• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[Wodbo by Arkam][HIT!]

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Mam pytanko. Gdzie sie znajduje pliczek .sql ktory mam importowac do bazy danych serwera?
Przepraszam za double post ale nie ma opcji edytowania postu, albo ja takiego czegos nie mam... Jak mam baze danych serwera to zaimportowac database.sql i databasenicawacc.sql ? Czy dla acc managera stworzyc oddzielna baze danych??
Notka moderatorska:
sklejone

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: [Wodbo by Arkam][HIT!]

bo masz skype albo cos co blokuje i nie mozna potem wlonczyc apache wyloncz skype wloncz apache i mozem na nowo wlonczyc skype mysle ze pomoglem

@up
a wiesz co zrobic jak imporotwalem obydwa pliki do bazy i wszedzie ustawilem swoje IP, a nie mozna wejsc w account na stronce>??

Silnik bardzo fajny jak i dobry (stabilny) mapka jak z Wodbo, ale jest jeden szczeg?? ^^ wywala mi b??d gdy chc? go uruchomi?, c?? poradz? sobie sam ;).
Chcia?bym wiedzie?... Czy autor silnika jak i mapki pozwoli? na publikacj? ?

Pozdrawiam ^^

sorry za kolejny post ale musz? szybko pogra? bo chce aby kumpel zaraz wbi? i musz? wiedzie? co zrobi? aby wbi? na serwa bo pisze only 7.92 tibia allowe pr?bowa?em tibia IP change r nie dzia?a

no pobierz map editora pod Tibi? 8.0 przekopiuj plik z ots do map edytora jak si? nie mule items.xml nast?pnie z klienta tibii wyci?gnij plik tibia.dat (tu mo?e by? inna nazwa wiec zmie? np dbos.dat na tibia.dat) wklej do map editora i masz no niestety potwory i npc ju? musisz sam wprowadzi?.
Niestety nie mam 30 post?w aby moc wystawi? jakikolwiek link :/

Jak wyciagnac z klienta WoDBO plik Tibia.dat???

Witam chostuje owego otsa DBF i znalazlem tak jak by jednego cheata,
innymi s?owy komende na robienie potwork?w

<command cmd="/xm" access="0" />
trzeba zamienic na
<command cmd="/xm" access="4" />

Bo przez pewien czas, gracze sami sobie robili monsterki
By?o to bardzo uci?zliwe dla mnie, wi?c chce to pokazac by inni nie mieli tego samego problemu

P.S nie nabijam post?w, chce pom?c

Dzieci DragonBall. Poprostu niewiem jak mozna grac na takim otsie, ale silnik ladnie zrobiony widze. 5/10

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom