Odp: Witam.
No to po co proponujesz mu jakie? rady skoro sam temu zaprzeczasz.
Bo go?ciu sam si? podda? maj?c to o co prosi za friko -.^
Szczerze, to takich "dzieciak?w" jest na p?czki i co par? dni "marz?" o swoim otsie. Go?ciu tak naprawd? chce po prostu wynaj?? ludzi, kt?rzy zrobi? mu wszy?ciutko za friko.
Programowanie co ma do Open Tibi?? A to, ?e bez tego do?wiadczenia nie stworzysz za wiele (poddasz si? na pierwszych b??dach).
Ja tam do go?cia nic nie mam i ?ycz? mu, aby stworzy? swojego wymarzonego otsa... ale raczej to DOSTANIE, a nie stworzy.
Dla mnie temat do wyrzucenia. Tak jak m?wi?em, go?ciu bawi si? w piaskownicy, a chce zatrudnia? ludzi, rozporz?dza? nimi i by? kierownikiem projektu jak sam m?wi "nie znaj?c si? na niczym".
Nikt ci nie da nawet 20% zysku tylko dlatego, ?e napisa?e? posta. To tak jakby? (w sumie to zrobi?e?) pisa? "Chc? do??czy? do teamu, kt?ry tworzy otsa... ale nie znam si? na niczym wi?c po prostu b?d?. 30% zysku z otsa mog? przyj??. Kto? ch?tny?"
Jeszcze nie dzi? m?ody kolego! Jeszcze nie dzi?...
ps. Najlepsz? frajd? zyskasz, jak postawisz wreszcie tego otsa na localho?cie
A i oczywi?cie G?ombers mnie zaraz zhejtuje... to uprzedzam Ciebie i przyjmuj? wyzwanie. Jak to co teraz napisa?em jest nieprawd?... to jak za X tygodni wy?lesz mi link z otsem tego go?cia (np. bo mu pomog?e?) i b?dzie tam gra?o przez p?? miecha 60 os?b.. to wygra?e?
Jak nie, to mam racj? i typ po prostu powinien postawi? sobie otsa na lanie i zaimponowa? "osiedlowym qmplom", ?e ma otsa. Bardziej go ranicie m?wi?c, ?e da rad? i ogarnie sobie wszystko... -.^