Win7 - Lagi - Procesor

Status
Zamknięty.

Spontan

Active User
Kwiecień 27, 2010
Liczba reakcji
1
Prosze o pomoc!
Zmagam sie z zaje.. lagami w tibii, gdy dzieje sie jakas akcja(mowa tu o pk) nawet nie wiem keidy sie skladam!! Myslae, ze to wina windowsa (seven) na XP wszystko ladnie tachalo, ale czy da sie to jakos naprawic?
Zuzycie procka / ram - 60-100%

Proc 1.8
Ram 512
Net 2mb

//All probwalem, w graphic z fps, i wgl..
//Rowniez probowalem z piorytetem...
//Uzywalem antywirusow, i innych!!

Odp: Win7 - Lagi - Procesor

Wy??cz wszystkie programy kt?re laguj? najwi?cej procesor wci?nij "CTRL ALT DEL" i patrz co ma najwi?ksze zu?ycie procka.To s? wszystkie programy typu skype,gadu,ts,vt,steam,xfire itd.

Mam nadziej? ?e pomog?em.

Wejdz w menedzer zadan, wkliknij zakladka "Procesy", wybierz tibia.exe lub Tibia. Kliknij PPM, wybierz priorytet > wysoki

hmm, mo?e to przyczyna jaki? mul?cych ci komputer program?w ?
ja bym radzi? tak
.) sformatowa? komputer.
.) mo?na tak?e przeinstalowa? system.
.) zr?b tak, w pasku zada? po prawej stronie--> , masz godzin? inne bajery, zacznij od pierwszej klikaj prawym i sprawd? czy da si? to (Exit, Zamkn??), je?eli tak to to zamknij. i tak wszystkie kt?re da si?.

to powinno pom?c poniewa? te? takie akcje mia?em w tibi, i po zamkni?ciu wszystkich prawie program?w w Pasku Zada? pomog?o .. :)

Ch?opie masz za s?abego pc'ta na win 7. Ja bym na twoim miejscu sciagnal ogolona wersje xp i by ci wszystko smigalo. Mozesz tez sprobowac podkrecic procek

tez tak sadzilo, ze nie ten komp na 7 ;;|| Od poczatku tak mialem, lagi lagi lagi, jedynie na XP wszystko hula, no nic dzieki wszystkim! {@UP REP}

Mozna zamknac! ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry