~WoDBO By Parabols~

Status
Zamknięty.

Parabols

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
11
Elos

Dzi? postanowi?em na tnp wrzuci? silnik wodbo przerobiony przeze mnie.

Opis:
-Dodane transformy dla ka?dych profesji od 400 lvl, s? tak?e sta?e transy.
-Dodane nowe profesje: Vegetto, Janemba , Shenron.
-Dodanych wiele expowisk oraz quest?w.
-Nowe itemy takie jak:
Ring Niesmiertelnosci , kt?ry absorbuje 80% wszystkich atak?w.
Vip eq , ka?dy z vip eq absorbuje tylko 5% wszystkich atak?w.
-Nowe potworki.
-Vip Acces.
-D?wignia na bug lvl.
-Usuni?te bugi na crashowanie.
-Przerobiony portal dbko pod m?j silnik , chocia? nie wszystkie czary w dziale "techniki" si? zgadzaj?.
Nowe czary dla ka?dej profesji.

Kr?tkie Info:
Nowe itemy oraz vip acces mo?emy zdoby? na nowych questach.

Czas pokaza? wam kilka ss'?w

Temple:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Questy:
Expowiska:
Vip Door:
No i najwa?niejsze screen z konsoli:

Linki:
Paczka:
WoDBO Paczka by Parabols rar
Skan
Tu mam problem , poniewa? mam s?aby internet i prosi?bym kogo? o zrobienie skanu.

Co znajduje si? w paczce?
-Silnik wodbo by Parabols.
-Acc maker do silnika.
-Portal.
-Map edytor.
-Klient.

Silnik jest fajny tylko tak mi sie wydaje ze to silnik dbwl (Dragon ball Warriors Legends) Szkoda tylko ze nie ma skilli vegetto ale to latwo mozna zrobic moja ocena 5/5
Wiesz co ten silnik ma buga takiego ze jak uzyjesz senzu to ci silnik wylacza... wes to napraw ;)
Ten silnik ma wiele bugow... uzylem 1 attacku to mi silnik wylaczylo, zrobilem new hara to jak weszlem na server to mialem odrazu gma...
Prosze o sklejenie
Notka moderatorska:
Sklejone.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: ~WoDBO By Parabols~

Tak najwi?cej bug?w jest w exe , wi?c prosz? zmieniajcie je na zwyk?e exe od wodbo ...

Silnik jest bardzo fajny polecam ten silnik xd

Dzi?ki za wstawke pobiore. ;)

Nast?pny silnik z milionem bug?w ze starego wodbo + bugi "by Parabols".
-Usuni?te bugi na crashowanie. - wymie? przynajmniej 3.
Ring Niesmiertelnosci , kt?ry absorbuje 80% wszystkich atak?w. - powiedzmy ?e walczy 400 reb vs 400 reb . Tylko jeden ma ten ca?y ring - kto wygra? 0 jakiej? wyobra?ni.

Naprawi?em bugi na crashowanie depositem , a ?eby silnik poprawnie dzia?a? zaleca si? podmieni? exe z zwyk?ego wodbo lub jaki? przer?bek.

Pierw trzeba zdoby? ten ring a to nie jest ?atwe ;]

Nast?pny silnik z milionem bug?w ze starego wodbo + bugi "by Parabols".
-Usuni?te bugi na crashowanie. - wymie? przynajmniej 3.
Ring Niesmiertelnosci , kt?ry absorbuje 80% wszystkich atak?w. - powiedzmy ?e walczy 400 reb vs 400 reb . Tylko jeden ma ten ca?y ring - kto wygra? 0 jakiej? wyobra?ni.

Koles sie napracowal nad tym silnikiem dodal dla all transy ssj5 i transy vegetto i jeszcze zminil expa dodal potworki ssj5 i inne
i tak dla mnie jest to bardzo fajny silnik mimo ze moze sa jakies jeszcze bugi to i tak fajny silnik Pobierzcie ten silnik nie bendziecie zalowac xD

Napisa?e? "bugi" wi?c oczekuje wi?cej przyk?ad?w.
@UP Za ma?o post?w napisa?e? w tym temacie, walnij jeszcze ze 4.

@Up jakbys chial wiedziec napisalem duzo postow :)

SZkoda ,?e to nie jego silnik Tylko Silnik DBWL'A ... jedyna r?znica to taka ,?e sa dodane nowe profy . I jaki? Ring nie?miertelno?ci 80% -.- i nazwa te? super .

Oj ch?opcze to , ?e mapa jest podobna do dbwla to nie znaczy , ?e silnik nie jest m?j ...
Wgl nikt nikt nie ma silnika dbwla opr?cz tamtego teamu.

Witam o co chodzi z ACC Makerem i Portalem daje go na LOCALHOST a nast?pnie po wej?ciu w adres mam info ze www nie znaleziono, podpinam portal pod host yoyo dzia?a normalnie a u mnie nic nie znajduje. Mo?liwe ?e jest to wina XAMPP 1.6 (stara wersja)?

To jest wina przegl?darki , najlepiej pobierz sobie mozille firefox i wtedy spr?buj.

Jednak to nie wina przegl?darki, nie wiem o co chodzi ale nie czyta pliku je?li jest w?o?ony do kolejnego folderu np w XAMPP-ie folder htdocs to jak w?o?y?em to do kolejnego czyli DBOTS i tam by?y te foldery portal i acc maker to po wej?ciu w folder acc maker z localhostu nie czyta? z niego plik?w ale umie?ci?em je w g??wnym i wszystko zadzia?a?o. Dzi?kuje za pomoc.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry