Wodbo By Bianco!

Status
Zamknięty.

GogetaSsj5

Active User
Czerwiec 25, 2011
Liczba reakcji
7
UDOSTEPNIAM. [/SIZE]

Witam wszystkch goraco! Pragne wam dzis przedzstawic Silnik wodbo by bianco! Jest to Bardzo przerobione wodbo 2.5! CO Nowego?
*Klient Z paroma nowymi grafikami!
*Duzo nowych itemow! (w tym Vip!)
*VIP Acces!
*Okolo 55 expow!
*Bardzo przerobione Small City!
*Nowe czary!
*Profesjie Shenron,janemba!
*Transformy SSJ5 700 lvl I SSJ6 2000 lvl!
*Nowy wyglad acc makera!-Acc Maker jest po brazylijsku, ale jego skiny sa fajne.

I Wiele Wiele wiecej ale sami odkryjecie to w grze! A teraz screeny prezntujace mape! (Robilem scrreny przy wlaczonym servie z graczami wiec moga byc deady na mapie itp :)

dbrjr.png

98690222.png

deddq.png

dewdo.png

dfday.png

dgkr.png

pakjeof.png

39050552.png

----------------Linki-------------------
Link Do Clienta: Wodbo Bianco Client V5 0 - Speedy Share - upload your files here
Link Do Silnika: Wodbo Bianco Server V5 0 - Speedy Share - upload your files here
Link Do Map Edytora (spr i dat trzeba wrzucic z klienta) : Wodbo Bianco Map Editor V5 0 - Speedy Share - upload your files here
Link Do Acc Makera : Wodbo Bianco Site V5 0 - Speedy Share - upload your files here

---------------------------Skany--------------------------
Skan Do Clienta : VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL Scanner
Skan do Silnika : Prosze Moderatora o skan poniewaz limit pliku do skanu to 20mb a silnik wazy 22mb, wiec nie moge go zeskanowac ;d.
Skan Do Map Edytora : VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL Scanner
Skan Do Acc Makera : VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL Scanner

Pozdrawiam i zapraszam do komentowania!

Odp: Wodbo By Bianco!

@up Istnieje Opcja Edytuj
Co do silnika jest bardzo fajny:D Ma nowe transy ssj5 ssj6
Styl accmaker tez jest dobry.
Vip Acces za 500 Goldow
Mi sie bardzo podoba moja ocena: 5/5

W dziale Pobieralnia u?ytkownik nie mo?e edytowa? swoich post?w //Xemorin

Ostatnio edytowane przez moderatora:

@up nie wiedzialem jaka to wersja, sorry za blad, a jezeli jest to mozliwe to prosze moderatora o zmienienie z 8.70 na 8.00 :)

ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA!

Bardzo fajny. Gratz dla wstawiaj?cego. Mo?naby si? przyczepi? paru b??d?w, ale tak to ok. 8/10

Piekny silnik , jednakze jestem nowy w te klocki - i czytam duzo poradnikow itp ,to nie moge znalesc jak zkonfigurowac cfg,aby nie pojawial sie taki owy blad :

83511163565748397526.jpg

@up
Zapewne podales zle dane do swojej bazy danych, tez kiedys tak mialem i to byl jedyny powod, upewnij sie ze wszystko dobrze podales.
@topic
Super silnik, widzialem oraz jestem w posiadaniu wielu wersji silnika WoDBO Bianco, kazdy czyms sie czyms rozni, ale tej wersji bianco nie widzialem. Mam jakby 4 pytanka, nie wiesz moze kiedy zostala wydana ta wersja? Chodzi mi o jakby aktulizacje, i czy ten server jeszcze stoi? 3 pytanie, czy ten silnik jest pod wersje 8.70? I 4 pytanie skad masz ten silnik? Tzn chodzi mi tak ogolnie czy znalazles ten silnik w sieci czy moze sam hacknales hehe ;P
Moja ocena - 10/10

Oj sry dobra, dopiero teraz przeczytalem powyzsze posty i widze ze to pod wersje 8.00

Mystico, ten silnik stworzyl bianco i pochodzi on z niedzialajacego juz brazylijskiego forum i uzyskalem od niego zgode udostepnienia wam silnika :)

Zapraszam do komentowania! :hah:

zniszczyles atmosfere jaka mial ten ots, zbeszczesciles small city jako jakies kosmiczne miasto, w anime inaczej to wygladalo.. 1/5

Wszystko ladnie pieknie .... zdeastowane, zniszczone i oklepane bo miliony tego gowna w sieci sa, jednakze jest fajna grafika goku ssj5. ... To moja grafika :hah:
nie wiedzialem jaka to wersja, sorry za blad,
Albo jestes kretynem, albo udajesz kretyna... albo ustawiles 8.70 ; > specjalnie po to zeby przyciagnac potencjalnego idiote ktory to gowno pobierzei chyba ci sie udalo

Kobcio I Mateuszek wy nie potraficie czytac? JA NIE ROBILEM TEGO SILNIKA! NIC TU NIE PRZERABIALEM ITP! ALL JEST ZROBIONE PRZEZ NIEJAKIEGO BIANCO OMG... Jezeli macie pretensje to miejcie je do Bianco, bo ja tu nic nie zmienialem. Ja go tu tylko udostepniam bo mysle ze przyda sie kilku gosciom ;);)
Mateuszek- Nie chcialem przyciagnac ludzi dla twojej wiadomosci, poprostu nie wiedzialem jak sprawdzic jaka to wersja i po grafikach wywnioskowalem ze to 8.70.

Dziekuje dobranoc.

Silniczek jest gyt malyna :D Dziekowa za wstawke :P Pozdr

Thx, wkrotce wstawie nowy silnik ze spolszczeniem :)

Komentujcie! :)

Kobcio I Mateuszek wy nie potraficie czytac? JA NIE ROBILEM TEGO SILNIKA! NIC TU NIE PRZERABIALEM ITP! ALL JEST ZROBIONE PRZEZ NIEJAKIEGO BIANCO OMG... Jezeli macie pretensje to miejcie je do Bianco, bo ja tu nic nie zmienialem. Ja go tu tylko udostepniam bo mysle ze przyda sie kilku gosciom ;);)
Mateuszek- Nie chcialem przyciagnac ludzi dla twojej wiadomosci, poprostu nie wiedzialem jak sprawdzic jaka to wersja i po grafikach wywnioskowalem ze to 8.70.
Dziekuje dobranoc.

jest to zwykly silnik wodbo (devland 8.0) z malymi przerobieniami

Kobcio- Masz racje, ale silnk nie ma drobnych przerobek. Sciagnij go, zagraj na nim i dopiero go ocen :)

Kobcio I Mateuszek wy nie potraficie czytac? JA NIE ROBILEM TEGO SILNIKA! NIC TU NIE PRZERABIALEM ITP! ALL JEST ZROBIONE PRZEZ NIEJAKIEGO BIANCO OMG...

Nikt nie mowi ze to ty zrobiles silnik. Ocenilem silnik i musisz sie liczyc z tym ze wstawiajac taki chlam, nie beda same pozytywne komentarze

Notka moderatorska:
Sklejone

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Mateuszek, bardziej uzasadnij swoj? opinie.. To ?e grafiki trans?w ssj6 s? twoje to nie znaczy ?e server jest odrazu z?y.

Komentujcie!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry