Witche

Status
Zamknięty.

mgamer

User
Lipiec 14, 2009
Liczba reakcji
1
Witam.

Znacie mo?e jakie? dobre miejsce gdzie jest dosy? sporo Witch?w? Czy to pacc czy facc, nie wa?ne. Potrzebuje poniewa? musz? zloocic bag of applies na mounta :P Najlepiej takie miejsce, gdzie wytrzyma 35 ed.

Odp: Witche

Witam,

Podaj? ci linka popatrz sobie MDP - kliknij gdzie chcesz expi? ale radz? ci na Cormaya Dwarf Cave.

Regards
Kaisus

@Down

Przeczyta?em ale ci radz? w tym miejscu expi? jkbc. nie wiem gdzie sobie wylotasz te rzeczy.

Ostatnia edycja:

Wyst?powanie: Vandura, okolice kopalni Kazordoon, Maze of Lost Souls, Amazon Campy, Triangle Tower, Hero Cave pod Edron, Green Claw Swamp, Dark Cathedral, Podziemia Wulkanu na Goromie, Dzielnica Czarodziej?w Yalaharu

Najwiecej?
Amazon camp przy veno -Dobre na maly poziom.
Hero cave pod Edron-Spotyka sie hero, wiec ciezko na maly poziom.
Dark Cathedral-Tu tez moze byc ciezko, chyba, ze sie bedzie uwazac, przy okazji dobry exp moze byc.
Dzielnica czarodziejow yalahar-Tu nie wiem, ale wiem, ze troche ich tam jest. Moga byc roznie rozmieszczone, albo na poziomie wejscia albo gdzies pomieszane z warlockami i inferalistami... wiec trzeba uwazac.

Ostatnia edycja:

Kolega wy?ej pi?knie Ci wszystko opisa?, jednak?e dodam od siebie, ?e ten item kosztuje 3-5k, wi?c nie wiem czy jest sens bicia Witch?w a? to wyleci.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry