? je?li
chcesz ten border koniecznie zostawi? ,nawet mam ma?y pomys? je?li chcesz si? dowiedzie? napisz mi na fejsie :))

Og?lnie prefiks si? nale?y gratz zi? :*

Siemka, co my?licie o remake'u globalnej real mapy od Cipsoftu? ;) Protok?? 10.31+

Back
Do góry