• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Wioska by kloniX

Status
Zamknięty.

klonX

Advanced User
Październik 8, 2008
Liczba reakcji
12
Wioska (stara?em sie ?eby mo?na j? by?o do servera RPG wrzuci?) Troche b??d?w jest napewno (te co zobaczy?em to poprawi?em). Nie ma spawn?w i pliku z domami (jestm leniem).
Zdj?cia:
Brama:
screenshot200401104257.png

Depo:
screenshot200401104933.png

screenshot200401104937.png

Guild House:
screenshot200401104917.png

i mini-mapa:
beztytuubtr.png

Download:
Kod:
http://uploading.com/files/23ccc9b9/miastosds.otbm/
Skan:
Kod:
http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/8243ef27c2fe77c1744c3b6da1fa91dfc825d0a1
Autorem mapy jestem ja , mo?ecie z ni? robi? wszystko :P. Jak wam sie spodoba to mo?? zrobie wersje v2 z expowiskami

//Skan:
http://www.virustotal.com/analisis/...1098356c58210a1483c07137e3633bc306-1268080149

//Reupload:
http://uploading.com/files/2b6d3da2/miastosds.otbm/

Odp: Wioska by kloniX

Bardzo, bardzo ?adne
Dawno nie widzia?em w downloadzie mapki a tak wysokim poziomie
Mo?esz doda? v2 powi?kszon? o tereny wog?l wioski.
S? jakie? podziemia??

Pozdrawiam Zizi

4 border'y, 0 szegu??w.. ; -0 nie ma to jak download.. mapa na niskim poziomie robiona ale...; d zawsze co? xd

4 border'y, 0 szegu??w.. ; -0 nie ma to jak download.. mapa na niskim poziomie robiona ale...; d zawsze co? xd
Najlepiej jakby da? CI od razu mape, silnik, sms shop i kas? no nie?

@Topic
Super :) Nie u?yj? tego, ale zawsze opublikowanie jakiejkolwiek rzeczy powinno nas cieszy? :)
Mapa b. dobra. Mo?e to nie showoff, ani jaki? wypas rpg, ale do grania nadaj? si? idealnie.

2@up
Kolego...
Skoro krytykujesz to znaczy ?e si? na tym dobrze znasz! Nie prawda?
poka? co sam zrobi?e? a dopiero oceniaj
"4 border'y, 0 szegu??w.. ; -0 nie ma to jak download.. mapa na niskim poziomie robiona ale...; d zawsze co? xd "
Mapa ?adna dodaj terenu dooko?a miasteczka i GiT b?dzie.

Bardzo ?adna mapka naprawde ?adnie mapujesz i wog?le te detale daje 1/9
bo nic nie jest doskona?e

spodoba to mo?? zrobie wersje v2 z expowiskami

R?b , bo mi si? spodoba?a , natura , brak kwadrat?w . :)

Mapa poprostu rox! Idealnie nadaje si? do mojego OTS. Dzi?ki Ci bardzo, Wykona?e? kawa? dobrej roboty. Daje 10/10 i polecam dalej!

MI si? bardzo podoba mapka ale ja sie na tym nie znam xD mo?esz zrobic reupload??

bardzo ?adna mapa!

daje 7/10 gdy? te kamienie na drodze nie pasuj? ;/

Fajna mapka,ale jak juz robisz to rob z wyobraznia :) Moja ocena to 8/10,szkoda ze nie ma zadnych fontann i wodospadow :<

Poprosi? bym o rehost
ps: mapa bardzo ?adna ;) przyda?o by si? wi?cej border?w w to wsadzi? i wi?cej ro?linno?cil... ale i tak 9/10

Moim zdaniem naprawd? si? napracowa?e? robi?c t? mapke, wida? ?e mapka starannie wykonana i oczywi?cie wida? r?wnie? ?e by?a ona czasoch?onna. Generalnie sam bym pewnie takiej mapki nie stworzy?, trzeba przyzna? talent masz. Moja ocena 10/10

mapa ladnie wykonana jest duzo szczegolow, odemnie 10/10 rob wiecej mapek a w przyszlosci mozesz kosic na nich duzo reputacji.

Pozdrawiam Fonti

Prosz? o rehosta, na ss mapa wygl?da bardzo ?adnie.

Pozdrawiam,
Sassin

HAHAHA przyda?a si? na OTS kumpla..... Ludziom si? podoba?a wi?c... 10/10:ops:

masz dyszke na mapke dalem 1 na mojego ot to byl jako vip ;p

Troch? marnie ta mapka wygl?da. Ja jej nie u?yje, ale na pewno innym si? mo?e przyda?. Na serwerach 4fun b?dzie pasowa? idealnie. Nie b?yszczy niczym szczerze powiedziawszy. 4/10

A ja napisz? tak jeste? na dobrej drodze na pewno ! Te ProEloDeBe?ciaki jakie teraz si? tym zajmuj? to po prostu MaSaKieRa! Ty robisz to ... jeste? na dobrej drodze tylko rozwijaj swe umiej?tno?ci :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry