-Tibia 8.00 [WoDBO] Enforced Places #War. SZOK! Warto^**

Status
Zamknięty.

boroo1994

Advanced User
Lipiec 8, 2009
Liczba reakcji
14
[WoDBO] Enforced Places #War. SZOK! Warto^**

cooltext529067787.png

................................## Enforced Places ##................................
................................# 85.202.104.113 #................................

Zapraszamy do gry. Client/Changer do pobrania na stronie w zakladce 'download'
W grze chodzi o otrzymanie na start levela, magic, wyposazenia i ciagle nawalanie sie.

Jak sie zalogujesz w temple jest nizej TP wchodzisz w niego bierzesz itemki jak sie juz uzbroisz to klikasz jedna skrzynie obok npc uzywajac kapsulki robisz reborna i klikasz skrzynke po prawej stronie uzywajac kapsulki.

Pamietajcie zeby po wejsciu do gry wpisac w default "techniques".

exp: 10
skill: 20
mlev: 40
loot: 4

Screeny.

Odp: [WoDBO] Enforced Places #War. SZOK! Warto^**

Nie ma w?asnego klienta?

Klient WoDBO ma virusa.

nie ma virusa moge to zagwarantowac masz pewnie lipa anty vir a ja nie sciagnij inny...

Serwer online, reset acc dla lepszej gry.
pzdr. HA Mount

eee ?al nie op?aca si? gra? resety i cz?ste offki

nie polecam ;/

wydaje mi sie ze nie grales ani razu tutaj lub nie miales teamu do walki i tak piszesz...

reset od odpalenia dzisiejszego byl jeden. offka byla poniewaz pracowalismy nad serverem a ze po nocce dlugo administracja spala nie bylo komu odpalic. wprowadzilsimy pare zmian itp. zapraszamy jest ogromna walka i niedlugo nowe tereny!

jak dla mnie ten ots jest strasznie lipny sa bugi na robienie crashy lagi masakryczne nie polecam
(mam prawo wyrazic swoja opinie );x

Lipny ots. Probowalem grac ale sie nie da - b. duze lagi, wszyscy jada na re-attack. Nie polecam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry