-Tibia 8.54 [Wlasny klient] Necronia New World.

Status
Zamknięty.
Odp: [Wlasny klient] Necronia New World.

Graczy jest mn?stwo ,wi?c nie wiem w czym widzisz problem ;]

Ja dzisiaj sobie wyjd? z rooka i zaczn? gra? na powa?nie ;D

Kto? ch?tny do teamu? mam ju? paru cz?onk?w

Z ch?ci? zaczo?bym grac tutaj, ale ciagle boje sie ?e b?dzie to niewypa? jak GrimOts, czy Eternal Kingdoms albo i atlantyda:) Te servery r?wniez nale?a do czo??wki rpg z pomys?ami, ale co z tego jak zaden z nich nie dzia?a, albo dzia?a? nieca?y miesi?c...
Zobaczymy co b?dzie z tym, ale nie powiem, ?e mi sie nie podoba bo pomys?y sa fajne:)
--------------------------------------
na serverze by?em:) Na samym wejsciu mnie zafascynowa?, poniewaz wszystko mamy ?adnie opisane co z tym sie wi??e gra idzie pro?ciej i przyjemniej, tylko, ?e wszystko jest po ANG, wi?c dla m?odszych lub mniej znajacych jezyk Ang. bedzie to ci??ka droga, by cos ogarn?? na tym Serverze:) Mi tez sie nie usmiecha taka gra, wi?c nie bede gra?, ale gratuluje pomys?u:) (Jezeli bedzie spolszczony otek w tedy z mila checia zagram:))

Ostatnia edycja:

@UP
Przecie? server ju? wystartowa? ,wiec nie masz si? czego obawia?.
Z tego co zauwa?y?em to gra coraz wi?cej ludzi ,wczoraj bodaj?e pad? nowy rekord online 69 graczy ,dlatego polecam grac na NNW ,pewnie nied?ugo jeszcze wi?cej graczy wbije ;]

Ten server ma ogromny potencja? i bym si? nie zdziwi? gdyby za par? dni w choler? graczy na niego wejdzie ,tak wiec nie zastanawiajcie si? ludzie d?u?ej tylko wbijajcie :P

Mam pytanko do graczy graj?cymi wildhearami:
Nie my?licie ze ciekawe by?oby dodanie podw?jnych broni (prawa i lewa ) r?kawica?
Wiem, ?e cos takiego gdzie? (RL Tibia?) funkcjonuje, ale nie wiem czy dodawanie tego
dla wildheartow ma sens FIZYCZNY?

Niestety, ale administracja wprowadza w b??d. Po przekroczeniu 55 poziomu tracimy czar na szybko??, co w przypadku profesji dystansowych drastycznie przek?ada si? na rozgrywk?. Questy s? do?? niejasno opisane. Przyk?adowo, ( jeden quest z rooka )musimy zdoby? "sok z gumijag?d". Okej, ale sk?d mam wiedzie? jak go zdoby?? Brak jakichkolwiek informacji. Trzeba si? dowiadywa? od graczy, kt?rzy ju? wykonali owego questa, co mamy zrobi?. Niestety, ale tak jak na RL Tibii, bez EACC nie pogramy w p??niejszym stadium. Cena zbli?ona, bo tutaj 30 dni EACC kosztuje 25z? ( przy dzisiejszym kursie EURO ).
Mimo to, plus?w jest ca?e mn?stwo, wi?c polecam gra?.

@up ha ha ha! ?mieszny jeste? :F bez eacc wbi?em 80 lvl i nie odczu?em ?adnej r??nicy mi?dzy eacc a pacc (teraz jest 7 dni darmowego eacc) poza tym czarem na 55lvlu chocia? z tego co wiem to ka?da profesja ma inne przy?pieszenie wi?c nie wymaga si? tego hasta dla facc. A co do tych quest?w to mo?e masz problem z angielskim ? Ja zrobi?em wiele quest?w bez niczyjej pomocy. Server fajny polecam!

EACC otrzymywali gracze, kt?rzy za?o?yli konto przed 23.04.12, wi?c bez pierdolenia. Nie wiem kim gra?e?, ale mog? Ci wymieni? kilka rzeczy:
- Expowiska dla EACC ( dla FACC, z tych lepszych miejsc?wek, zostaje tylko wi?zienie )
- P?ywanie statkiem ( owszem, mo?na si? dosta? na piechot?, ale droga jest d?uga, a w dodatku prowadzi przez mas? mob?w, co jest niewykonalne przez mniejsze lvle [by? mo?e to dlatego, ?e nie szuka?em, ale nie ma na serwerze parceli?] )
- Trening 3h ( gdzie EACC ma 1h, chocia? pisali, ?e posiada 1.5h )
Co do Twojej wypowiedzi, to:
- Haste ( tu r?wnie? zale?y kim grasz, w moim przypadku, owszem, mam inne czary na szybko??, ale dzia?aj? one na zasadzie "szybciej biegasz, ale nie bijesz" )
- Questy ( nie mam ?adnego problemu, ale niekt?re questy s? nieopisane; przyk?ad poda?em wy?ej, skoro nie potrafisz czyta?, to ju? nie moja wina )

@ Sok - by? mo?e nie doczyta?em, wi?c zwracam honor.
Expowiska:
- FACC : wi?zienie
- PACC : wyspa smok?w
Z tym wyj?tkiem, ?e wi?zienie wiecznie okupowane.
Zwiedzanie - widzisz, to zale?y od profesji. Moja jest uzale?niona od amunicji, co nie przek?ada si? tak ?adnie w zwiedzaniu.
Ticket - w teorii, owszem, a w praktyce 1h.

Ostatnia edycja:

@up No widocznie to ty czyta? nie umiesz bo co do questu z sokiem z gumi jag?d karczmarz (do kt?rego karze nam zaj?? npc) m?wi ?e jest to rzadki nap?j i ?e posiada go tylko kr?l goblin?w.... Nowych expowisk dla eacc wcale nie ma duzo wiecej jest tylko wyspa smok?w a reszte jest dla facc. Co do treningu to jak bra?em ticket to mi pisa?o ?e mam p??torej godziny. (1 and half hour). Ja na niskim poziom nie mia?em problemu z ze zwiedzaniem mapy i gram shadowstrikerem.

gra si? super polecam wszystkim takich skrypt?w nigdzie nie widzieli?cie...
jedli kto? ma problemy z angielskim w?tpi? ?e se poradzi ; d

nikt nic nie pisze? server super profesje? jeszcze lepsze, skrypty to ju? wgl nigdzie takiego czegos nie znajdziecie Zapraszam nick Shadecaster
Tarjei jaki masz nick w grze?:D

@up Tak jak na forum: Tarjei

Polecam server jest na nim co robi?. Jest du?o fajnych system?w a jestem dopiero na roooku(zapewne wi?cej mo?na znale?? na mainie) . My?l? ?e nie znudzi mi si? za szybko :D

Serwer akurat jest ?redni, rookgard jest troch? za bardzo skomplikowany i dziwny (czary na roku, 50 lvle). Gdy robi?em rooka pierwszy raz to by?a wr?cz masakra jak dla mnie, wiele quest?w by?o lipnie napisanych przez co nie raz troche czasu musia?em po?wi?ci? by questa ogarn?? (np misja z tym stalowym drewnem, nie by?o wiadomo co mam pisa? do npc dopiero jaki? kole? mi pom?g? po kilku dniach). Og?lnie wiele qest?w jest s?abo napisanych i czasami nie wiadomo o co w nich chodzi, gdzie trzeba i?? czy co potem napisa? do npca by odda? dan? rzecz.. Wielkim plusem jak dla mnie jest ta du?a liczebno?? profesji d?ugo czeka?em na taki serwer ale mimo tego si? tutaj akurat zawiod?em, bo tylko profki nie uratuj? jak dla mnie tego serwera. Mapa jest ?rednia mo?e i ?adna z wygl?du ale troch? pusta w szczeg?lno?ci na meinie (nie za du?o jest dobrych expowisk). Za du?y nak?ad w misje u npc?w jak to si? m?wi co za du?o to nie zdrowo.. Przez co serwer jest troch? monotonny po jakim? czasie. I co wa?ne serwer jest za ?atwy jak na rpg.

jest pvp jest zabawa :)

ots super zapraszam!
zapraszam wszystkich jest war Szwedzi (i paru polak?w kt?rzy si? sprzedali) vs Polacy ;)

Pierwszy post zaktualizowany.

2 osoby online ? ;p i z?e ip podane. Zmie?cie to i ?eby gra?o z 200 os?b to bym wbi? ;]

niestety Reklama ots-a jest do dupy ; p
a je?li chodzi o gre to super si? gra, i skrypty takie ?e nigdzie ich nie znajdziecie.
og?lnie polecam

Mieli?my problemy z serwerem, wszystko zaczyna poma?u wraca? do normy. Informacje w 1 po?cie zmienione.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry