Witam.

Status
Zamknięty.

Xerovian

Active User
Luty 1, 2009
Liczba reakcji
0
Czy jest komenda dla Senior Tutor taka jak : Notka ?? pod tibie 8.5. Z g?ry dzi?kuj? za odp.

Odp: Witam.

Wydaje mi si? ?e nie ma ale nie jestem specem w tibi 8.5. Co prawda mialem na niej s tuta raz bo kolega mi da? i nie mia?em tej komendy :p

a jaka komenda jest na bana ?? tylko takiego zwyklego nie na ip. i czy moze uzywac jej S tutor.?

s tutor chyba moze (tak mi sie wyjdaje) a ta komenda to /ban (chyba)

a jeszcze 1 pyt. jak oni to robia ze jak banuja to jest powod itd itp ?? takie dlugie na czerwono jest powod kto to zorbil na jak dlugo i jaki ban

Sprawdz czy niemasz w folderze XML takiego czegos jak commands tam powinny byc wszystkie komendy :p

wlasnie o to chodzi ze sciagnelem server (silnik) pod tibie 8.5 i nie ma. szukalem wszedzie i nic dlatego zadaje tu moje pytania i prolemy :>/

Przytrzymujesz CTRL, prawym na gracza i tam masz opcj? Rule Violation. Senior Tutor nie mo?e banowa?.

Witam :) nie bede zak?ada? nowego tematu wiec postanowi?em si? tu zapyta?:

jak ustawi? zeby runy i spell szybciej atakowa?o bo sa az 3s miedzy czarami i runami.?

Ka?da runa

<rune name="Holy Missile" id="2295" allowfaruse="1" charges="5" lvl="27" maglv="4" exhaustion="2000" needtarget="1" blocktype="solid" event="script" value="attack/holy missile.lua">
<vocation id="3"/>
<vocation id="7" showInDescription="0"/>

oraz czar
<instant name="Fire Wave" words="exevo flam hur" lvl="18" mana="25" direction="1" exhaustion="2000" needlearn="0" event="script" value="attack/fire wave.lua">
<vocation id="1"/>
<vocation id="5"/>
</instant>

Ma exhuastion. czym mniejszy tym szybciej posta? mo?e jej u?ywa?

Witam Dam 10 z? do simplusa za pomoc w przekierowaniu port?w pisa? na gg 1199333 w routerze

To tak:
Wchodzisz w folder z otsem
data
comands
senior tutor i tam masz wszystkie komendy jak chcesz doda? to musisz zkopiowa? np od gma i dodac do tuta.
Jak pomoglem daj reputa:rotfl:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry