• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Windows 7 Windows 7

Status
Zamknięty.
Witam

Mam pewien problem z win7,a mianowicie caly komputer mi sie laguje gdy chce np. przeniesc muzyke z komputera na telefon lub gdy chce cos z pulpitu przeniesc do jakiegos folderu,gdy chce otworzyc niektore programy to tez nieraz jest problem.Teraz moje pytanie wie ktos moze czym to jest spowodowane?? Wiem ze nie podalem za duzo info ale nie znam sie na komputerach i nie wiem co jest istotne

Our partners and their custom servers:

Odp: Windows 7

Witam
Mam pewien problem z win7,a mianowicie caly komputer mi sie laguje gdy chce np. przeniesc muzyke z komputera na telefon lub gdy chce cos z pulpitu przeniesc do jakiegos folderu,gdy chce otworzyc niektore programy to tez nieraz jest problem.Teraz moje pytanie wie ktos moze czym to jest spowodowane?? Wiem ze nie podalem za duzo info ale nie znam sie na komputerach i nie wiem co jest istotne
przeinstaluj windowsa tez to mialem na laptopiee
jakis wirus

boze ludzie zastanowcie sie co wy mowicie ..
Poprostu daj t screena z manadzera i tam wychwycimy cos co ci tak duzo zabiera a jak nie to bedziesz musial nam podac logi z combo fix itd..

boze ludzie zastanowcie sie co wy mowicie ..
Poprostu daj t screena z manadzera i tam wychwycimy cos co ci tak duzo zabiera a jak nie to bedziesz musial nam podac logi z combo fix itd..

Jeszcze lepiej jeb?e?, bo po pierwsze ze screena menad?era za du?o si? nie dowiesz, a po drugie przeczytaj, kiedy u?ywa si? combofixa.

#topic
Log z OTL poprosz?.

Mo?e masz za?miecony dysk i rejestr, skorzystaj te? z tego programu:

Mo?e chocia? w jakim? stopniu przy?pieszy. ;)

Powy??czaj nie potrzebne programy(w dolnym pasku po prawej to samo). Wy??cz te? gad?ety/dodatki. Powinno Ci to pom?c. Przynajmniej tak mi si? wydaj?:). Zawsze co? tam Ci to pomo?e.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom