Witam, pisa?em niedawno z pro?b? o pomoc z systemem windows vista.
Dzisiaj po analizie jaki to nie udany system , zainstalowa?em Windowsa 7.
Mam : Najnowsze sterowniki, wszystkie dodatkowe programy wy??czone kt?re ??cz? si? z sieci?, co wi?cej w panelu Sterowania NVIDIA>Ustawienia 3D>Zarz?dzanie ustawieniami 3D>Wybierz program do dostosowania>dodaj>szukamy i dodajemy Tibi?>ni?ej na li?cie szukamy "Synchronizacja Pionowa" i obok zaznaczamy "Wymu? wy??czenie" r?wnie? to dokona?em.
I jest ?wietnie, zanim zaloguje si? na posta? mam po 90-100 fps.
Lecz gdy zaloguje i przejd? pod pi?trowymi budynkami, kt?re pokazuj? mi wszystkie pi?tra, momentalnie spadaj? mi do 20 i tak si? ju? utrzymuj?.
Gram na openGL, poniewa? na direct9 mam taki o ekran.
dir9.png - Speedy Share - upload your files here
Mo?liwe ?e na Direct, b?dzie wi?cej FPS.
Je?li kto? zna przyczyn?, dlaczego mam taki obraz, oraz jak temu zaradzi? prosz? o pomoc.
Pozdrawiam
Dzisiaj po analizie jaki to nie udany system , zainstalowa?em Windowsa 7.
Mam : Najnowsze sterowniki, wszystkie dodatkowe programy wy??czone kt?re ??cz? si? z sieci?, co wi?cej w panelu Sterowania NVIDIA>Ustawienia 3D>Zarz?dzanie ustawieniami 3D>Wybierz program do dostosowania>dodaj>szukamy i dodajemy Tibi?>ni?ej na li?cie szukamy "Synchronizacja Pionowa" i obok zaznaczamy "Wymu? wy??czenie" r?wnie? to dokona?em.
I jest ?wietnie, zanim zaloguje si? na posta? mam po 90-100 fps.
Lecz gdy zaloguje i przejd? pod pi?trowymi budynkami, kt?re pokazuj? mi wszystkie pi?tra, momentalnie spadaj? mi do 20 i tak si? ju? utrzymuj?.
Gram na openGL, poniewa? na direct9 mam taki o ekran.
dir9.png - Speedy Share - upload your files here
Mo?liwe ?e na Direct, b?dzie wi?cej FPS.
Je?li kto? zna przyczyn?, dlaczego mam taki obraz, oraz jak temu zaradzi? prosz? o pomoc.
Pozdrawiam