Witam mam Problem Accmaker

Status
Zamknięty.

cyborg19

Advanced User
Marzec 20, 2009
Liczba reakcji
14
Mam problem z accmaker wszystko gra ale jak chce sobie zrobic posta? to co? takiego wyskak?je
Kod:
The Following Errors Have Occurred:
# Wrong characters configuration. Try again or contact with admin. ADMIN: Edit file config/config.php and set valid characters to copy names. Character to copySorcerer Sample doesn't exist.
A Dok??dnie macie na Obrazku

accp.png

Ja sie zbytnio nie znam na accmaker

Odp: Witam mam Problem Accmaker

Siemka , chyba ci pomoge..
Widzisz ja te? mia?em co? takiego..
I dosz?em do tego ?e to BUG na tibia.com
za tdzie? jak wesz?em by?o wszystko spoko
Pozdro .;)

Ale my sie chyba nie zrozumieli?y bo ja mam w??snego ots i mi to na accmakerze na moim ots wyskakuje :)
a nie na tibia.com
Ej prosz? o szybk? odpowiedz dam reputa

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Spr?buj przeinstalowa? silnik bo nie masz w bazie danych chyba Sorcerer Sample :p

jak przeinstalowac ja juz milion razy insaluje xD pomo?esz dam ci reputa i gm na moim servier serwer bedzie dedykowany od poniedzialku
napisz na gg 6648485

a sprawd? w bazie danych w players czy masz Sorcerer Sample ?? :p

Tak musisz mie? w bazie sorcerer sample, druid sample, paladin sample i knight sample w?a?nie bez nich postaci ci nie zrobi bo to jakby wzor jest na kt?ry tworzy posta? o danej profesji :p

acc.png

Ja sam dorobi?em te profesje
Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'redskulltime' in 'field list'' in C:\xampp\htdocs\pot\OTS_Player.php:112 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\pot\OTS_Player.php(112): PDO->query('SELECT `id`, `n...') #1 C:\xampp\htdocs\pot\OTS_Player.php(140): OTS_Player->load('4') #2 C:\xampp\htdocs\accountmanagement.php(758): OTS_Player->find('Sorcerer Sample') #3 C:\xampp\htdocs\index.php(178): include('C:\xampp\htdocs...') #4 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\pot\OTS_Player.php on line 112
To mi teraz wyskakuje jak chce zrobi? hara

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Prosz? szybk? odp co dalej ??

Alr tak nie mo?essz... muszi cie sie to przy instalacji acc makera stworzy? :p napewno masz w silnika dobra baze danych podan? ?? :p

w silniku musi byc na samym poczatku (tak jak acc manager) druid sample itd jak nie ma to musisz wziac inny forgottenserver.s3db (z innego silnika) ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry